Only spring







Så sjukt härliga bilder från only. Jag älskar färgerna och jag älskar den svarta assymetriska klänningen. Ge mig!

Mission completed - my first bra







Ja, klart och betalt. Nej inte riktigt betalt, för den här saken har jag sytt själv. Vi har lärt oss sy bh:ar i skolan och jag blev klar med min idag. 1,5 dag tog det. Inte illa. Så jäkla häftigt.

Silver



Det där med silvernaglar är inte helt fel. Är sugen på att kladda på nåt riktigt knalligt och synligt på mina naglar. Orange kanske. ph. jakandjil.com
Hursom så ber jag om ursäkt för dålig bloggning. Det är så mycket i skolan just nu plus att lite strul och konflikter tar all energi, men det går jag inte in på. Nu är det helg i alla fall, så himla behövligt. Antagligen blir det utgång imorn.

Sketches



Hade dötid i helgen och det resulterade i lite skisser. Bland annat dessa.

The grass is greener on the other side



Min blus som jag gjorde åt mamma tidigare. Det blev en av mina julklappar till henne. Grön, lite transparant, knyt, knappar.

Fashionshow





Håller på för fullt att göra ordning mig för modevisningen vi har kl. 14 idag. Det blir svart make (på ögonlocken bara) och lite tuperat rufsigt hår. Kommer nog bli finfint det här.

Rygg



Här är en bild från modevisningen förra lördagen. Har inte visat upp min tröja jag sydde i trikå. Gillar det där med lågt ringad rygg och här blev det ju inte lite av det alltså. pic. Alva Hällberg

Make-up







Testade smink inför modevisningen på tisdag med Sofie. Tänker köra på svart, grått och silver och panga på med en hel del.

Bilder från VIP-kvällen / pt.2













Fler bilder från VIP-kvällen i torsdags.

New shoes



Säg hej till mina nya skor. De är från nelly och kostar 399 kr. Köpte dem av min kompis Dejana eftersom de var för stora för henne. Jag hade själv tänkt beställa dem men så hade hon med sig dem en dag och jag föll ännu mer för dem. Hon skulle ändå skicka tillbaka dem så då slog jag till och köpte dem av henne. Jag har vanligtvis strl 38 men det här är en 37:a. Jag tror storlekarna är rätt stora. Invigde dem gjorde jag på min VIP-kväll. Annrs får de vänta tills snön försvinner (Vilket jag hoppas den gör snart).

Only jeans



Massa snygga jeans från Only. Kika in på hemsidan vettja och se mer.

Borde



Jag borde städa mitt rum, jag borde jobba med arbetsprover, jag borde träna, jag borde rensa datorn, jag borde packa upp, jag borde rätta tävlingen, jag borde skriva mejl, men jag går och äter frukost istället.

Black



Svart är alltid snyggt. Jumpsuit från Cheap monday/Nelly.com, body från Weekday, skjorta från Modekungen.se, spetsbody från H&M, skor från Senso/Henrykole.se, skjorta från Lindex.

Bilder från VIP-kvällen / pt.1












Här är några bilder från den fantastiska VIP-kvällen på Only igår kväll. Det blev goodiebags, tävling, godis, dricka och så kunde man bli sminkad av toppenduktiga elever från Make-Up studion i Borlänge. Det var jättekul att anordna något sånt här och även kul att träffa kompisar jag inte träffat på ett tag.

Kom på VIP-kväll på Only



Vill du komma på VIP-kvällen som jag anordnar för Only nu på torsdag? Osa till [email protected] i så fall. Kvällen kommer bjuda på massa skoj (se inbjudan) så missa inte detta. Det äger rum i Onlys butik i Kupolen, Borlänge.
Imorn bär det av hemmåt för att anordna detta och även få träffa föräldrarna. Hur bra?

London calling



Johoo, först måste jag bara berätta att jag ska åka till London den 10 mars. Så himla kul. Jag har viljat åka dit flera år men alrdig kommit dit, tills nu. Än en gång, så himla kul.
Idag bär det av in mot Sundsvall för studiebesök. Vet inte riktigt vad som kommer hända men det får vi se.

Valentines day




pic. knighttcat.com

Glad alla hjärtans dag på er. Jag är ledig idag och kan däför spendera min dag med min älsking. Det kan ju inte bli bättre än så. Lots of love.

Vagabond



Dom här syggingarna kommer från Vagabond. Jag måste ha dom, bara måste. Helt enkelt.

Short of time


pic. fashiontoast.com, längtar sjukt mycket till våren!

Ruskigt dåligt bloggat på sistone. Men jag har ett skäl, och ett bra sådant också. Hela vecka 6 har gått åt till att hacka is och göra isskulpturer. Jag och Sofie gjorde frihetsgudinnan och ett tag där undrade vi om vi inte tagit oss vatten över huvudet. Men vi fick till det tillslut och den blev riktigt bra. Vill ni läsa en artikel om det? Klicka då här.
Men nu ska jag vara tillbaka på banan igen och är redo att köra på. På onsdag bär det av hemmåt mot Dalarna för att ha VIP-kvällen på Only. Be there!

Red leather



Snygga röda saker från Balmain. pic. jakandjil.com

Jag är så trött så jag skulle kunna somna här på studs, mitt där jag sitter. I Sofies säng med andra ord. Vi har vart ute och hackat på våra isskulpturer i cirkus sju timmar idag och jag känner mig helt mörbultad. Det börjar i alla fall likna något nu, men jag kunde inte längta mer tills allt är över. Även om det är kul.

Pantssuit



En söt byxdress från Only som kommer in nu i Februari. Ser himla skön ut.

Förövrigt så har jag vart ute och hackat is hela dagen idag. Och resten av veckan kommer se likadan ut. Och på lördag avslutas jobbigheterna med två modevisningar och sedan utgång på kvällen. Jag ser fram emot helgen.

Är det tiden på året som skrämmer







Ja då var det helg helt enkelt. Den korta fredagen har bestått av kolskiss, redovisning och århundradets skrattattack. Så jäkla härligt. Tack för det Linnéa! Om en halvtimma bär det av till gymmet och ännu lite senare kommer älskling hit. Ser ut att bli en bra fredag. Vad som händer resten av helgen får vi se.

Ny tröja från Vero Moda, byxor från Only, skor från Scorett och halsband från Pieces.

Wohooo



Wohooo, om en halvtimma står det massage på mitt schema. Annars tänker jag skissa ikväll. Jag är på grymt skisshumör. Hoppas det håller i sig!

Snart på Only



Tre plagg som snart kommer in till Onlys butiker. Jackan verkligen måste jag kolla in. Den ser härlig ut.

Knit top



Jag gillar verkligen den där stickade topen som Margherita Missoni har. Till ett par riktigt höga jeans liksom. pic. jakandjil.com

Freeze a moment





Ja, detta är från igår då. Kofta - H&M, skjorta - Lindex, skor - Din sko, +tygpåse

Idag är det fortsättning på modeillustrationen som vi hade förra veckan. Ska försöka göra klart mina grejer idag för imorn är det redovisning. Måste måste måste ringa ett samtal idag också (KOM IHÅG!) och ringa min älskade Johanna också för den delen.

Bättre bild





En bättre bild på min nya tröja från Only som jag hade igår. Toppenmysig och den går loss på endast två hundralappar.

Chloé



Chloé fw 11/12 pre-fall. Den där jackan skulle inte vara fel. pic. knighttcat.com

RSS 2.0