10 toasters



Fick även denna fina ring av syster min. Ville ha en enkel silverring så den här gjorde sig utmärkt. 10 av 10 skulle man kunna säga.

Cross





Detta superfina örhänge fick jag av min systeryster på min födelsedag. Så himla snyggt och det gör sig så bra i ena örat sådär. Tack fina syster! <3

Birthday





Har haft en jättefin födelsedag med världens godaste mousse-tårta och god middag nu på kvällen. Nu väntar nog lite kortspel eller liknande mys med familjen. Imorn drar vi till Örebro för att skjutsa syster.

Twentyone





Idag är det alltså min 21a födelsedag. Det har firats med tårta och kakor (inte vilken tårta som helst, utan chokladmousse-tårta, känn på den). Jag invigde min nya enkla klänning från H&M och till det hade jag ett gammalt skärp från Pieces.

Tack alla fina för alla gratulationer och fina presenter!

Bra



Två söta bh:ar som jag köpte inne på Gina tricot för 99 kr styck. Dom är supersköna och sitter som ett smäck. Måste nästan införskaffa några fler färger..

Birdie



Inne på Wear it hittade jag den här snygga ringen från Style by Tyra för halva priset. Med den lappen på sig kunde jag ju inte göra annat än slå till. Nu hänger den på min ringhållare i fönstret.

Nailpolish / orange



Hittade äntligen ett snyggt orange nagellack i perfekt nyans (bilden ger inte riktigt rättvisa). Det kommer iaf från Lumene och färgen heter Groovy.

Dagens klädsel



Shorts Levis och t-shirt som jag gjort själv.

Details



Mina accessoarer idag. Väska från Scorett, solglasögon från Åhlens och Converse på det.

Trip



Jag och syster har funderingar på att ta bilen på en liten resa till Falun idag. Inget speciellt sådär som jag vill ha, men det är alltid kul att komma iväg på nåt. Sen kan man ju inte bli gladare åt att solen har återvänt från vart den nu varit. Efter allt regn och rusk känns det nästan konstigt att gå i shorts igen.

Necklace



Ett stycke nytt halsband från Pieces. Köpte det på Only häromdagen. Kommer att bli finfint till det mesta.

Read my mind



Med nya Elle och medföljande Elle Interiör kan man få tiden att gå lite fortare. Perfekt med två tidningar till priset av en. Blir nog lite bläddrande innan läggdags.

En närmre titt



En närmare titt på skjortan jag hade idag. Den kommer från Vero moda och kostade 250 pix. Älskar att den är transparent och lite stor.

Prickigt





Har vart och träffat min vän Anders idag. Det var exktra kul eftersom vi inte träffats på typ två år. Mycket att ta igen och detta gjorde vi över en fika och en promenad. Nu efter en joggingtur och middag blir det filmmys i soffan med syster. Skönt.

Other stuff to do



Ledsen för dålig uppdatering, men har haft besök i en vecka så det har blivit andra aktiviteter än bloggning. Idag har vart en mini shoppingdag också. Kallar det mini för det blev inte allt för mycket inhandlat som jag tänkt. Kan visa lite saker sen. Annars är jag rätt tankspridd just nu. Har tankarna på alla möjliga håll (även om de dras mot en sak speciellt mycket). Det känns som att det är mycket att fundera på och fixa inför hösten.

I feel peculiar now what do you feel





Har faktiskt ställt in mig rejält på att klippa av mig håret en bit nu. Längtar som sjutton till torsdag för det ska bli grymt skönt att bli av med skiten. Tror jag har bestämt mig för att behålla min ljusare färg också. I alla fall ett tag till. Det är ju sommar.

Orange



Jag vill införskaffa ett orange nagellack. På momangen. Men jag får vänta en vecka tills jag får lön. Då jäklar.

pic. jakandjil.com

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem





Sov länge idag efter att ha hämtat syster på cykel vid två-halv tre igår natt. Efter det har en dag i slapphetens tecken följt. Tv-spel, film och dator. Bara fina grejer med andra ord. En liten joggingrunda hanns också med i allt slappande. Nu väntar taco-kväll. På en söndag (!)

Wanties


Top - Weekday
Skor - Asos
Skinnjacka - Helmut Lang
Byxor - Only
Ring - Weekday
Väska - Monki

Thoughts



Tänker på hösten som närmar sig med stormsteg. Drömmer, hoppas och oroas. En skräckblandad förtjusning.

Dagens klädsel



T-shirt - Gina tricot, jeans - Cheap monday, halsband - Pieces (köpt på Only).
Idag kör vi på en myslördag. Nya Style by, lite godis, lite dator och promenad. Imorn ska jag nog ta tag i mig själv och övningsköra. Körkortet borde ju skaffas, men jag kommer aldrig till skott.

Vagabond autumn



Två skor ur Vagabonds höstkollektion som jag spanat på. De blanka får gärna hoppa in i min stökiga garderob.

Sister



Regnet och rusket blev för mycket igår och jag var tvungen att hitta på något. Det slutade i att jag sminkade och stylade syster min och sedan fotade av henne. Resultat ovan. Hur snygg är hon inte på en skala?

Skjortan hon har på sig kommer från Only.

Monkey business



Jag känner för att göra nåt galet. Om inte nåt galet så i alla fall nåt kul. Åka iväg nånstans. Få min lön och spendera pengar. Sy roliga saker. Ja inte vet jag. Här är i alla fall jag fast, gömd från regnet och med tom plånbok..

Bild: only.com

Cut


Bild från förra sommaren

Nu har jag precis ringt och bokat en klipptid. Det blir att klippa av sig en hel del av håret. Det är ett stort måste innan hela alltet ramlar av. Så nästa torsdag ska barret bli kortare.

Zippers



Vi har börjat rensa ur våran källare hemma. Det kan ju leda till en himlans massa fynd och igår hittade jag en väska med dessa dragkedjor på. Väskan var väl (läs: för) använd så jag sprättade bort dragkedjorna. Man vet ju aldrig vad man kan använde de till. Jag har ju en himlans lust att sy just nu och grova silverdragkedjor slår aldrig fel.

Funny stuff



Tänk om man hade någon nära med dessa brillor från Pucci på sig varje dag. Då skulle jag aldrig vara på dåligt humör.

Last tuesday



En outfit från i tisdags. Linne från Gina och jeans från Cheap monday. Körde på långbyxor eftersom det är nåt fel på sommaren och blivit kallare?

Outfit



Skjorta - H&M, shorts - Åhlens, halsband - Pieces (köpt på Only), väska - second hand

110713





Efter en himlans trevlig träff med världens bästa Johanna så har jag mest vart hemma och tagit det lugnt. Är alltid lika kul att träffa min vapendragare och pladdra diverse gamla och nya kuligheter. Nu är det snart fotboll på tv som vi ska bänka oss framför. Jag är inget vidare intresserad men vad gör man inte för att umgås? Plus att jag hörde nån viska att det skulle bli chips till...

Nomakeup



Det är skönt med lediga dagar. Frågan är bara vad man ska hitta på? Har redan målat naglarna, både tår och fingrar (fast jag är för otålig för att vänta på att det ska torka så har dragit bort hälften). Mina symaskiner står fortfarande ouppackade så ska väl kanske ta tag i det. Men det känns inte så lockande för jag har inte allt för mycket pengar att köpa tyg för så kan inte sy nåt.. Dumt.

Only / juli 11



Fina grejer som kommer in till Only nu i Juli. Så spana på. Man kan då se att höst färger och mönster börjar smyga sig in. Känns rätt mysigt kan jag tycka. Men än vill man ju inte göra sig av med sommaren.

Bilder: only.com

The clouds in your eyes





Klänning från Gina och shorts från H&M. Hinner tyvär inge mer. Nu: Pannkaka.

Kimono







Gårdagens kläder. Hjälp jag smälter nästan samman med tapeten ser jag nu. Kanske är bra som kamouflage när man inte vill synas. Iaf är den kimonoliknande topen ny och kommer från Vila. Hittade den i Stockholm förra helgen. Byxor från CM, skor från Vagabond och korsring från Pieces.

Hair



Mitt hår har blivit mycket ljusare på senaste tiden. Det är väl antagligen farbror sol som har något med det att göra. Grejen är den att jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Låta det vara eller färga det mörkare? Har alltid trivts bättre i lite mörkare hår men frågan är om det inte kan vara kul med nåt annat. Klippa mig behöver jag iaf, det är en sak som är säkert.

110702



Igår efter jobbet slängde jag arbetarbyxorna åt sidan för en helg och drog på mig något lite mer Jag. Känns nästan lite som att få klä upp sig när man sätter på sig vanliga kläder, efter att vara van vid arbetarkläderna. Hursom, skjorta från Only, byxor från Cheap monday, bh/top under - sytt själv + en ring från Pieces.

RSS 2.0