Sex and the city 2













Bakom-kulisserna-bilder från Sex and the city 2. Man kan ju inte längta mer till den 28 maj då den har premiär. Så länge får vi väl hålla till godo med alla bilder som finns från filmen och bakom kulisserna. Jag inspireras alltid väldigt av Carrie.

Tidal draped dress



Det här kan ju vara bland det vackraste jag sett på länge. Ofantligt dyrt men ofantligt fint. Thakoon, 2 160 dollar. Ja, heum..förhöjt studiebidrag kanske? shopbop.com

Seethru




Skjorta - Vila | shorts & ring - H&M

Visar snabbt vad jag har på mig bara. Ska byta om, äta nåt, sen springa iväg på friskis. Jag är hungrig som en varg (säger man så?) nu!

Inspiration



Linne - Alexander Wang
Ring - H&M
Skor - Burberry Prorsum
Bh - Lindex
Kavaj - Modekungen.se
Tights - Forever21.com

Har lite tråkigt i klassrummet så satt och surfade på olika klädsidor. Slängde ihop ett inspirationskollage med kläder i olika preisklasser.

As many times as I blink i'll think of you





Lördagens sminkning gick i brunt och guld. Säkra kort som jag allt som oftast använder. Det jag använder mig av när jag sminkar mig är foundation, flytande eyeliner, en ljusare och en mörkare brun skugga, en guldskugga, mascara och rött rouge. Så vare med det. Håret lockar jag till med min i-Curl.

Anja Rubik, Sasha Pivovarova, Maryna Linchuk


jakandjil

Sitter i klassrummet efter en sovmorgon. Vaknade av klockan vid kvart i nio och drog på förmiddagsfikan med älskling. Ingen lektion idag utan jag sitter här av eget bevåg. Funderar på att fortsätta med mina blyertsskisser. Imorn är sista dagen innan påsklov!!

Winter be gone




Jacka - gammal från Cubus | tröja, byxor + sjal - H&M | skor - Vagabond | väska - Åhlens

Jag vill att snön ska *poff* försvinna nu, nu, nu!! Imorn tror jag att jag trotsar kylan och tar en kavaj eller skinnjacka. Självklart med en varm tröja under och en stor halsduk. Sådeså.


Details of today





Blått, vitt, svart och leo. Så var det ja. Idag är jag dödstrött efter bara fem timmars sömn. Jag, Jon och John satt uppe till halv två och såg på film igår. Jag sov dock bort mestadels av den så jag hängde inte med. Vi såg iaf Shutter Island. Någon som sett den?

Acne a/w 2010










ph. caroline.feber.se

En del av Acnes a/w skokollektion för 2010. Par nummer 1 och 3 skulle jag inte tacka nej till. Eller..vänta..ge mig alla.

New skirt





En närmare titt på kjolen jag sydde. Tog inte alls låg tid utan jag sydde snabbt ihop den på fredagseftermiddagen. Piece of cake!

Shopbopbopbop














Shopbop, lookbook spring 2010

Så inspirerande bilder. Kläderna, håret, smyckena, ljuset. Jag blir alldeles sprallig. Uaah!

Sitter i skolan och kollar runt. Känns lite halvlågt idag så jag ska försöka rycka upp mig och bli lite gladare. Har en dålig känsla i magen.. Helst av allt skulle jag nog gå hem.

Thecherryblossomgirl





Till sommarn vill man ju hitta sig ett par schysta shorts. Det skulle jag vilja säga att Alix redan har gjort. Perfekta snygg-avslappnade med en vårfräsch färg. Yum.  Thecherryblossomgirl.com

Balmain



Ett par snygga svarta (såklart) snörskor med hög klack vore väl inte helt fel? Lite lagom coola sådär. Balmain.. Någon som har 1 495 dollar liggandes bara? Någon?

Yesterday




Top - Coola Anna | Kjol - Egensydd | Strumpbyxor - H&M

Vad jag hade på mig igårkväll. Kjolen sydde jag ihop på fredagseftermiddagen eftersom jag ville ha något nytt att ta på mig. Vi hade en riktigt kul kväll igår hemma hos en i min klass kompis. Tog taxi dit men sen fick jag och älskling skjuts av mamma hem. Det blev inte allt för sent vilket var skönt för då kom man upp i skaplig tid imorse. Eller i och för sig så skulle man ju dra fram klockan en timme så då vart det ju senare på grund av det..

Miumiu laceup


jakandjil

Coola skor från Miumiu. Skulle juj inte sitta helt fel till våren. Jag känner att jag behöver nya skor NU.


Partytime



Nu vankas fest. Visar vad jag hade på mig imorn. (En nysydd kjol..)

Bare legs





Aah, så här skulle jag vilja se ut. Pronto! Barbent och med kavaj. Snart går jag ut med en hårblås på snön alltså...

wheredidyougetthat

Om en timma drar vi iväg på vernisage för utställningen min skola har. Spännande.

Like bandage


Klänning från Topshop. Lite som en mumie. Väldigt snygg, och det skulle inte vara fy skam med ett par svarta pjux till.

x4



Idag känner jag mig trött och lite konstig. Det tillsammans med att jag har ont i magen och benen. Jag hoppas att lite våfflor på våffeldagen ska kunna muntra upp mig. Inget slår ju våfflor, grädde och drottningsylt.

Westis





Här har ni världes sötaste Westis Bobo. Det är min pojkväns hund som jag har haft lite koll på idag. Han kröp precis upp i mitt knä och sitter och tittar på datorskärmen. Undrar om han känner igen sig själv.. Tror bestämt jag ska leta reda på en vetekudde nu, värma den och lägga den på magen. Hej.

Stripes and dots





Lycka! Den här kom mamma hem med igår. Har sett den på bild, spanat på den på andra och drömt litegrann. Nu finns den även i min garderob (från h&m). Längtar till våren nu!

Gray day






1. knighttcat.com 2.& 3. jakandjil.com

Sitter i skolan men har funderingar på att gå och lägga mig i min pojkväns säng och vila för jag mår inget vidare idag. Min mage vill inte samarbeta med mig.
Jag vill sy och har några idéer men när det kommer till mig så brukar det gå segt att få dem ur mig. Jag får aldrig ändan ur vagnen och gör något..

Good conscience



Kikade lite på H&Ms festivalinspirerade kollektion för Fashion against aids. Riktigt snyggt. Släpps gör den i maj och 25% av intäkterna kommer gå till olika hiv-organisationer. Då har man ju faktiskt en riktigt bra anledning att shoppa loss. Shopping med bra samvete.

Lace 'n' leather




(Spetsstop (omfixad) från gina tricot, byxor och ring från h&m, skärp från kappahl)

Somnade igår i mina nybytta lakan och med en hund och en katt i sängen. Vaknade sedan vid halv fem av att katten satt och jamade och ville ut ur mitt rum. Släppte ut henne och somnade sedan om. Vaknade igen vid halv åtta av att nu hunden ville ut ur rummet.

Den här förmiddagen har jag spenderat i soffan framför sex and the city och sen framför symskinen för att fixa om tröjan jag har på mig. Har inte använt den här spetstpen från gina särskilt mycket då jag vart trött på den ganska snabbt. Var och varannan tjej på gymnasiet (som jag gick då) hade ju en likadan. Nu tog jag tag i den och kortade ärmarna och sydde på lite fejkskinn på axlarna.
NU måste jag slänga i mig lite mat, sen springa till pojkvännens stuga och lämna hunden, sen möta vänner för att födeösedagsfika. Hej på er!

I'm in the mood for buying




ph. knighttcat

Jag är shoppingsugen, så jäkla shoppingsugen!

Gräsänka/myskväll





Japp nu är jag gräsänka i en dag. Haha låter så mesigt att säga en dag. Jag saknar honom otroligt och tycker det är jobbigt att han åker iväg även fast det är tills imorgon. Jaja. Ikväll ska jag och två tjejkompisar ha myskväll och äta godsaker och sen antagligen basta. De är så söta och ville passa på att "röva bort mig" nu när J är borta. Det kommer bli en toppenkväll! Ha't bra!

Cut-out-blazer


Råsnygg kavaj från shopnastygal.com (den här gången skrev jag rätt adress!!)

Sitter i skolan och känner mig lite halvnere.. Inte kul men jag hoppas att det blir bättre. Funderar på att gå ut ett tag. Ta lite luft. Ta med Bobo på en promenad kanske. Skulle nog behövas. På återseende.

Red



Testade på rött läppstift häromdagen. Eller läppstift och läppstift, det var en läppenna jag målade läpparna med. Rätt blev det iaf. Har aldrig gillat det förut men nu tycks jag ha vänt om. Helt ok faktiskt.
Nu drar jag snart på friskis. Ska äta förts bara. Hej!
Ps. Jag gick med i nåt som heter viraltrafik och som tydligen ska öka på besökarstatistiken. Vill du också testa? Gå in här: http://www.viraltrafik.se/?louise_90_b@hotmailcom


Sleeves


ph. taghrid.cc

Hittade den här bilden i min syprojekts-mapp. Älskar ärmarna på taghrids top nåt så grymt mycket. Har tänkt länge försöka sy något liknande men det har inte blivit av. Jag måste verkligen testa. Tänk till våren...

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air




(Skjorta från vinden , tights från gina tricot, klocka julklapp från pojkvännen, armband egengjort)

Japp, ännu en vecka. Vad fort det går nu alltså. Idag har jag inte gjort mycket (som vanligt) förutom att måla av en naken kille(!), vi hade kroki alltså. Jag kan inte komma från tanken att det känns lite konstigt. Även fast man inte ser på det . Imorn åker Jon bort över natten också. En natt jag vet, men är man van att sova med någon så blir det konstigt när man får sova själv. Jag är en liten toffel..

Ringring



Skit snygg ring från bonadrag.com. Aningens för dyr för min plånbok bara.

Ingen bloggning igår men jag var med J hela dagen och hjälpte till att städa hans ställe. Man är ju lite skyldig när man tillbringar nästan lika mycket tid där som han själv..

Walk in


Ph. google (carrie bradshaws closet)

Men hjälp, jag drömmer om (som antagligen varenda tjej..) att ha en egen walk in closet. Hur insprierande och underbart vore det inte? Att hänga upp sina kläder där de syns, kunna ställa upp skorna på hyllor och förvara smycken på ett bra ställe. Suck, nej än så länge ingen walk in i sikte..

Leather/furry


jakandjil

Snygg jacka som tusan. Gillar att det är "pälsigt" inuti. Det vore perfekt nu när värmen är här men man fortfarande inte kan gå i allt fr tunna jackor. Burberry Prorsum pre-fall 2010.

Chances are we´ll find a new equation









Aah, vad har hänt? Såg precis att hela Five for Fightings senaste album har försvunnit från Spotify!? Jag som hade världens lust att lyssna på favorit-låten Changes.. Fanskap. Jaja. Det blir The Fray istället. Idag är det lördag. Jag har lite lust att sy, men vet inte vad och hur. Jag tror jag går och gör chokladsås istället att ha till vaniljglassen som gömmer sig i frysen..

Jeans och tröja - H&M, halsband - Topshop, skor - Dinsko (Nej jag har inte jylfen öppen på sista bilden)

Shoesshoesshoes



Åh, habegär på dessa skor. Perfekt färg nu till våren. Jag kan inte sluta drömma om skor. Från Topshop.

Walk this way






(Jacka - Oasis, halsduk & tröja - H&M, kjol - Monki, väska - Second hand, tygpåse - Veckorevyn, skor - Vagabond)

Antagligen blir det tjejkväll med vin ikväll. Jag blir där ett tag innan jag åker hem till älskling. Dock har jag börjat känna mig en aning konstig nu.. Hoppas det inte är nå sjuka på gång. Ha en bra kväll!

In the car





Det känns att det är helg nu. Idag har jag inte gjort ett dyft. Har sån lust att sy så jag vet inte vad just nu. (Eller shoppa skulle inte heller vara fel..) Jag fick en bild på mejlen från älsklings mamma där hon visade sin favorit tyg-affär och det såg inte ut att gå av för hackor kan jag säga. Himmelriket.

Twenty8twelve



Kollade in lookbooken för Sienna Millers märke Twenty8twelve. Snygga grejer som man mer än gärna skulle vilja ha.

Nu funderar jag på att ta helg och gå hem. Sitter bara framför datorn och gör..ingenting. Känns rätt meningslöst.

Studs/back



Hur roligt vore det inte med en ryggsäck med nitar på axelbanden? Stockholmstreetstyle.feber.se

H&M Garden kollection



Kollade precis in H&Ms Garden kollection, och här har jag valt ut mina favoriter. Mycket slutsålt nästan på en gång men tightsen finns iaf kvar och med dess billiga pris finns det nog en stor chans att jag slänger in en beställning. Bustiern och kavajen skulle jag nästan kunna dö för men det är ju ingen idé eftersom de är slut, buhu...

Hurry






(Skjorta - Vila, shorts - h&m + dragkedjor som jag sytt på, skor - Dinsko, armband - Asos, ring - h&m)

Hinner inte skriva mer. Åker iväg för ikväll nu. Puss

Flower power



Jag skulle vilja ja ett par blommiga tights. Att ha till en i övrigt ganska färglös outfit vore askalas. Ungefär som på bilden här. 299 kr hos Modekungen.

Nothing at all



Sitter i skolan och gör praktiskt taget ingenting. Vid tre blir det fika för att fira Maja i klassen, så fram tills dess blir det nog inte mycket gjort. Tänkte måla men jag vet inte vad jag ska måla och hur jag ska börja och bla bla bla...
längtar till helgen också, även fast veckorna mest liknar helgen de å. Men bara grejen att få sova länge. Nej nu ska jag göra något, eller kanske inte..


Snakeisnake



Jag är sugen på nya accessoarer - i mängder! Inspirerande bild till tusen och jag villvillvill ha ormringen som sträcker sig över tre fingrar.


Leaving



Nu drar jag till pojkvännen. Hoppas på spelkväll senare! Ha en bra kväll allihopa!

100317




(Jacka - Oasis, tröja & sjal - H&M, tights - Cubus, skor - Vagabond, väska - Åhlens, armband - Lindex, ringar - Riga & Smycka)

Sovmorgon i morse vilket var riktigt skänt eftersom vi inte kom i säng förrens runt halv tre. Ikväll blir det troligtvis spel och musik med vänner, men innan dess tänkte jag försöka ta mig i kragen och cykla en halvtimma framför tv:n. *inväntar aplåder*

Nastygal



Oh. Perfekta vårlooker. Så här skulle jag vilja se ut när värmen infinner sig. Var in en sväng på webbsajten shopnastygal.com och hittade en massa snyggt. Yum, yum och yum.

Springfeelings





Som jag längtar tills det blir vår och sommar så man kan gå runt i kläder som de ovan. Fick bara lov att testa lite lättare kläder igår. Dock känner man ju sig ganska blek..

Kavaj - h&m, blus - hittad på vinden, shorts - åhlens

straw



Är det nåt jag känner att jag vill ha i sommar så är det en stråhatt. Jag har aldrig vart något för att ha nåt på huvet, men en stråhatt skulle inte sitta fel. Snyggt och enkelt. Alla dessa kommer från Topshop.

But we need air we go alone





Puh, inte hemma för så länge sen efter allt hoppandes mellan isfläckar och vattenpölar. Det börjar smälta på riktigt ute nu. Längtar som en tok efter att få plocka fram cykeln. Idag var en sån där toppendag i skolan. Eftermiddagen spenderades tillsammans med vänner, penslar och färg. Vi var ett gäng som satt/stod och målade med akryl. Kul! Klockan sju drar jag och Sofie på gympa och sen tar jag sällskap med henne tillbaka till älskling. Imorn är det självstudier så då kan man sova ut.

Shoulderfixing





I skolan igår (med brist på annat) fixade jag till ett par sådana hära. En liten detalj att piffa upp plagg med. Lika snyggt på kavajen som en vanlig t-shirt. Likey likey!

Shoes



Gah, dösnygga skor från Alexander Wang. Jag har spanat in kopiorna från Scorett och är grymt sugen. Dock har jag sett två par från forever21 som jag vill beställa så jag får se hur jag gör. Men den här månaden är jag pank så jag kan glömma alla tre paren hur som helst. Åh, så mycket snyggt, så lite pengar..

Tights





Tightsen från Gina. Gillar allt som oftast inte Gina Tricots kläder men ibland får dom in vissa gobitar, såsom dessa tights. 199 pix. Fundrade på de gröna men det blev de beiga tillslut.

Horror







Ikväll blir det jag, älskling och John från klassen som kollar skräckfilm. Jag kommer antagligen sitta med huvudet bakom händerna större delen av filmen eftersom jag sist vi såg skräckfilm blev helt förstörd och knappt vågade titta mig själv i spegeln (vi såg The Ring). Jag får väl paxa platsen i mitten så jag inte behöver sitta på någon kant i alla fall..
Nu drar jag på gympa!

Fringes





Jag fixade till en gammal väska jag hade liggandes som jag köpt på glitter för flera år sedan. Gjorde en fransrad av fejkskinn som går att knäppa av och på. Lätt som en plätt.

Wearing






Kavaj/kofta & linne - h&m, tights - gina tricot, klocka - ur&penn, mockastövlar - vagabond

Kort och gott vad jag har på mig idag. Snart gympa!

Army



Hittade ju systers gamla jacka och se på tusan vad snygg den var. Lite armyinspirerad och det passar ju finemang i vår. Frågan är bara om jag ska göra något med den, några nitar kankse?

Eller systeryster, vill du ha jackan??


sex and the city/kitty cat







Medan jag kollade sex and the city låg selma och latade sig i min fotölj bland kavajer, paljetter och tidningar. Här snackar vi livsnjutare.

Jag vill färga mitt hår! Är så trött på att det ser lite mes-röd-brunt ut. Jag vill ha det lite mörkare och en mera ren brun. Får ta tag i det i helgen.

Simply send me on my way




Jacka - oasis, tröja & sjal - h&m, tights - monki, skor - vagabond och väska - åhlens

Jag har sån sjuk lust att åka till Stockholm. Lust att sticka dit i nån dag med min Johanna. Det var så underbart kul när vi var där i höstas så en trip i vår skulle ju inte vara fel. Längtar som en tok tills du kommer hem i april!! Jag har sån lust att göra något. Något annorlunda, galet, kul, spännande, NÅGOT.

Details of today









Dagens detaljer med svart, grått, silver och leopard. Idag är det härligt marsväder ute!!

Polkadots





Jag har aldrig vart något jättefan av prickigt. Men ett par prickiga strumpbyxor kunde jag inte stå emot. 49,50 och då fick jag dessutom med ett par randiga. Från h&m.

All dressed up in love







Precis sett klart på Sex and the city the movie, och jag känner mig väldigt glad och peppad. Jag älskar den filmen och den får mig alltid att må så bra. Även om jag var lite nere förut så är det borta nu. Tror jag ska ta tag i mitt rum och städa. Det behövs, hänga in alla kläder och så. Hej på er.

skjorta - vila, tihts - gina tricot

New





Ny grå kavaj. Om det ändå kunde bli vår nu så man kan använda den.. 199 spänn från h&m.

I found God on the corner of First and Amistad









Jag pallrade mig hem från skolan i skaplig tid. Orkade liksom inget mer än så. Trots att det enda jag gjort idag är lite kladd på ett papper, en ministol i cellpannå och lite bloggläsande. Jag tror jag ska lägga mig och sova lite. Det skulle behövas. Fast känner jag mig själv rätt så har jag inte ro till det. Jag blir uttråkad då.

Idag hade jag iaf på mig en skjorta som jag hittat uppe på vinden för ett tag sedan (men som bara hängt i min garderob). Till det hade jag tights från cubus, jacka från oasis, mockastövlar från vagabond, mössa från h&m, ringar från h&m, riga, och smycka, halsband mormors gamla.

Longing for spring




Ph. Jakandjil.com

Jag längtar så himla mycket till våren just nu. Det är sjukt. Det börjar bli lite vårkänsla ute men det ligger ju fortfarande en mil höga snövallar ute. Just nu känns det rätt tungt också. Jag är trött. så jävla trött på allt som har med skolor att göra. Allvarligt, om någon nämner nånting till om arbetsprover, utbildningar eller framtiden så kräks jag rakt ut. Jag vill inte ens tänka på framtiden just nu.
Jag vill få gå på härliga vårpromenader, cykla i högklackat, sitta på en gräsmatta i solen och bara vara. Jag tror jag ska gå hem från skolan snart och få mig själv på bättre humör.

I saved a few and I keep them in a jar







Hhhooaaauuuhh! Äntligen är arbetsproverna för Konstfack över. De blev inskickade i måndags så nu är det bara att vänta. 220 pix gick hela kalaset på för att skicka dem (!), men måste man så måste man. Till råge på allt så Blev jag sjuk också. Dock är jag bättre idag och känner mig inte lika hängig. Bara trött efter 4,5 timmars sömn.. Idag har inte vart någon bra dag alls. Är trött plus att det var en mindre rolig grej på förmiddagen, dock är det bättre nu.

Väntar på att bästa Johanna ska ringa mig vid halv ett nu. Behöver prata med henne. <3

Igår hade jag bara på mig saker från h&m (upptäckte jag sen).

Ringadingding





Jag haffade den här ringen från h&m i torsdags. Det var den sista i butiken och därmed fanns det bara small. Jag tänkte först jag ville ha medium så att jag kunde ha den på långfingret, men visst är den väl fin på ringfingret också?

Zippers



Är inte dessa halsband från cocoo.se rätt häftiga? jo. Priset ligger runt 400 pix så man får ju ge ut endel. Inget att tänka på för en fattiglapp som jag men snygga var de iaf.

Imorn drar jag till syster över dagen. Vi ska ha en riktig syster-dag med shopping, fika och prat. Can't wait!

Bustiers



Jag måste införskaffa en bustier. Grymt snyggt att ha tillsammans med ett par höga byxor (och t.ex. en kavaj utanpå) eller under en lite transparant top där man kan skymta bustiern. Den vänstra rackarn måste jag kolla in när jag åker och hälsar på syster. Båda är från Lindex.

One two three







Hua vad mycket snö det är ute nu. Och enligt tidningen ska inte våren komma förrän den 27 mars. Grattis.. Kunde inte längta mer till våren nu. Men med flera meter höga snövallar ute lär ju det dröja.. Idag har vart en slapp dag. Sovit ut riktigt och legat kvar liite för länge i sängen. Sen jobbat litelite grann med ansökningen som följdes av våffelätning hemma hos mig. Om en timma är det gympa så då får jag träna bort lite av helgens all mat/godsak-intag. Hej och hå.

Skjorta - åhlens, tröj/klänning - h&m, skor - scorett

Begär




Ph1. fashiontoast Ph2. wheredidyougetthat

Åh, nu har jag suktat och tittat och drömt om dessa skorna ett tag. Grymt snygga. Från Jessica Simpson. Ge mig!!

RSS 2.0