Half time goes by, suddenly you're wise





Kavaj - H&M, t-shirt - Monki, jeans - Cheap monday, skor - Vagabond, örhängen - presenter av syrran


Inatt slipper jag sova själv. Prisa gud.

Darker





Färgade håret igår då jag var trött på mitt sommarblekta svall. Det är nog ändå i den här färgen jag trivs bäst. Sådeså.

Autumn


Bilder: only.com

Vädret idag är precis lika som igår. Grått. Regnigt. Men jag klagar inte för jag tycker det är mysigt. Och idag skulle jag inte klaga om det så haglade sten. För ikväll får jag besök. Väldigt väldigt speciellt besök.

Need air



En liten cykeltur räckte inte. Jag måste ut igen. Det får bli en springtur. Eller en power-walk. Eller båda två i kombination.

All black



Sjal - H&M, tröja, skärp och kjol - Monki, skor - Vagabond, väska - Accent, ring - Gina tricot

Idag är vädret inget vidare. Och vad passar då bättre än att vara helsvart? Jag har fått lite uträttat idag så nu tänker jag bara slappa. Jag håller på att koka potatis och värma pölsa (jag vet att jag är konstig) så nu blir det mat. Later!

Skärpt





Har nog inte visat upp mitt bälte som jag köpte på Monki när jag var i Örebro för några veckor sen. 150 kr kostade det från början och nu var det sänkt till 60. Underbart.

Why can’t they remember what I will never forget


Sponsring / Depend



Hämtade ut ett paket med massa nagellack från Depend idag. Dock är de inte till mig utan till VIP-kvällen som jag ska hålla i ONLY-butiken i Borlänge den 28 september. Det kommer bjudar på en finfin goodiebag med bland annat detta i. Så pallra er dit vettja. Vill ni komma så skicka ett mejl till [email protected]. Varmt välkomna.

20110824



Tröja - H&M, skjorta - Only, tights - Monki, skor - Nelly.com, väska - Accent, klocka - Glitter

Idag hade jag tre saker jag skulle göra. Den första gjorde jag och det gick galant, men de andra två gick i stöpet. Får ta nya tag imorgon istället. Nu sitter jag och latar mig i soffan och glor på satc.

Scorett online



Det har väl kanske inte undgått så många att Scorett har öppnat en webshop. Jag har redan spanat in massa godis som jag skulle vilja beställa, bara pengarna räckte till. Men något som skulle vara behövligt i Sverigekylan är iaf de där Dr Martens med fodring. Har man ett bra skäl svider det ju inte liiiika mycket i plånboken...

The Carrie Diaries



Innan jag åkte från Stockholm övertalade Axel mig att köpa den här boken. Han tyckte att jag skulle ha den så att jag "hade nåt att roa mig med under veckan". Ska nog börja på den nu när jag kryper ner under täcket.
Imorn har jag en del saker att ta tag i så det får bli upp pigg och förhoppningsvis på ett bättre humör.

När man ser att det blöder, det är först då det gör ont



Hemma i Leksand igen efter tre underbara veckor i Stockholm. Tomt är vad det känns och jag kan inte hjälpa de dåliga känslorna som kommer smygandes. Inte idag. Har försökt peppa upp mig själv med Sex and the city, men idag hjälper inte ens det. Kanske att en springtur kan funka. Det är höststressens fel. Den där satans hösten. Som samtidigt är så jävla underbar. Saken är den att min höststress brukar vanligtvis infinna sig på våren för att sedan fixa upp sig när väl hösten kommit. Den här våren infann den sig i vanlig anda men har inte släppt, utan bara blivit värre, nu när det snart är september.

Plus att jag saknar dig <3

Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt





Ny tröja från H&M trend. Den är i riktig ull och kommer vara så himla varm och mysig i höst och vinter. Dragkedjedetaljen gör den ju inte direkt mindre åtråvärd heller.

3 reasons



Tre anledningar att längta till hösten. Alla kommer från Only och kommer ut i butik i september. Bara att längta och vänta alltså.

Black / bag



Hittade denna godbit, som jag spanat lite på via internet, inne på Accent igår. 249 kr stod det på prislappen så jag snappade åt mig den och gick till kassan. Väl vid kassan drogs det av en hundring eftersom det var 100 kr rabatt på handväskor och de kunde "göra ett undantag även fast detta är mer en påse". 149 kr, jag tackar och tar emot.

Jeans shirt





Spanade på en jeansskjorta på H&M i fredags. Snygga detaljer med lappar på axlar och mörkare lappar på armbågarna. 299 kr har jag för mig.

Ring



Jag har velat ha en sådan här ring så pass länge att jag fick lov att fundera två gånger när jag köpte den om jag fortfarande ville ha den. Svaret blev ja och det var i den stunden som jag blev 99 kr fattigare. Gina tricot.

Beige nit



En sak som fick följa med mig hem från H&M i fredags är denna enkla beiga tröjan. 199 kr - 10% för medlemmar = 179. Ser fram emot att ha den i höst med en skjorta under.

Feeling better



Jag mår faktiskt bättre idag. Tack och lov för det. Det kändes rätt kört där när jag trodde jag skulle vrida av mig själv halsen av smärtan. Hoppas och ber om att jag ska kunna äta vanlig mat ikväll. Igår åt jag yoghurt hela dagen lång och idag har jag hittills ätit kräm och glass. En stor jäkla hamburgare hade inte setat fel.

In the changingroom



En outfit från i fredags när jag strosade runt i lite affärer själv. Tröja - Monki, byxor - Cheap monday, skor - Euro sko, väska - second hand och halsband från Pieces (köpt på Only)

Snake



Halsfluss. Helvetes j**la halsfluss. Har aldrig haft det förut så nu har jag fått känna på sjukdomen från helvetet. Det känns som knivar i halsen så fort jag sväljer. Igår fick jag i mig en milkshake på morgonen, ett glas cola (som tog hela dagen att dricka upp) och en tallrik yoghurt.

I alla fall så har jag inte visat dessa plagg som jag sydde till modevisningen i våras. En skjorta i ett tunt skönt tyg med ett ormliknande mönster och en midjekorsett till i vad som liknar mockaimmitation. Dock är inte knappar påsydda på skjortan och snöret man knyter korsetten med sitter inte på här.

Only knits



Nu när hösten börjar infinna sig är det på tiden att införskaffa några mysiga stickade plagg. Här är ett urval ur Onlys kollektion som kommer ut nu i augusti. Jag älskar den gröna med rävar på men även den kortare gråa.

Wednesday



Regnet öser ner ute, världens åska var nyss här och hälsade på. Jag sitter inne och mejlar och har mig angående VIP-kvällen som jag ska anordna den 28 september. Måste skriva cv också. Måste måste måste.

Bloggtips


Bilder: Hanneli.com

En blogg som är väldigt inspirerande är Hanneli Mustapartas (Hanneli.com). Hon tar de flesta av bilderna själv och det finna både bilder på henne själv och andra inspirerande människor.

Weekday



Inne på Weekday hittade jag dessa snyggingar för en femhundring. Inte illa tycker jag. De sitter som ett smäck och är väldigt bekväma. Kommer bli kanon i höst.

Autumn


Bilder: only.com

Samtidigt som en stresskänsla kryper på i takt med att löven börjar ändra färg, så känns det otroligt mysigt med höst. Stickade koftor, regn, fina löv, promenader ja allt det mysiga med hösten lockar väldigt. Måste bara fixa vissa saker så att min höst kan bli fulländad.

RSS 2.0