20111027



Idag har jag äntligen fått träffa min efterlängtade Sofie. Jag och Axel tog en sväng på stan och mötte upp Sofie och Robban. Det blev lite käk (för deras del) och massa snack som skulle tas igen. På lördag blir det troligen utgång!

Gray and black



Promenad i höstkylan. Kavaj, sjal, halsduk - H&M, tröja - Wera/Åhlens, kjol - Monki, skor - Björn Borg/second hand

Versace for H&M



Ingen har väl missat att Versace designat för H&M. Kollektionen släpps iaf den 17 november och består av mycket färg och mönster. Även skinn och nitar vilka är materialen som faller mig bäst i smaken. Annars gillar jag nog accessoarerna mest. Kläderna är nog inget jag kommer sikta in mig på, men det där skärpet eller tighta halsbandet ser inte helt fel ut.

Velour





Kör på mina ultrabekväma velourtights idag, tillsammans med min stora skjorta från Monki. Kom på att jag är ta mig tusan helmonki idag. Tights, skjorta och skärp från Monki. Kul.

Slappis





Har haft en liten slappisstund i soffan med gamla goa låtar från 90-talet. Backstreet boys, N'sync, S club 7, Take that m.m. Inte helt fel.

Only / denim




Bilder: only.com

Ett par nya jeans skulle faktiskt inte sitta helt fel i min garderob. Inte den där jeansskjortan heller...

Silver lining



Väldigt mycket nagellack nu. Men jag är inne på att använda nagellack just nu, efter en period med bara genomskinligt lack. Men detta är iaf väldigt snyggt. Ett silvrigt ett från Viva la Diva. Nr 84.

Cold





Det är verkligen kallt ute nu alltså. Har haft en heldag på stan med museum och haldlande. Nu är vi hemma i värmen och ikväll blir det bara myskväll.
Kavaj och sjal - H&M, t-shirt - Only, kjol - Monki, väska - second hand, skor - Björn Borg/second hand

Friday


Gammal bild

Nu på morgonen har jag pysslat lite vid datorn. Skrivit utvärdering på min VIP-kväll m.m. Annars idag bär det nog av in till stan. Vi tänkte gå på museum. Blir nog en mysig fredag.

Not much



Idag har dagen bestått av en löptur, promenad, lite dator..och ints så mycket mer faktiskt. Men sådana dagar kan ju vara skönt ibland också.
Kavaj - Monki, byxdress - Weekday, Halsduk - H&M, skor - Dinsko

Tips



Ett nagellack som jag bara måste tipsa om är detta röda från Pieces. Det ger verkligen en fin klarröd färg och är superlätt att måla på. Det har en rätt tunn konsistens men täcker ändå bra. Jag köpte mitt på ONLY.

Mössa



En vanlig svart riktigt varm mysse. 80 spänn från Monki.

Stan





Jag och älskade drog in till stan idag för att handla ett halsband till min syster men även för att gå på mössjakt till mig som behöver en riktig mössa. Särskilt nu när vintern står för dörren. Hittade iaf en som föll mig i smaken (svårare än svårt att hitta nån ju). Bild på det lite senare.
Kavaj och halsduk - H&M, skjorta - från vinden, byxor - Cheap monday, skor - Dinsko, väska - second hand

Layers

Höstrusket gjorde att det fick bli en massa lager svart idag. Sjal, kavaj, klänning - H&M, lång kofta - Gina tricot, skor - second hand / Björn Borg, ring - Riga


Halsbandet på





Här är två bilder med mitt snygga halsband på. Det kommer alltså från JC och kostar 99 kr.

Only / okt








Lite höstnytt i oktober från Only. Mysigt med stickat och päls.

Mornin'





Ja jag vill nästan säga godmorgon trots att klockan är halv fyra. Vart tog den här dagen vägen liksom? Min älskade ligger i sängen på grund av huvudvärk så jag får roa mig själv. Ska nog ta tag i en del nödvändigeheter när jag ändå inte har något annat som tar upp min tid.

Silver





Jag har inte visat upp min sivertop som jag sydde för ungefär en vecka sen. Blev helt ok nöjd förutom att uringningen i ryggen var rätt svår att få till.

Autumn




Idag har vi vart ute på en höstig promenad. Så himla härligt väder ute när solen lyser. Men man känner verkligen att det blir kallt så fort den går ner. Nu blir det söndagsmys med cola och lite choklad.
Kavaj, tröja och halsduk - H&M, kjol - Monki, skor - Dinsko

20111016



Sitter fortfarande i trosor och min pojkväns t-shirt. Vi har en liten bakisdag här hemma eftersom vi var ut igår. Vi hade iaf superkul jag och älsklingen min. Var på tre olika ställen och drack öl innan vi drog till McDonalds för nattmat och sedan tog vi tunnelbanan hem. Helt sjukt vad roligt jag har tillsammans med min fina Axel. Han är som min bästa vän och samtidigt min pojkvän. Vi skrattar jämt tillsammans och töntar oss ikapp.
Idag lär det nog bli en promenad i det fina vädret. Ska bara klä mig och fixa till mitt hår lite.

Shoes





Mina nya gubbskor. Har vart ute efter ett par ett tag nu och nu när dessa från Din sko var på rea var det ju bara att slå till. De hade kostat 599 eller nåt tror jag, men nu kostade de 299. Svarta i äkta skinn. Finemang!

Nailpolish





Buhu, snodde min pojkväns kamera och kan inte med inställningarna och allt på den (vill ha min egen) så bilderna blev lite halvkassa. Hursom så är detta mina nya nagellack från Kicks sminklinje. Jag gillar verkligen att de är mörka och höstiga. 39 kr/st.

Candy



Yum, idag har vi gått och handlat barndoms-minnes-godis. Det där godiset som man brukade köpa i kiosken när man var liten. Speciella minnen till den rosa jordgubben med socker i. Man känner sig som att man är 6 år igen.

-


Gammal bild.

Igår var jag Axel och hans syster in till stan och gick på museum. Medeltids muséet fick det bli och det var ju mysigt. Läskigast var när de hade återskapat huvvet på Birger Jarl. Såg så jäkla äkta ut att det blev äckligt.
Idag får vi se vad som händer. Jag känner att jag måste ut. Det måste nog bli en promenad eller så. Men först: väcka älskling och äta frukost (något sent).

Simple


Pic. knighttcat.com

Är det något jag är ute efter nu så är det smala ringar. Det är en sådan enkel grej men ändå så snyggt. H&M lär väl säkert kunna ha nåt alternativ kan jag tänka mig.

Neclace



Vi tog en sväng in till stan idag och jag hittade detta halsband från JC. Rena drömmen.

In Stockholm

Pic. only.com

Jag befinner mig i Stockholm hos min pojkvän nu. Fick lite efterlängtad shopping gjord idag och förhoppningsvis får jag upp bilder på det snarast. Annars har jag det bara bra. Ska verkligen försöka ta tag i saker och ting här.

Red lips



Igår köpte jag mig ett rött läppstift från Max Factor. Färgen heter Ruby Tuesday och är helt underbar. Riktigt röd.

Black



Som sagt, helsvart idag. Kavaj, polotröja och halsduk - H&M, byxor - Cheap monday, skor - Björn Borg/Second hand, väska - Second hand, skärp - Monki

Next Stockholm





Om några timmar bär det av till Stockholm för mig. Känns skönt att få komma bort och göra något annat. Kör på helsvart och röda läppar idag.

Chloé bags


pic. style.com

Fattade otroligt mycket tycke för dessa väskor från Chloés höstkollektion. Gillar ovanligheten i att de har en rund botten men gillar samtidigt enkelheten i dem.

Black



Polotröja - H&M, kjol - Monki, skor - Weekday, armband - Dorothy Perkins (London)

Metal



Kör på mina snake-metall-armband från Dortohy Perkins idag.

Two new



Mina två nya vänner som jag fick hem tidigt på sommaren. Jag har inte packat upp dem förrän nu. Förhoppningsvis ska vi skapa magi ihop.

White shirt





Skjorta - Only, tights - Monki, skor - Nelly.com, body - Urban outfitters (London), ringar - Style by Tyra, Riga, Gina tricot, Indiska och Glitter.

Unpacking





Håller på att packa upp min andra symaskin. Overlocken närmre bestämt.

Lindex / Affordable Luxury



Lindex har ju kommit med ännu en Affordable Lyxury-kollektion som Ewa Larsson designat och visst finns det en hel del godbitar. Långklänningen känns verkligen lyxig och byxorna känns som ett par i den stilen jag är ute efter. Kolla in ni också, HÄR.

Rainy



Det har börjat regna ute nu så då passar väl inget bättre än att skissa lite. Tänkte jag iaf. Men det märks att jag inte har hållt på på ett tag för jag kände mig minst sagt ringrostig. Det får nog bli en paus för lite nagelfix istället. Det behövs utan tvekan.

Hallonröd





Kavaj - H&M, skjorta - second hand, tights - Monki, skor - Nelly.com, väska - Accent

Detail



Halsband som jag hittat i mormors gamla smyckesskrin.

Avis.nu



Messade lite tidigare med min kära kompanion Sofie och det visade sig nu att det lyckosten lyckats snuva en lägenhet i Stockholm. Hur avundsjuk får man bli? Men tro mig Sofie, jag kommer jag också, så vi kan köra på som vi brukar! Puss

Hjärterdam jag vet hur det känns



Tomt och tråkigt efter att ha vinkat av A på tågstationen. Vad göra? Ta en promenad tror jag får stå först på listan. Sen ska jag ta tag i mig själv. Skärpning Louise.

VIP-kvällen / pt.3












03okt



Old times


Bilder: only.com

Skrev nyss till Sofie på Facebook; "Jag vill gå ut och dansa". Det var så sjukt länge sedan. Sommaren har mest bjudit på "gå-ut-och-ta-en-öl" så nu är jag sugen på att göra mig riktigt fin och gå ut och dansa. Sofie, Sundsvall och Menento nästa eller?

Och Hanna, jag vill abso-absolut ta en fika med dig när jag åker uppåt om fyra veckor!!

VIP-kvällen / pt.2












Bilder: Axel Renkse

Ännu fler bilder kommer.

Missing



Sitter i soffan och slappar såhär en lördagsmorgon. Chattar samtidigt med min vän Gustav som dumt nog har flyttat ner till Borås (bättre när han bodde i Sundsvall). Jag försökte med att han skulle vara hemma i S-vall om fyra veckor för då ska nämligen jag åka upp, men det gick inte. Jag får helt enkel ta mig ner till Borås snart. Annars längtar jag tills jag och pappa åker upp till Sundsvall. Har inte träffat min farmor och farfar på länge så det ska bli kul.

RSS 2.0