Facial







Himmel och pannkaka vilken skön ansiktsbehandling jag precis har vart på. Mamma fixade in mig på en gratis test-grej som man egentligen behövde ha vunnit en grej för att få men när mamma var dit var det tydligen en av vinnarna som inte kunde komma så jag fick ta hennes plats. Najs. Så nu är man len och ren och avslappnad.
Nu: Mat och sedan dusch.
Jacka - H&M, tisha - Indiska, byxor - Åhlens, halsband - Topshop

Leaf



Idag fick mitt löv-halsband från Topshop följa med mig till skolan. Älskar det. Måste införskaffa nåt mer powerhalsband bara. Såna som syns är toppen. Lyfter en hel look.
Iaf så var vi på en föreläsning idag hos en transvestit. Så otroligt bra och sant det han/hon sa. Om att vara annorlunda och om normer med mera. Nej nu är det dags för en springtur, solen tittade precis fram!

Cravings



Snygga saker om man surfar runt på http://shopnastygal.com/. Klänning från Insight $88, skor Jeffrey Campbell $198 och klänning från Cheap Monday $55. Shoppingsugen..

Långrandig dag



Idag är jag långrandig. Saken kommer från H&M och är för mig ännu oanvänd trots att jag införskaffade den för flera veckor sedan. Men vädret har inte tillåtit..

My own two arms will carry you to me





Sitter och väntar på att älskling ska komma hit med fyrhjulingen. Börjar bli lite smått hungrig också så snart får det bli mat. Idag är det ju lill-lördag också. Det firas med Sällskapsresan-film ikväll och massa mys. Är det onsdag så är det.

Todays





Dagens Skjorta från H&M, jeans från Cheap monday, skor gamla fulingar från Dinsko + ett brunt snöre runt handleden. That's it.

Denim+denim







Lite detaljer från idag. Körde på dubbelt denim. Hela outfiten kommer sen.

Clothing




fashiontoast.com

Hade jag större plats i mitt rum hade jag införskaffat en klädstång. Jag tycker att det är så sjukt inspirerande. Jag älskar att vistas ibland mina kläder och det är ofta som saker hänger på gardinstången och garderobsdörren. Att se plaggen och att hänga dem tillsammans i olika färgkombinationer. Jag blir alldeles sprallig bara jag tänker på det.

With nothing to do




ph. jakandjil & ilovewildfox

Dagen idag har betått av lugna aktiviteter. Jag har mestadels setat framför datorskärmen och gjort diverse viktiga och oviktiga saker. Vi redovisade även våran designuppgift. Nu funderar jag på vad jag ska göra när jag kommer hem (måste aktivera mig). Det blir nog antagligen en springtur. hejhej

The ring(s)



Shopbop.com har riktigt snygga ringar. Lite väl dyrt för min smak (läs plånbok) men drömma kan man ju alltid...

Need money


Stylebykling

Himmel och pannkaka. Jag måste ha dessa byxor från H&M som Kling har. Så himla snygga och en förövrigt snygg outfit i sig. Fredag=pengar

The perfect jacket



Erin Wasson. knighttcat.com. Ge mig den där jackan. Den vore perfekt i vår och sommar.

Looseknit



Pixiemarket. Knighttcat.com

Inspiration







Grymt. Kate Lanphear. Jakandjil.com

Worn out



Testade en häftig tröja inne på H&M för kanske två veckor sedan. Minns inte priset. Kanske 249? Gillar färgen men blev inget köp. På något sätt känns den här typen av tröja ganska uttjatad..

Body armor




ph. wheredidyougetthat.com & fashiontoast.com

Detta smycke skulle jag gärna ha i min ägo. Kanske något man kan knåpa ihop själv. Om man ägde lite kedja. Eller hade pengar att köpa lite...

White lace





Hej på den. Hittade precis min spetströja när jag tog en kik i garderoben. Från Lindex kommer den och jag köpte den för ca ett år sedan. Dock är den lite bred (den är instoppad på bilden), men det kanske går att fixa till.

Elle italy march 2010



Hur fint vore det inte med en beige poncho till våren? Och inte vore det ju helt fel med denna från Chloé.

Making faces



Det var egentligen tänkt att vi skulle på tjejkväll ikväll. Men inte var som helst utan på Ne&Co. Haha. Det var tydligen en tjejkväll med inspiration inom bygg, chokladprovning och mer tilltugg. Nu blev det inte så eftersom det tydligen var fullbokat när Sofie ringde och skulle boka in oss. Attans, vi som tänkte göra det till en kul grej. Får se om det händer nåt annat kul ikväll.

Rings




ph. knightcat

Jag vill ha ringar ringa ringar. Ringar är enligt mig (iaf just nu) det bästa smycket. Gärna stora eller speciella på något vis. Typ som ovan ja.

Todays



Vad jag haft på mig idag även om bilden är lite äldre. Kavajliknande kofta + linne H&M, tights från Monki och skor från Vagabond. Och så några ringar på det.

Themeparty



Håller på att leta igenom kläder till temafesten som är imorgon. Vi fick en inbjudan idag och några nyckelord var att klä upp oss i. Jag ska vara någon slags glittrande nunna.. Hmm. Haha. Blir antagligen paljettklänningen med en svart tröja över. Sen ska jag sy någon slags nunne-krage och antagligen slänga på mig mitt korshalsband. De gula tightsen är förskräckliga, men vi fick en färgkombination vi skulle hålla oss till också..

Cameljacket



Ph. Stockholmstreetstyle via Karinbylund.

Så jäkla snyggt. Snygg kombination av allt och kappan skulle jag mer än gärna hänga in i garderoben. Så jäkla perfekt. Var nog bara det.

The Scarlet Room



En nyfunnen sida som har mer än snygga grejer att införskaffa är The Scarlet Room. Överkomliga priser är det också vilket är en stort +. Kika in vetja.

M-K and Ash


Ph. Glamour.se

Tjuvkik på Mary-Kate och Ashley Olsens höstkollektion av märket Elizabeth and Jones. Jag skulle banne mig inte säga nej till nåt av plaggen men det jag speciellt skulle dö för är den kamelfärgade klänningen, de blåa byxorna och skinnshortsen. Loveli. Vilken fullträff.

"She shoeshamed me"


Vanillascented.freshnet.se

Skor med en twist är coolt. United nude.

Summernights









ph. fashiontoast.com

Sjukt inspirerande bilder från Rumi. Får en att längta till ljumma sommarkvällar. Bodyjewelleryt är inte helt fel heller..

Obsessed



Åh jag har helt snöat in mig på spelet Super crazy guitar maniac deluxe 2 (försök säga det 100 gånger snabbt) och kan sitta hur länge som helst och försöka slå mina rekord. Det är ungefär som Guitar hero fast på datorn. Hhm, ska nog utmana älskling ikväll. eftersom jag bara kommer somna om vi ser film eftersom det blev 3 timmars sömn igår natt..

Balklänning?





Ja tiden för bal börjar ju närma sig. För mig var det ett år sedan nu (tiden går fort). Jag tänkte iaf sälja min klänning och har en annons på blocket. Är du intresserad så ta en kik på blocket sidan (http://www.blocket.se/dalarna/Balklanning_med_sjal_och_handskar_26569038.htm?ca=6&w=1).
Ps. ignorera de fula bilderna på sidan, Blocket förstår ju dem totalt..

Wardrobe findings





Hittade mina gamla solglasögon jag köpte för två-tre år sedan inne på Åhlens City. Från Prestige. De har hängt på sin lilla spik bland de andra solisarna men inte blivit använda de senaste åren. Nu tycker jag dock att de känns användbara igen och de blir perfekta i sommar. Lite bohemiska.

One of my favourite blogs



Den största inspirationskällan typ. Thehautepursuit.com. Så jäkla bra blogg, smockad med outfits. Bara att tacka ocg ta emot.

Keep dreamin'



Snygga skor från have2have.se. Vore ju inte helt dumt.. Dock kan de inte levereras förrän i andra halvan av maj. Men jag som är bra pank får väl fortsätta drömma..


Gimme gimme gimme


Bild lånad av Emma

Okej, det här var ju inte kul. Nu är det ju nästan så att man vill hoppa över sommaren. I alla fall när man ser Scoretts höstutbud. Jag vill ha alla de fyra på de två översta hyllorna. Men allra helst de blåa. Jag tror jag måste gå och dö.

Jeans




Jeansjacka - DKNY (2 hand), tisha - indiska (som sedan byttes mot min ramones t-shirt), byxor - h&m, halsduk - Åhlens

Välkommen fram ur gömmorna jeansjackan! Nu ska jag ut och sparka boll med Bobo.

One night out







Tjoho. Idag är jag på toppenhumör. Igår blev en riktigt kul kväll med Sofie och Sofie. Vi drog ut och tänkte ha en lugn kväll ute vid ett bord. Så värst lugn blev den inte då vi mestadels stod på dansgolvet och skakade rumpa. Det är svårt att motstå. Jag körde iaf på en lite vårigare makeup än de brunsotade ögonen jag brukar köra på. Lite mindre ögonsmink men gjorde läpparna lite mer hallonröda. Sedan körde jag iCurlen genom håret så var jag redo. + leoskjortan då.

Roomservice





Jag känner för att göra om på mitt rum. Med mera vitt vitt vitt. Vitt är så fräscht och härligt. Plus att man kan addera vilken färg man vill och känner för då. Det finns så många olika valmöjligheter. Inspiration till tusen ovan.
knighttcat & unknown


Spikecuff


jakandjil

Hejhej. Sitter med en hund hängandes över armen. Lille Bobo är här på besök då husse är borta tills imorgon. Jag känner för att ha en riktig slappisdag idag och bara ligga i sängen och glo tv, kanske baka en kaka och ta promenader med Bobs. Sånt behövs.

I never was a fan of innocence







Vi har en fin blomma i fönstret som har fått blommor. Detta är ju vår på hög nivå. Nu blir det en joggin/powerwalkrunda tror jag. Sådeså.

Right now



Just nu: ostmacka och oboy (känns som att gå på mellanstadiet igen).

Taylor Tomasi


Jakandjil

Taylor Tomasis halsband skulle jag kunna dö för. Nästan.

Lucyd Acyd


ph. alicepoint.blogspot.com, thehautepursuit.com

Aaah. hur häftiga är inte dessa tights? De kommer från Lucyd Acyd men är tyvärr slutsålda.. Attans bananer, de var ju grymt coola.

Keep running




ph. knighttcat.com

Kom precis in från en jogging/powerwalk-runda. Var ute ca. 35 minuter och det känns faktiskt (till min stora förvåning) riktigt bra att springa. Jag har alltid varit mot jogging och tyckt att det är det jobbigaste i världen men kanske har jag gett mig på för långa rundor för tidigt. Nu mixar jag mellan att springa och gå och det går finemang. Nu: dusch och sedan mat.

Built a wall around my heart, never let it fall apart


Kavaj och ring - H&M, skjorta från vinden, tights - Cubus, väska - Åhlens, örhänge - Topshop och skor från Vagabond

Mitt finger svider efter att jag brände mig på stekpannan. Det är ungefär det som är det mest spännande som hänt mig idag. Har vart hemma och myst i soffan efter knäckemacka på skolan till frukost.

Just watching the rain





Sitter i fotöljen vid mitt fönster och tittar ut på regnet. Jag älskar regn. Speciellt på en ledig hemmadag som denna.

Inspiration









Hittade dessa bilder inne på Linas blogg. Sjukt inspirarande och jag får verkligen lust att sy. Knasiga saker. Lite annorlunda sådär. Kanske ett projekt till min ansökan till Beckmans?

Feather





Idag kör jag på ett av mina örhängen från Topshop. + en snebena.

Cravings





Kom nyss in från en joggingsunda. Första för i år och det kändes förvånande bra. Dock sprang jag bara i 10 min - en kvart men man måste börja lugnt. Just jogging tycks alltid vara döjobbigt för mig. Såhär efteråt vart jag dösugen på pannkakor. Hum, tror jag ska gå och kika i köket om det är någon mat inhandlad. Annars kanske jag föreslår det..

Jag vet vem jag är när jag är hos dig






Jacka och väska - Åhlens, skjorta - Vila, tights - Gina Tricot, skor - Vagabond

Idag var första dagen på min helg (!) trots att det bara är onsdag. Vi hade nämligen bara lektion på måndag och tisdag den här veckan, förutom en föreläsning imorn som jag inte ska på. Förhoppningsvis blir det grillning ikväll. Det var då vad vi pratade om igår och det känns ju inte helt dumt i det här vädret. Vänner och grillning vid en strandkant, det är grejer det.

Atticfindings (part trois)





Lite Stella McCartney över den. Vilket jag gillar. En lite längre jeanskjol till så har man s/s 10 looken.

An old one



Lika soligt väder idag som igår. Så härligt så jag vet inte vad. Jag och älskling tog Bobo på en liten sväng och köpte glass tidigare. Man får ju passa på medan solen är framme..
Bjuder på en outfit från en shoppingsväng på påsklovet. Kavaj och sjal från H&M, tröja Gina tricot, jeans Cheap monday och skorna är från Vagabond.

Atticfindings (part deux)





Prickigt. Tänk slarvigt instoppad i ett par shorts i sommar. Eller till ett par tighta byxor.

Let the sun shine in




Fashiontoast.com

Dagen igår var helt underbar. Jag, Sofie och Sofie var ute i solen och åt glass och melon och stållade oss rejält. Så himla härligt och solen gör en på toppenhumör. Nu sitter jag i skolan och måste göra klart det sista inför arbetsproverna till en skola. Skissa, skissa, skissa. Snart är det förmiddagsfika och dags för min dagliga knäckemacka och äppeljuice-glas.

I was praying that you and me might end up together


(Lycka-till-mms åt älskling vid intervjun)

Nu sticker jag hem till J för kvällen. Vi hörs imorgon! Puss

Atticfindings (part une)





Syster, jag hittade din gamla jacka fråm Topshop som du hade på gymnasiet. Vill du ha den? Annars haffar jag den. ;)

Coulda woulda shoulda



Måste måste måste ta tag i arbetsprover inför en folkhögskola nu. Känns väldigt opepp men det är inte mycket jag ska göra. Rätt onödigt kanske med tanke på att jag har bestämt mig för att jag ska inte plugga i höst. Jag vill hellre jobba. Jobba och tjäna pengar. Jag är trött på plugg och det mesta inom det området nu. Men söka kan man ju iaf göra utifall..

Emmanuelle Alt







Emmanuelle Alt. Jakandjil.

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?





T-shirt - Indiska, jeansshorts - Åhlens, skärp - Second hand. Tacka vet jag när jeansshortsen åker fram. Då är det vår.

Det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går




knighttcat.com

Vädret är hur härligt som helst ute verkligen. Man behöver endast tunna tights och en tunn jacka. Himlen är aldeles blå och humöret blir liksom på topp när det är såhär. Idag är de vanliga tankarna och tråkigheterna långt borta. De får jag ta tag i imorgon, nästa vecka eller när som helst.

leoprint







Ny skjorta. Vila, 349 kr - 20% = 279 kr = tummen upp.

Nothing lasts forever but be honest babe



+ vårväder!
+ jeansshorts
+ jon
+ påsklov
+ promenader i solen
- pengabrist

Patterns



Tre nya saker i garderoben. Mönster, mönster, mönster. Det är så det ska vara i vår. Mittensaken är en långklänning efter mormor som jag klippt av och gjort kortare. Vänster är från H&M och höger är Vila, köpt igår.

I'm weard cause I hate goodbyes



Jag har vart vaken i sju timmar redan så den här dagen känns som en evighet. Ni vet sekunder blir minuter, minuter blir timmar, timmar blir dagar. Gick upp vid halv sex och hade då fått fyra timmars sömn. Fick skjuts hem av älskling och sen vinkade jag hejdå till han som åkte iväg mot göteborg.
Jag hatar att säga hejdå. Det är det värsta jag vet. Jag saknar dig redan.

Furry/Seethru



Så himla cool tröja från shopnastygal.com. Att glida runt i med ett par jeansshorts i sommar. Hur bra som helst.

Down the back


Ph. caroline.feber.se

Till våren skulle jag vilja ha en tröja med bar rygg och sedan ett halsband bak på ryggen. Hur enkelt som helst att bara vända på halsbandet så har man en annorlunda, uppdaterad look. Toppen i vår och sommar.

Blue with flowers



Dom här skorna till våren liksom. Fulla med blommor. Dragkedjan där bak gör ju inte skon sämre direkt. Och så dom där byxorna till, spiken i kistan liksom. wheredidyougetthat.blogspot.com

Birthday anyone?



Chloé-inspirerade byxor från modekungen.se. 699 kr. Jäkligt snygga med ett vitt vanligt linne till och ett par klackar. Jag känner att en födelsedag inte skulle sitta helt fel..

I see your true colors



Jeansskjorta - gammal från H&M | Vitt linne | Byxor & ring H&M

Herre min skapare vad fint det är ute nu. Jag och älskling tog en promenad med Bobo förut och det värmde riktigt. Får nog ta och byta ut vinterjackan mot en tunnare nu.
Snart vankas påsklunch. Jag ska ta och slänga mig i duschen och göra mig litegrann i ordning först. Ha en bra påskafton!

Grr like the tiger



Tog cykeln på en vända och köpte tyg igår. Nu återstår bara att se vad det blir av det hela. Jag har mina aningar..

Todays



Kavaj/kofta - H&M | Vitt linne | Tights - Monki | Skor - Have2have.se

Den här dagen har varit slapp, för att utrycka sig milt. Haha. Middag blir inte förrens nio ikväll eftersom jag och J åt våfflor vid halv sex.. Så skönt att ha lov och inte behöva tänka på när man går och lägger sig, går upp, äter osv.

Alexa bag


jakandjil

Alexa bag by Balenciaga. Som jag drömmer om den här väskan..

Hairy





Sådär, då har man färgat håret några toner mörkare. Var så ofantligt trött på mitt halvljusbruna hår så jag vet inte vad. Nu ska jag klä mig och cykla iväg till älskling. Så härligt att kunna säga att man ska cykla. Ljust är det också ute, trots att klockan är åtta. Härligare tider är påväg!

Starstruck



Givenchyheels. jakandjil.com

Armjewellery




vanillascneted.com

Efter att ha fnurlat på ellos armsmycke ett tag så är det ju nu nästan så att jag måste köpa det. Var in på Vanillascented och såg dessa bilder på hennes armsmycke hon hittat på ebay. Grymt snyggt i vår/sommar när man visar armarna.

RSS 2.0