Visningssminkning









Idag var vi iväg och sminkade till Jenny Grettves visning. Det gick faktiskt bra och var väldigt kul. Otroligt snygga kläder hade hon skapat och jag ville sno med mig typ allt. Precis min färgskala liksom.. Bjussar på några bilder från idag. Jenny Grettve längst ner till vänster.

Test

 

Test

 

Test header

 

Colour





Dåliga bilder (skyller på Lindex usla belysning) på en fin kavaj/kappa från just Lindex. Fin färg till våren när man själv börjar få lite färg.

Jenny Grettve



Stockholm fashionweek har dragit igång och imorgon händer det spännande saker. Då ska vi i klassen iväg och sminka inför Jenny Grettves visning som kommer att vara mitt ute på gatan. Coolt tycker jag. Vi ska dock bara lägga bas så behöver inte gå och nervösa allt för mycket. Himla häftigt.

Bilder: jennygrettve.com

Dots





Hittade dessa fina brallor, jag bloggat om tidigare, inne på Lindex när jag var ute och gjorde några ärenden. Himla fina, speciellt i vår. Kommer inte ihåg priset dock.

Fakefur



Gah jag vill vill vill ha en färgad fakepälsjacka. Typ som denna ovan. Är faktiskt rätt trött på allt vad svart och grått heter. (Eller...helsvart blir jag aldrig trött på.) Så vill ha färg. Saknar lite inspiration vad gäller kläder...

Vårpjux



Medan jag är på väg mot skolan kan ni få titta på en hög med fina vårskor. Jag kunde inte längta mer till våren nu. Tack och lov att januari är över på onsdag så att man snaaart snart kan se vårljuset i tunneln.

Vita herrskor - asos.com, svarta skor - Vagabond, glittriga skor - have2have.com, vita sandaler - asos.com

Reasons



Två väldigt bra anledningar till att jag tänker svänga förbi Weekday på vägen hem imorn.

Gift





Vi var hemma hos Axels syster igår och strax innan vi skulle gå drog hon fram några påsar med massa H&M-smycken i. Jag och mindre syrran Hanna fick alltså välja och vraka vad vi ville ha. Det här är bl.a vad jag kom hem med. Älskar de turkosa färgerna, de kommer bli super i sommar!

Söndag



Härliga söndag. Jag har vaknat, legat i soffan med datorn på magen, sminkat mig och nu sitter jag här. Vet inte riktigt vad som blir av dagen men jag vet att jag ska njuta av den riktigt, för imorgon är starten av en 6-dagars vecka.

Test

 

4 new



Fyra fina saker som är nyinkomna på H&M.

Lördag




Bilder från igår

Igår var vi på Charkes Dickens och drack öl och drinkar. Väldigt trevligt. Ikväll blir det middag och filmkväll med Axels systrar. Och jag ska även få sminka Hanna som en läxa vi har i skolan. Ska bli intressant. Ha en fin lördagskväll!

Spike shoes



Jag är väldigt sugen på ett par nitskor till våren. Att bryta upp allt pastelligt med. Dessa är snyggelisnygga och kommer från FashionbyC. Får fundra ett tag på dom.

Bilder: shopalicious.blogg.se & fashionbyc.com

XXVII jan



Det blev em sväng till centrum idag med älskling. Riktigt skönt att vara ledig idag efter en intensiv vecka. Kappa - H&M, skor - Vagabond, väska - second hand

Days of our lives





Jag och A sitter här och dricker öl och lyssnar på nå jävla gangsta rap. Japp. Bättre kan det väl inte bli? Senare blir det öl ute med Sofie och Robban.

Herr



Denna ombloggade goding kommer in på H&Ms herravdelning i vår. Runt april närmare bestämt. Otroligt häftig att ha till något enklare. Och priset då? 149. Inte illa.

3.1 Phillip Lim / Spring 2012



Pasteller pasteller <3

Bilder: style.com

Excuses excuses



Okej så nu börjar min pojkvän klaga på att jag inte bloggar. Och det har verkligen vart dåligt med det. Men som försvar har jag att jag precis börjat en makeupartist-utbildning och i och med det har haft tusen andra saker på hjärnan. Men nu har jag gått en vecka (är ledig imorn) så jag kanske kan känna mig lite lugnare och det kanske kan bli lite bättre med uppdateringen här. Jag ska försöka nu i helgen att kickstarta om på nytt.

Rubrik







Dåligt med uppdatering nu men helgen var den bästa på länge och spenderades med familjen hemma hos min syster och hennes pojkvän. Det blir alltid så mysigt. Sedan har jag ju idag startat min utbildning till Makeupartist. Puh, det kommer nog bli hårt men kul. Bloggen kommer nog få lida en del tyvär (iaf de fösta veckorna/veckan). Men ska göra mitt bästa för att uppdatera. Sen kanske det kommer upp massa olika sminkningar här. Ha det så bra så länge!

Angora





Jag köpte även den här sjalen i present till min mamma. Den är i angora och kommer från Indiska. Skulle vilja ha den själv faktiskt, men jag tror den blir jättefin på min älskade mamma.

Wang details



Alexander Wang spring 2012. Gillar färgerna och materialen.

Bilder: style.com

Birthday gift







Här är topen jag sydde åt mamma på hennes födelsedag. Blev lite stressad på slutet när jag sydde så en del svordomar blev det allt..

Congratz



Vill bara säga ett STORT grattis till min älskade mamma som firar födelsedag idag. Kommer sakna båda mamma och pappa så mycket när dom beger sig hem och jag till Stockholm. Får åka hem snart igen.

Orange





Lite färg sådär i en annars grå och svart outfit.

Jacka - Oasis, halsduk och stickat - H&M, byxor - Lindex, skor - Vagabond

Details



Hela bilder kommer senare.

Snapshots



Sitter i sängen med världens mysigaste och antagligen tröttaste katt. Har nyss hållt tillbaka tårarna till slutet på Sex and the City-serien. Har sett den 100 gånger om och om igen men tröttnar aldrig.
Klev upp klockan åtta imorse för att göra klart allt till mammas födelsedag idag. Sen har jag även packat klart. Typ. Måste dubbelchecka bara. Tar med en extra väska som jag lämnar hos syster ifall jag vill åka och byta lite kläder (så har jag en bra ursäkt att åka till Örebro ofta).

Vante



Idag var det satans kallt ute. Okej inte kallt mot vad det brukar vara på vintern men kallt för denna vinter. Hela 10 minus gick tempen ner till. Burr. Därför fick mina snygga julklapps-vantar åka på idag. De är i skinn och mocka och kommer från MQ.

You’re laughing to hard this all seems surreal



Idag syr jag och slappar i skjorta som jag hittat på vinden och tights från Monki.

Clownin' around







Spring 2012









Proenza Schouler spring 2012.

Bild: jakandjil.com

Tregångertre



Jag checkar ut och säger tack för idag. Det får bli lite sex and the city (as usual) innan jag ringer mitt hjärta och sedan somnar. Imorn ska jag sy klart vad jag håller på med (visar sen) och även packa för en helg i Örebro och ett obestämt antal veckor i Stockholm. Vet nämligen inte när jag får byta kläder nästa gång. Kan inte ta med hela garderoben i en resväska (tyvär). Nej, tack och godnatt kära ni. <3

I think there's a chance that we might fall





Jag måste verkligen bli bättre på att ta tag i saker. Har sagt till mig själv (inne i mitt huvud) att jag måste börja sy, jag måste börja sy. Och vad gör jag? Jo promenader, dator, tv, blablabla. Undanflykter. Så, snart mat i form av lax och sedan blir det symaskinen. Eller, ja, golvet först för att göra mönster och klippa ut tyg.

Var förövrigt upp till centrum förut och sprang faktiskt förbi en blomsterskjorta. Fastnade för den direkt men jag fick fundera en extra gång eftersom den hängde på en tant/gubb-affär. Men den var liksom fin. Skulle sitta fint med de här byxorna till.

XVIII jan



Kappa - Oasis, pälskrage - H&M, skor - Vagabond

Zig zag ear cuff



Pix pax för denna ear cuff från Gina Tricot! Måste garanterat kolla in. 79 kr.

New number



Nya numret av Elle damp ner i brevlådan idag (tack syster för prenumerationen). Så nu har jag läsning för idag. Topp!

My dreams and my wednesdays aint going no where



God förmiddag folk. Idag är jag hemma i Dalarna igen. Ett uns skillnad mellan Stockholm och Leksand liksom. Men bara lite.. (hehum) Alldeles snart tänkte jag snöra på mig mina kängs och promenera upp till byn, noret, centrum. Ska inhandla mjölk kul nog, men sen tänkte jag göra det ännu lite roligare genom att kika in i nån second hand-affär. Ha en bra dag så hörs vi senare!

Jag vill ha det där halsbandet



Bild: härifrån

Studs, sequins and shiny shoes



Tidsinställt inlägg. Sitter på tåget nu så här får ni de snyggaste detaljerna från Elle-galan, enligt mig.

Pumps från Stella McCartney, Skjorta från Miu Miu och krage från YSL vintage, clutch från Valentino och slutligen Givenchy-inspirerat diadem från Topshop.

Bilder: härifrån

Färgexplosion



Spica upp vintermörkret med färg, och behåll sedan plaggen till våren. För när vårsolen börjar skina får man ju mer lust till färg. Jag är oftast väldigt dålig på det där (blacklover som man är) men i vår vill jag satsa på färg. Och gärna matcha med varandra. Rosa och aprikos typ.

Linne - H&M, väska - Åhlens, kappa - Weekday, kavaj - H&M, kjol - Mango, långkjol - Mango, handskar - COS, linne - Weekday, top - Weekday, skärp - Asos.com

Nightgown







Det här otroligt fina nattlinnet, som jag spanat på förut, fick jag i en lite försenad julklapp av min söta vän Sofie.

Golden Gown





Sitter och målar naglarna i guld från Kicks. Färgen Golden Gown.

Hur vill du leva när tiden går för fort?



Godmorgon folket! Idag bär det av hem till Dalarna (ledsen). Fast det ska bli ganska skönt att få komma hem. Få använda lite andra kläder än de i resväskan, mysa med mamma, pappa, katterna och till helgen syster. <3 Sen blir det Stockholm, älskling och skola för hela slanten.

XVI jan



Kappa, sjal, halsduk - H&M, tröja - Only, väska - second hand, Dr. Martens

Jeans



Skulle vilja komma över en liknande jeansjacka att ha i vår. Får spana second hand. Supersnygg ju.

Bild: heygia.freshnet.se

Colour



Jag är väldigt sugen på en kavaj i färg. Dessa två kommer från H&M och båda två kostar 499 kr. Den gula finns redan ute och mint-saken kommer ut i början av februari.

I ran across and saw thousand people on my way, on my way out



Älskling är i duschen. Sen blir det stan. Jag måste kolla på anteckningsblock tills skolan börjar. Viktigt med anteckningar vet ni.

The Row pre-fall 2012



Bilder: style.com

Pastels



Är det något jag verkligen är sugen på nu till våren är det pasteller. Det har varit inne i vinter och fortsätter och växer sig starkare till våren. Tänk till en brunbränd kropp...

Top - Monki, fransväska - Asos.com, ryggsäck - Topshop.com, skor - Topshop.com, gul väska - Asos.com, skjorta - By Malene Birger/Net-a-porter.com, Kavaj - H&M (i butik början av februari), nagellack - H&M, trosor - Åhlens

Beer and video games









Lite bilder från lördagen bara. En trevlig kväll.

Apartment



Jag blir så sugen på en stor, ljus, luftig lägenhet när jag ser dessa bilder. De är underbara. Åh drömmar..

Bilder: emmas.blogg.se

Minty fresh



Dessa shorts från Acne är något jag väldigt gärna skulle skutta omkring i när sommaren infinner sig. Mint är ju en himlans fin färg.

Förövrigt har idag vart en riktig slappis-dag. Skönt som attans och behövligt en dag som denna då jag inte vart på topp.

Bild: acnestudios.com

Shoes



Skor från Cheap Mondays vår 2012. Jag gillar verkligen. Måste ha de längst upp till vänster.

How long is now?





God morgon på er. Har nyss vaknat så sitter här i morgonrock och myser. Kanske lite tecknat på det också. Igår blev det då öl- och tv-spelskväll hemma hos min vän Sofie och hennes pojkvän. Tv-spelet gick inge vidare (är ingen höjdare på hockey) men sällskapet och ölen var ju toppen, hehe. Ha en fin sändag alla.

Elle-galan II

Ja Elle-galan var ju igår och många snyggingar blev det på mattan. Här följer mina favoriter.



1. Agnes Braunerhielm 2. Adina Fohlin



3. Natalia Alterwai (vänster) och Randa Saome (höger) 4. Lisa Corneliusson



5. Emma Elwin (höger) 6. Emilia de Poret (vänster)

Vill ni förövrigt veta vinnarna så kommer det här:

Årets svenska designer: Jonny Johansson för Acne, Årets accessoardesigner: Ulrika Lundgren för Rika, Årets modefotograf: Elisabeth Toll, Årets stylist: Lisa Lindqvister, Årets hårstylist: Ali Pirzadeh, Årets modell: Therese Alexandersson, Årets look i samarbete med L'Oreal Paris: Tove Styrke, Årets blickfång: Urban Ears och Molami, Åretshederspris: Ingela Klementz Farago, Modelegend: Agneta Fältskog, H&M-stipendiet för årets nykomling inom design: Altewai.Saome, H&M-stipendiet för hållbarhet: Gudrun Sjödén, Årets bäst klädda man: Timbuktu (så rätt!), Årets bäst klädda kvinna: Alicia Vikander, International designer of the year: Ralph Lauren

Bilder: härifrån

Boll





Ny ring från Glitter. 33 spänn (rea) för äkta silver tycker inte jag var så farligt.

Vintervit



En trend som rått i vinter är den helvita trenden (kan ju vara bra med tanke på att vi knappt har nån snö) och den fortsätter tack och lov in på våren också. Jag är förälskad i den och längtar tills man får visa upp sommarbruna ben i en helvit outfit. Snyggast är att mixa olika nyanser av vitt. Som kritvitt med cremevitt.

Bh och trosa - H&M, handskar - Topshop.com, stickat - Weekday, shorts - Topshop.com, armband - H&M, skor - Topshop, tights - Weekday, väska - Asos.com, blus - Monki, pannband - French Connection

Yesterdays details





Gårdagens detaljer som aldrig kom upp. Halsband - JC och skärp från Monki

All that glitters..

 

Ett par glitterskor skulle inte sitta fel. Att reflektera vårsolen i. 298 kr från have2have.se.


Elle-galan



Ikväll är det dags för Elle-galan. Dörrarna för gästerna har redan öppnats (18.30) och jag vågar inte ens fantisera om alla vackra människor som rör sig där inne (längtar till att få se bilder). Är du nyfiken kan du klockan 21 gå in på elle.se och få reda på alla vinnare. Spännande! Bild: Härifrån

Cheap Monday



Cheap Monday ss/12. Look-ing-good.

Acne / Mint







Var in och klappade lite på den mintfärgade tröjan från Acne idag. Den är otroligt fin och jag älskar lite luddiga/håriga tröjor.

Snöstorm





God förmiddag folket. Idag blev det tydligen snöstorm ute. Hej och hå. Solen som sken lite i morse och allt.. Jaja. Jag och A tänkte snart bege oss till Farsa centrum för lite kik. Inhandla nåt gott till ikväll kanske. Fredag och allt. Dock inte vilken fredag som helst. FREDAG DEN 13E! Hoppas jag inte blir påkörd eller ramlar ner i ett hål eller liknande. Here's hoping.

Harness




Harnesses from Asos and Topshop

Vad gillar ni den här trenden med sele? Jag gillar den faktiskt. På rätt sätt och till rätt saker. En enklare outfit. Jag tycker Sienna Miller skötte det bra för något år sedan. Det har synts mycket på catwalken också, som det här, eller det här.

XII jan



Kass outfitbild. Lika deprimerande som vädret. Kappa, halsduk - H&M, byxor, tröja - Lindex

What I want for spring



1. Plast, saker i plast såsom väskor, skor, eller varför inte denna kappan som kommer in till H&M i februari. 199 kr bara. 2. Runda brillor. Dessa är från Asos.com och kostar 148 kr. 3. Pastelliga skjortor, som även gärna får vara lite transparenta. Weekday, 100 kr på rean. 4. Pudriga brallor. I vår vill jag gärna vara en pastellkaramell och då gärna ett par byxor i trenden. H&M, 299 kr. 5. Har sagt det förut och säger det igen. H&Ms längre skinnjacka, 1499 kr. Punkt. 6. Blommor. Skulle inte ha något emot att bli en vandrande rabatt. Mycket blommor. Nelly.com 499 kr. 7. En sportig men snygg bh. Denna kommer från Weekday och kostar 50 kr på rean. Fynd. 8. Silverdetaljer. Silver till det pastelliga. Behöver inte säga så mycket mer. Nelly.com, 59 kr. 9. Ännu mera pastell. Oasis-stores.com, 257 kr

Details









Minttröja idag då.

Mint







Regn regn regn och rusk. Idag är ingen dag man vill gå ut. Trots att jag är rastlös och skulle vilja hitta på något. Tv-spelsfight kanske älskling? Det är sånt, tillsammans med tidningsläsande, sudokulösande och tv-tittande, som dagen får bestå av.

Pedro Lourenço





Snyggt x6. Pre-fall 2012.Älskar detaljerna i det enkla.

Round my wrist





Idag har jag använt min klocka som har legat undangömd en period. Men det blir lätt så, att jag gömmer undan saker och inte använder dem på ett tag för att sedan hitta dom och vara mer sugen än sugen på att använda dem. Den här klockan köpte jag på Ur och Penn tror jag och den herriga klockan är den enda sorten jag egentligen gillar.

Student





Okej, så intervju. Parvlade mig upp vid halv åtta i morse för att göra mig i ordning. Jag menar intervju. Då vill man ju se ut som sitt bästa jag. Åkte dit iaf, lite nervös, med älskling som gps. Och vet ni vad? JAG KOM IN! Så den 23 januari kör jag igång min makeup-artistutbildning. Ska bli himlans kul, men tror jag inte riktigt fattat det själv än. Att jag ska börja plugga igen liksom. Bara i tilv veckor visserligen, men ändå..

Nätväskan



Jag tror jag hade en sån där när jag var liten? Den var rosa och innehöll andra rosa barbiesaker. Det här ingenting som har med Barbie att göra utan denna kommer från Louis Vuittons vårkollektion. Ingenting som tilltalar mig dock. Vad tycker ni?

Versace for H&M Cruise Collection





Lookbook-bilder från Versace for H&M Cruise Collection.

120110



Kappa, sjal, skinnhandskar - H&M, röd halsduk - tyg från Ohlsons tyger, spetstop, byxor - Lindex, Dr. Martens

Details






Tuesday inspiration


Lite tisdagsinspiration. Härifrån. Ska sy nåt liknande när jag kommer hem. Är så sugen att sy skjortor.

Det finns en fara i att aldrig hitta vägen, och det finns nåt vackert med att vandra den ändå





Idag går jag runt i en tröja jag inte tycker om så värst men ändå på nåt sätt har den nåt. Igår grät jag som en gris till Pearl Harbor. Tror det är min gråtarfilm nr. 1. Blir som min syster...hehe.

Spring inspiration



Lite inspiration inför våren. 1. Valentino / 3.1 Phillip Lim / Givenchy 2. Celine / Vera Wang / Stella McCartney 3. Balmain / Givenchy / Versace

Bilder: style.com

Kiss Goodnight



Inne på H&M hittade jag detta nagellacket för endast 19,50(!) kr. Det är ett Disney-lack och färgen heter Kiss Goodnight. Så fint glittrande. Det får mig att tänka på alla mysiga vinterpromenader under en stjärnklar himmel med familjen.

Nordiska muséet









I torsdags slutade älskling tidigt (13-dagsafton som det var) så vi drog till nordiska muséet och kikade. Den roligaste delen var ju helt klart klädutställningen, med gamla (och nyare för den delen) kläder. Man fick även se alla Guldknappenvinnarna genom tiderna vilket var intressant. En mysig eftermiddag.

IX jan



Enkel måndag / skjorta - Monki, skor - Vagabond, läppar - Max Factor

Snake snake snake



Ormskinn är något jag fallit rätt pladask för. I alla fall på väskor. Här har vi en fin en från Gina Tricot. 249 kr.

Sneak





Melissa horn i öronen, grått utanför fönstret och här sitter jag och hoppas på att nåt ska hända. På onsdag kanske nåt tar fart.

Jag ville leva farligt så jag slängde mina skor





Har just bokat in en intervjutid hos Makeupstudion i Stockholm. Hjälp! Så på onsdag ska jag dit och sen får vi se vart det leder. Jag vet liksom inte mycket själv just nu så har en hel del tänkande framför mig..

Proenza Schouler



Vår 2012. Lite som en kameraväska. Vill ha.

Bild: jakandjil.com

Active sports



Gina Tricot har kommit ut med en sportkollektion. Mycket färgstarka plagg, allt för att synas. Jag gillar de nyångul/gröna shortsen längst ner. Kolla in mer här.

My favourite blogs

Fick en förfrågan från en tjej om att lista vilka bloggar jag läser. Läser på tok för många för att ta upp alla. Men här är mina favoriter:



Fashiontoast (Rumi)



Angelica Blick



Imfancy (Fanny Lyckman)



Amanda Astor



Hilda Sandström



Vanillascented (Maria Van Nguyen)



Wheredidyougetthat

Detta är alltså bara några av de bloggar jag läser (läser runt 20-30 om dagen). Men de är mina favoriter just nu.

Förövrigt firar vi mitt 1000e inlägg med ett hej. HEJ!

Acne



Acnes Adina. Kärlek.

In your face


Duschrufsigt hår, tecknat, soffa. Det är vad jag kallar söndag.

Flowers again


Tjat tjat tjat men just nu kan jag inte få nog av blommigt på blommigt. Skulle ge mycket för båda byxorna  alltså.

Bild: härifrån

Hur ska du våga chansa, du som aldrig haft någon tur?



Kappa, sjal och halsduk - H&M, tröja - Vero Moda, Dr Martens

Leather



Skinn skinn skinn. Jag är alltid lika sugen på skinn. En skinnkjol eller ett par skinnshorts är vad som står högst upp på listan.

Väst - H&M, platt sandal - Topshop, sandal med klack - Chloé, kjol - Acne

Bilder: elle.se

Girl with the dragon tattoo.





Ett stycke skinnbralla från H&Ms kollektion "Girl with the dragon tattoo" som är inspirerad av Lisbeth Salander. Hur snygga som helst verkligen.

Catch up



Ska iväg idag och träffa min vän Sofie. Vi ska ta ikapp lite och tydligen kolla på hockeykillar, hehe. Sen ska hon få sin julklapp hon inte hann få innan jul.

Senare ikväll blir det bio. Simon och ekarna. Nån som sett den och vet hur den är?

Come on let your colors burst



Är man ute efter färg tycker jag denna sak är något man ska spana in. Den kommer från Lindex och jag gillar den skarpt. Till ett par vanliga jeans liksom.

Pre-fall





Giles pre-fall 2012. Pics. style.com

Shorts suit


Hur snygg var inte dessa plagg då? H&M ss/12. Shortsen känns verkligen som ett måste. Eller gärna båda delarna tillsammans.

Bild: anywho.dk

Hatt





Åh, beslutsångest. Hittade den här otroligt fina hatten inne på Lindex rea. 99 små riksdaler. Men det är ju den grejen att jag brukar bli så feg när det gäller hatt. Men den är ju så fin...

Snakie



Tråkiga outfits känns det som att det blir, men det är så det är när man lever i en resväska. Kan ju liksom inte ta med mig hela min garderob. Försökte iaf liva upp lite idag med mina snaketights från H&M.

3.1 Phillip Lim



Jag-vill-ha.

Happy birthday



Idag fyller min blogg 2 år. Grattis på det. Har ju bloggat sedan 2008 men denna blogg såg dagens ljus den 6 januari 2010.

Me by Hedvig


Looki looki vad min fina vän Hedvig, som jag gick design med på Leksands folkhögskola, har gjort. Gissa om jag blev glad när jag hittade den i inboxen. Hedvig är superduktig och ambitiös. Vill ni kolla in hennes blogg har ni den HÄR.

V jan





Kappa och pälskrage - H&M, tröja - Vero Moda, kjol - Monki, skor - Vagabond, väska - Accent

Årsresumé i outfits 2011 / pt. 3



September - Höst höst höst. Jag hade VIP-kväll i slutet på månaden och gick klädd i favoritfärgen för hösten (efter svart då). Använde även mina fågelbyxor jag köpte i London i februari.



Oktober - Använde klarrött läppstift och min min hallonröda skjorta tillsammans med mormors gamla halsband. Annars gillade jag verkligen min svarta kavaj jag slet så för att få tag i.



November - Det började bli aningens kallare så jag köpte min gråa rock från H&M som jag är toknöjd med. Hittade även ett par ormtights och ett mörkrött läppstift.



December - Japp vintermånad. Men knappt nån snö. Det resulterar i att jag inte behöver ta fram Everest-jackan än utan kan gå aningens tunnare klädd ett tag till. Gillar min pälskrage och mina skor från Vagabond som jag går stabilt i.

Japp, det var 2011 det. Nu är det till att vänta och se vad 2012 bjuder på för outfits.

Topshop sale



Lite fint från Topshops rea.

Vill vill vill ha





Den här skinnjackan alltså. Har ju snackat tidigare om denna varianten från H&M och idag testade jag den. Per-fek-tion. Enda haken är priset. 1499 kr. Synd att man inte har "turen" att fylla år efter jul (när man kommer på alla saker man borde önskat sig).

Nu drar jag





Nu sticker jag in till stan och möter upp A. <3

Two toned



En fin transparent top från H&M.

120104





Har man inge pojkvän nära som kan knäppa kort så får det bli provrummet.

Kappa och sjal - H&M, top - Wera/Åhlens, kjol - Monki, väska - Accent och Dr. Martens

Test

 

On my feet





Idag i regnrusket har jag studsat runt i dessa goingar. Min fodrade Dr Martens jag fick av mamma och pappa. <3

Årsresumé i outfits 2011 / pt. 2



Maj - Härligt med vår även om jag klädde mig väldigt mycket i svart ändå. Fick en finfin earcuff skickad till mig som en överraskning av syrran. Hur glad som helst. Annars var slutet på månaden ledsamt eftersom jag slutade skolan jag gick i.



Juni - Sommar och jag njöt av att vara ledig. I alla fall ett tag. Gillade min vita knytblus till jeansshorts. Annars blev det inte så mycket bloggande på grund av jobb och resor till Stockholm.



Juli - Skaffar mig en kimonoliknande top och går ovanligt mycket i långbyxor för att vara sommar..Men gillar det faktum att man iaf har blivit brunare.



Augusti - Planerar en hel del för VIP-kvällen jag ska ha i september. Klipper håret lite kortare och börjar längta efter att använda höstkläder.

Flowers



En trend jag gillar i vår är blommor (se inlägget nedan). Brukar vanligtvis inte vara så mycket för det men att matcha blommor på blommor är en annan femma. Blir mer atityd. Typ som här.

1. Lindex 2. H&M 3. Asos.com 4. Lindex 5. Romwe.com 6. Nelly.com 7. Modekungen.se

Flowers





En himla fin blommig top från Weekday. Vore så perfekt nu till våren. Gärna med ett par blommiga byxor eller shorts till också.

Soon to be gone


Snart får nog mina silvernaglar ryka alltså. De börjar bli fula i överkanten så att mina egna naglar börjar sticka upp. Kan ju egentligen bara fila ner mina egna lite men det märks att silverfolien har blivit lite sliten. Dessutom är jag grymt sugen på att måla naglarna hehe. Men jag kan verkligen rekomendera det här med artynails, så himla häftigt blir det.

Silver





Ny ring. Kappahls rea för 30 spänn. Fastnade liksom för den även om jag fick fundera en extra gång om den såg billig ut. Men den fick följa med tillslut.

Versace for H&M / second time around



Det var ju inte värst längesedan Versaces kollektion för H&M släpptes. I samma veva presenterades den nya kollektionen som kommer ut i vår. Den kommer bara att säljas på H&Ms hemsida och släpps den 19 januari. Jag har inte sett något som fallit mig i smaken. Utom möjligtvis skärpet som jag tror är för herr.

Årsresumé i outfits 2011 / pt. 1



Januari - Klädde mig helst i svart från topp till tå och gillade att ha en transparent skjortkrage uppstickandes under en stickad tröja. Förälskade mig i ett par mormorsliknande kängor från Erikshjälpen. Gjorde även ett eget ståltrådshalsband efter att ha sett första versionen av det.



Februari - Hade två modevisningar med skolan och gillade att använda min stora mysiga beiga kofta. Prövade på en svart sotning till en av modevisningarna.




Mars - Njöt av att ljuset började komma tillbaka vilket resulterade i lite mer varierade outfits. Hittade en väldans fin hatt inne på Monki och en nudefärgad skjorta från Lindex.



April - Älskade att använda min sjal utanpå mina kläder, lite som en poncho. Gjorde mig ett eget örhänge och hittade en fin hallonröd skjorta på Erikshjälpen.

Hole





Hittade en urcool top inne på H&M igår. Den har en framsida i skinn med massa hå i. 349 kr. (Dock inget köp för mig.)

Mysdag


Bild från september

Efter en springtur och en skön dusch tänkte jag nu bara mysa ner mig i soffan och kolla på en film. Ta en sån där lugn dag. Senare ska jag göra en årsresumé över 2011.

Mandelolja



Jag har hört att mandelolja ska vara bra för håret. Så istället för att köpa en Moroccanoil tänkte jag testa denna först. Har satt den i håret nu och tänkte låta den vara i medan jag tar en springtur. Sedan duschar jag ur den. Så får vi se hur håret blir. Annars får jag ha den på huden. 49 kr på Apoteket.

En dag på stan



Regn- och ruskdag.

Kappa och halsduk - H&M, skjorta - Vero moda, väska - Accent, skor - Vagabond

II jan



Tänka sig att det är januari. Och ännu knäppare, att det är 2012! Jag tänkte iaf dra in till stan nu. Kolla lite och sen möta upp A efter jobbet.

Morgonrock



Här är morgonrocken jag fick av älskling. Den är hur skön som helst och jag gillar att den är tunn eftersom man inte blir så jäklans varm då som i en tjockare variant.

Förövrigt så regnar det idag såg jag. Jag som planerat att åka in till stan. Men kanske att jag ska göra't ändå. Trotsa regnet liksom. Är trött på att sitta här efter en bakisdag som igår.

Weekday sale

Den här blusen har jag vart kär i hela hösten lång. Nu är den på rea! Ska nog åka in till stan idag och kika lite. Kanske att den finns kvar...

Nyårs



Här är en rätt kass bild på nyårsklänningen. Som sagt så blev jag inte värst nöjd eftersom det hela gjordes med en del stress. Den är alltså längre bak och kortare fram. Kan nog se till att fixa nån bättre bild sen.

Gold



Två guldiga saker från Gina jag skulle vilja ha. En paljettkrage och ett stycke örhängen.

New years make




Igår körde jag på en brun sotning med guldiga inslag. Det brukar liksom oftast bli så till fest. Ska försöka få till någon bild på nyårsklänningen också. Blev bara någon dålig mobildbild på den igår. Ska se om det kanske duger så länge, så att ni iaf får se lite snabbt.

Dagen efter



Jag skulle kunna döda lite grann för dessa skor. Bild: fashiontoast.com

Förövrigt så har idag varit en riktig bakisdag. Jag och älskling var riktigt sugna på hamburgare eller pizza men allt har ju stängt på nyårsdagen.. Men så såg vi från fönstret till vår stora lycka att rasteriet på andra sidan vägen hade öppet. Jackorna på och så drog jag ner mössan långt för att dölja så mycket det gick. Så hamburgare blev det och nu är det film för hela slanten som gäller.
Kvällen igår var riktigt kul. Middag, dans och charader. Och skålandes på balkongen vid tolvslaget. Och självklart en kyss.

RSS 2.0