Quick



En liten snabb uppdatering här. Jobbig vecka då jag gått upp 04.50 tre dagar för att sminka på modecenter i Nacka. Men kul och en händelserik rolig vecka i skolan också. Igår blev det utgång som aldrig blev en utgång. Vi kom in, tvekade och gick på McDonalds istället. Så kan det gå. Idag är jag trött men snart blir det födelsedagsmiddag. Hepp hepp.

Zara TRF



Zaras lite yngre linje Zara TRF släpper en blomstrande vårkollektion. De har alltså minst sagt hakat på blommor-från-top-till-tå-trenden. Jag gillar.

Monday wanties


Fyra svarta cravingsframkallande saker som finns på H&Ms hemsida. Jag är döshoppingsugen.

H&Ms sommar





Alltså tappade hakan tio gånger om när jag såg H&Ms kampanjbilder för sommaren. Kan det verkligen stämma att detta är H&M? Grymt snyggt är vad det är. Kolla den rosa topen med skört! Eller de guldiga byxorna! Skynda på vintern så att det kan bli sommar!

Bilder: Damernasvärld.se

Earmuffs



Hittade en bra bild på modellerna vi sminkade inför Jenny Grettves visning. De fick en knalligt gul ögonskugga till en annars naturlig make. Och ni, kolla in öronmuffarna! Verkligen hur coola som helst. Vill du ha rabatt på Jennys kläder? Gå då in på jennygrettve.com och ange koden EDITH. Gäller till den 29 februari.

Bild: Isabelle

Old ones















Idag känner jag mig inspirationslös. Därför har jag tittat tillbaka i arkivet och bjuder i stället på lite äldre outfits. Allt från i höstas till två år bakåt. Det är verkligen toppen att ha ett sånt här arkiv att titta tillbaka i när man behöver inspiration. Annars får gärna våren komma så att kroppen kan få fyllas av lite vårglädje.

Instyleoflojmakeup



Jag har ju börjat plugga till makeupartist nu och har pluggat i 2 veckor. Så därför har jag startat en makeup-blogg där jag kommer lägga upp bilder på sminkningar, saker jag är med om, skolan och allt möjligt som rör min sminkvardag. Häng gärna med där också! http://instyleoflojmakeup.blogg.se/

Jeans



Herres. Kollade in denna jeanskostym inne på Lindex för typ en vecka sedan. Otroligt snyggt. Titta bara på Emma.

Lips



I helgen har vi i läxa att göra två perfelta par läppar. Jag har gjort mitt förtsa par ikväll och de andra får bli imorgon. Det är så otroligt skönt att äntligen få vara ledig efter en vecka med 6 dagar i skolan. Sen nästa vecka måste jag gå upp runt 5.00 tre dagar för att sminka värdinnor på modecenter. Så nästa helg lär jag se fram emot ännu mer. Jaja, nu ska jag slappa järnet och sova riktigt gott sen.

Silhouette



Världens snyggaste jack/top jag spanade in inne på H&M. Så himla häftig att jag måste ha den. Blir nog en snygg siluett. Från H&M trend.

Konsert ikväll





Japp så konsert ikväll alltså. Gavin DeGraw tillsammans med Sofie. Jag är trött så jag kan dö. Jag tror att alla dagar av att kliva upp så tidigt har kommit ikapp mig nu. Min kropp är inte van hehe. Hursom. Jag är inte jättepepp på konsert, men det ska bli kul att träffa min fina vän.

RSS 2.0