test

 

Ouch#2



Japp, fortsatte på min blodiga bana jag började på igår. Lite värre dock denna gången.

Ouch!



Slant med kniven lite förut.. Nej jag har setat ett litet tag (i brist på annat pga regnet!) och testat lite att göra ett fakesår. Vi fick ju lära oss det i skolan men jag blev så taggad på att testa nu igen efter att ha kollat en massa youtube-klipp med halloween-maker.

Nu ska jag gör ordning mig för att åka in till stan. Älskling vill bjuda på middag.

H&Ms höst







Kan man tro att detta är H&M eller? Måste säga att de verkligen förbättrar sig för varje säsong som går. Jag vill lätt ha alla jackor på bilderna och även det mesta av det andra. Så snyggt.

Vill du se mer kan du kika in här.

Vinkväll





Sitter här och väntar på att min lilla vän Sofia ska höra av sig. Vi ska nämligen ha lite vin-kväll ikväll. Jag var iväg tidigare och köpte lite rosé så nu ska det mysas och snackas.

Ett grattis också till min fina Axel på namnsdagen!

Hot Hibiscus



Lackade naglarna med mitt nyaste lack från Isa Dora idag. Jag är inte typen som gillar supermycket att ha färg på naglarna. Gillar oftast ett genomskinligt lack bara. Men den här färgen är snygg till sommaren. Hot Hibiscus heter den, nr 735.

Sequins





Finfina kjolen från Gina. Så perfekt till bara en enkel vit t-shirt. 399 kr.

Nu är det dags för jobb hela dagen lång!

Glasses



Snygga glajjor i äkta Lennon-anda. Från Indiska för 59 pix.

Gårdagens



Igår fick det bli shorts trots det mulna vädret. Kavaj och sjal - H&M, skjorta - mammas gamla, shorts - Gina Tricot, skor - Dinsko, väska - Second hand

Nu ska jag snart iväg och jobba!

Maison Martin Margiela for H&M



Japp nästa ut i raden att samarbeta med H&M blir Maison Martin Margiela. Kollektionen kommer släppas den 15 november. Jag hoppas på lek med volym och silhuetter.

Bilder från Margielas spring 2012-kollektion, style.com

Dotted



Sneakpeak på dagens!

Bomber



Mornin! Blev ju helsåld när jag såg denna jackan hos Madelene. Den kommer att komma in hos Gina Tricot i höst. Frågan är ju bara hur sjutton man ska orka vänta så länge!? Har ju vart ute efter en snygg bomberjacka ett tag nu..

New in





Här är en av sakerna jag köpte igår. Tunna, sköna shorts från Gina Tricot. 199 spänn.

Evening


Sitter här och kikar på diverse klipp på datorn och har det mysigt. Köpte ett par fina saker igår som jag tänkte visa imorgon. Ljuset börjar ju svika nu så det blir svårt att fota. Hoppas ni har en mysig kväll. Jag tänkte slänga mig på sängen och kika på 2 and a half men nu. Tjingeluns!

120611





Väst - H&M, tröja - Vero Moda, byxor - Åhlens, väska - Accent

Fint hos Åhlens





Härligaste färgen på t-shirt och mysigaste collage-tröjan hos Åhlens.

Höst hos Lindex


Jag vill egentligen inte det minsta tänka på höst nu när sommarsolen äntligen har hittat tillbaka, men kunde inte låta bli att lägga upp några bilder från Lindex höstkollektion. Snygga mönster och färger som jag garanterat kommer spana efter när löven börjar falla. Men det är lååångt dit. Punkt.

Bilder: Damernasvarld.se

What a catch



Detta måste på riktigt vara min turdag! Hittade denna väst inne på H&M och testade den. Blev helkär på en gång men priset på 1299 kr höll mig tillbaka. Hängde undan det tills idag och gick och provade den igen men skulle då hänga undan den i en annan kassa för att kunna få ha den undanhängd en dag till (krångligt där) för att kunna få rabatt av Axels syster. Men då säger killen i kassan att den kostar 150 spänn. 150 SPÄNN!! Fattar ni? Helt fantastiskt!

Studded



Coola shorts från Bikbok. Man får passa sig för att svinga armarna för nära kroppen bara..

Shoes shoes shoes



1. Nelly.com 2. Have2have.com 3. Weekday 4. Nelly.com 5. Have2have.com 6. Cos 7. Stylebytyra.se 8. 3.1 Phillip Lim/Net-a-porter.com 9. Dinsko 10. Givenchy/Net-a-porter.com 11. Topshop.com 12. Vagabond 13. Cos 14. Stylebytyra.se 15. Sam Edelman/Henrycole.se 16. Modekungen.se

Dagens



Dagens i en skitig spegel på Åhlens. Kavaj - H&M, tisha - Stadium, shorts - Levis, Urban Outfitters, väska - second hand, skor - Dinsko, ring från Riga

Home

Nu är jag och lockarna hemma efter en sväng i centrum. Ska ta det lugnt i soffan nu framför nåt att titta på.

Free today



Hur skönt får det vara med en ledig dag just idag? Får undan lite tvätt och sedan tänkte jag dra till centrum och handla lite nödvändigheter. Väntar på lite bilder från Lollo också sen kanske jag kan slänga upp nån bild från lilla mello!

Tröttis




Galma bilder

Japp, sitter här i soffan och är oj så trött. Gick upp 05.20 imorse för att dra till Grönan och sminka till Lilla Melodifestivalen. Himla rolig dag. Var där tillsammans med den andra makeup-Louise. Så nu är jag måttligt trött efter en lång dag och efter migränanfallet igårkväll.

RSS 2.0