Valborg





Sitter här med vad som egentligen skulle vara en smoothie till frukost. Hade hällt upp yoghurt och bär och skulle plocka fram elvispen, men det visade sig att den hade nån tydligen snott. Så det fick bli till att ta en gaffel och röra om lite och mosa runt. Inte samma sak, men det duger fint.
Ska snart ta tåget in till Sundsvall för att fira valborg med min pojkvän. Dagen till ära har jag min blus från Kappahl, nya halsband från Pieces, blått nagellack och svarta byxor på det. Ha en bra valborg alla!

Only / maj 11



Några fina plagg som ramlar in hos Only i maj. De rosa jeansen vill-jag-ha. Till en enkel t-shirt. Envy-tröjan får gärna hoppa in i min garderob också.

Sunny days


gammal bild

Idag har mest bestått av krattning (vilket ledde till att jag småbrände mina axlar), pannkaka, powerwalk, cykeltur och snart även nachos. Jag börjar även längta lite uppåt i landet, hur mysigt jag än har det här hemma. Jag vill liksom upp och ta vara på den sista tiden jag har där uppe.

Bubblegum





Ett par pastellfärgade shorts hade inte suttit helt fel i sommar alltså. Eller just precis nu eftersom det är rena sommarn ute. Trots att det bara är APRIL!

Spring is in the air





Bilder från igår. Är så seg på allt som heter bloggning just nu eftersom det är vår och man hellre spenderar sina vakna timmar med vännerna. Idag, iaf, firar vi sista dagen innan lovet med öl. Det är en så jädrans härlig vårkväll ute och jag vill helst bara klättra upp i en lyktstolpe.
Skjorta - Lindex, byxor - CM, skor - Nelly

Only / maj 11



Finfina saker som kommer in till Only i maj. Bara att hålla utkik när saker och ting droppar in. Jag gillar att det är mycket virkat. Det känns verkligen som sommar.

Skärpt



Hej och hå vilket toppenväder det vart ute idag. Har setat ute i solen och njutit allt jag kunnat idag. De timmar jag inte vart inne och sytt på min kollektion. Känns så himla härligt och man blir så pigg. Så dagen till ära firade jag solen med svart..eh..

Skjorta - Monki, skor och skärp - second hand

Keep going



Hur häftig var inte denna då? En kragklocka från Hermes. Knepigt bara när man vill fråga vad klockan är, då gäller det att hitta någon som vill svara.
Idag fortsätter det i kollektionens tecken. Tänkte försöka slutföra två plagg. Med lärarhjälp nu när vi har det. Annars då? Det är ju för sjutton sol idag!

Let me live and let me learn





Godmorgon. Vad händer idag då? Fortsätta sy på kollektionen är garanterat vad jag ska göra. Med uppsatt hår också. Det händer inte allt för ofta.

Hard work



Sitter och jobbar och sliter med arbetsprover. Det går segt. Jag behöver inspiration, och möjligen nåt att äta... Nej fokus nu. Arbetsprover var det.

110411





Gick allt för segt igår att ladda upp bilder för att jag skulle orka vänta, så here you go idag istället. Tröja - Åhlens, sjal - H&M, kjol - Monki, skor - Nelly

Only Casual



Idag är jag en seg en. Om jag inte myste runt i mina strumpbyxor och stora srickade tröja skulle jag vilja ha nåt casual och enkelt på mig. Typ det här från Only.

Nelly shoe



Häftiga pjuck från Nelly.com. 499 kr. Lite fulsnygga på nå vis.

Hearts to hearts



Igår blev mitt hår färgat. Det fick bli en lite mörkare nyans, som vanligt. Jag trivs faktiskt mycket bättre såhär. Idag är det helg hörrni!

Tiger of sweden



Hittade den här bilden inne hos Karoline. Så jäkla snygg grej. Kanske går att sy nåt liknande..

Backpack



Jag har länge vart ute efter en svart ryggsäck i skinn, och i tisdags så hängde den där framför mig. 75 kr, second hand. Så jäkla bra.

110406





Hel outfit från idag. Skjorta - second hand, byxor - Cheap monday, skor second hand

Rasberrys





Idag är jag röd. Tro det eller ej. Jag gillar inte färgen röd men den här hallonröda nyansen kändes som att den satt bra. Dessutom behövs det lite mer våriga färger till min annars så färglösa garderob. Så detta är alltså mitt second hand fynd från igår. En hallonröd silkesskjorta för 35 pix. Kan det bli bättre?

Road trip



Vart tog min säng vägen kanske ni undrar nu? Jag är inte på väg att flytta ut, utan jag och Sofie drog in våra sängar i lillrummet med frysbox och kylskåp eftersom det var ett förbannat pip ute i trapphuset som hördes ända in på våra rum. Så vi låg där i våran tillfälliga dubbelsäng och hade det mysigt.
Idag har jag köpt endel tyg också, så imorn är det jag som sätter igång med min kollektion på allvar.
Kavaj - Stockh lm, sjal - H&M, tröja - Vila, byxor - CM, skor - BjörnBorg second hand, väska - Scorett (ny)

Earring





Bilder från igår, eftersom det blev dåligt med bloggande igår. Men vi firade en kompis, som fyllde 20, med tårta igår. Det har blivit en hel del tårta nu för i söndags fyllde ju även min partner in crime, Sofie, 20 år. Fina grejer det.
Nu ska jag äta frukost för sen står bilarna redo med destinationen Gnarp. Vi ska nämligen dit och handla tyg för kollektionen. Spännande.

Fun night out



Bilder only.com / Only may/july 2011


Hade en väldans rolig utekväll igår med mina vänner Sofie, Linnéa och Axel. Det var 70-, 80- och 90-talstema och vi tjejer var utklädda som om vi vore från 70-talet. Jag tror dessutom vi var de enda som var utklädda. Sånt är kul. Ska se om jag kan vaska fram nån bild. God kväll.

Drapering





Jag har inte visat bilder på när vi hade våran gästlärare Jocke i skolan och då fick drapera. Vi skulle alltså göra våra egna mönster på docka. Det hela slutade i ett grundliv, en kjol, en kavaj och en klänning. Här är bilder på min kavaj vore grymt kul att testa sy upp den i nåt fint tyg.

RSS 2.0