Virkat


pic. - only.com

Hur mycket skulle man inte vilja ha den där virkade västen då? Och hur mycket skulle man inte vilja bara cykla omkring en härlig sommardag med vänner? Johanna, ta hit din rosa härlighet och cykla med mig!

Lace up



Snyggskorna från Vagabond fick följa med mig hem från Stockholmsresan. Efter att ha dregglat över syrrans par och sedan se de på hyllan med skylten "30%" kunde jag inte stå emot.

Stockholm


pic. - från midsommarkvällen

Har haft en helt underbar långhelg i huvudstaden, innehållandes allt från midsommarfirande och promenader till shopping och sena nätter. Kan inte beskriva hur härligt det är med sommar då man bara kan vara. Längtar tills jag har jobbat färdigt så att man kan få njuta riktigt och verkligen göra vad man känner för. Typ åka till Stockholm..

Silver lining



Nytt halsband från Pieces. Hittade även denna godbiten på Only i Borlänge. Så den fick följa med hem den också. Tror priset ligger på 129 kr.

Cross





Ring från Pieces. Köpte den inne på Only i Borlänge. Det där med korsring är ju himla snyggt.

Black/white





En vit och en svart. Kunde liksom inte välja. Invigde den vita på midsommarafton med en turkos bandeautop under. De kommer från Only och kostar 300 kr styck.

Orange



I torsdags körde jag på min nya stickade (mitt i sommaren..) tröja. Älskar färgen på den och eftersom att det allt som oftast är mulet så kände jag att en värmande tröja inte är fel. Från Vero moda.

No picture

Uppladdningen av bilder krånglar så jag laddar upp bilder så fort det fixat till sig. Vill visa massa nya saker som jag köpt men jag får hålla på det ett tag till då. Annars sätter jag mig på ett tåg till Stockholm idag för att fira midsommar. Det kommer nog bli en kanonmidsommar och man kan ju bara hoppas hoppas hoppas att vädergudarna är på gott humör..

Missmatch



Kör på lite missmatch vad gäller mitt nagellack. Är inte nå riktigt för att ha samma lack på både fingrar och tår så jag kör på detta. Doch är det mesta avskaft på fingrarna nu när jag jobbar. Men det är smällar man får ta.
Grått nagellack från h&m och korallfärgat från Pieces (köpt på Only).

Turquoise





Rätt ny ring från Pieces. Köpte den på Only i Falun. Sådeså.
Idag är jag heeelt slut i kroppen efter jobbet. Galet vad trött man kan bli av kroppsarbete. Nu sitter jag här och längtar efter mat. Och efter att sova.

My window




110611



Så himla svettigt ute så man håller på att rinna bort. Nu ska man ju inte klaga på sommarvärmen, men ändå.. Dock har det varit världens oväder här med regn och åska. Hoppas verkligen på lite mer somrigt väder till nästa vecka när man börjar jobba.

Hattfnatt



pic. jakandjil.com Det där med hatt är inte fel alltså. Synd att man ofta är för feg för att våga sig på.

Idag har jag börjat ta tag i att packa upp mina flyttkartonger. Kan behövas kan behövas. Jag tror min familj blir galen på mig om jag låter dom stå mycket längre ute i hallen. Funderar dock fortfarande på hur allt ska få plats..

No thunder



Idag har det inte vart nån åska. Än. Det har ju tokåskat och regnat de senaste dagarna så man har blivit lite less. Vad som har sett ut som en strålande solig dag har bara nån timme efter slagit om till världens ruskväder. Jag njuter då av ledigheten och gör vad helst som faller mig in. Oroar mig dock för att jag måste ta tag i de där flyttkartongerna och packa upp dom. Vill packa upp mina nya symaskiner som jag hämtade ut häromdagen. Är råsugen på att börja sy.

Only / aug-okt



Jag blir verkligen inspirerad av dessa bilder. Även om hösten känns långt bort och jag njuter av den sommarvärme som är nu så kan jag inte låta bli att gilla mönstren och färgerna i dessa bilder. Från Only. Kläderna kommer ut i augusti-oktober.

110606





Nationaldag idag och allt ju. Och så himla härligt nu när det är sommar och toppenväder ute.
Blus - Kappahl, shorts - Åhlens, ring - Pieces (köpt på Only)

When the wheels come down







Idag tar jag tåget för att träffa min vän Johanna. Det ska bli så galet roligt eftersom det var så länge sedan. Vi ska även ta en fika med en kompis som vi gick gymnasiet med. Ska bli kul att få komma till Rättvik och uppleva gamla minnen.

Bling



Även om jag just nu är mer för uttrycket "less is more", vad gäller smycken, kan jag inte låta bli att tycka att detta är snyggt. pic. jakandjil.com

I want





Det är svårt att inte få habegär vad gäller dessa skor från Josh Goot. Färgglada och störtcoola.

Long / black



En lång, lång sak som fått hoppa in i min garderob. Älskar att den är så tunn och härlig och att den kommer fladdra i vinden. Gina, 199 kr.

RSS 2.0