Future and past at the same time





Nu är det snart dags för nyårsmiddag och jag har gjort iordning mig. Det blev min vita klänning med råa kanter. Förövrigt har jag bestämt att göra 2011 till det bästa året någonsin. Så ni kör vi!

Klänning - sytt själv, skärp - gammalt från Gina tricot




Happy new year





Gott nytt år på er alla fina!

Double finger





Ny ring från JC. 49 spänn. Som hittat.

Almanacka





Mornin'. Sista dagen på 2010 idag nu då. Hhm, undrar vad man ska åstadkomma. Sy nåt kanske. Fast om jag får gissa så blir väl det som med min skisslust igår. Om jag säger såhär; jag skissade ett öga, sen hade jag tröttnat..

För övrigt fixade jag min almanacka igår. Nu är jag redo att planera för 2011!

Zippertrouser







Haider Ackermann suede trousers ph.luxirare.com

Känner mig lite uttråkad just nu och funderar på något att göra. Skissa kanske? Rensa datorn? Läsa tidning? Äsch, jag kollar nog upp nån bild på datan och skissar lite.

Beige



Snöggskorna från Nelly. Tack tack och tack mamma och pappa för den fina julklappen.

Värme tack



Kanske lite varmt såhär i vinterkylan. Eller..kanske..inte. Nä. Reed Krakoff iallafall. ph. jakandjil.com

Knitted





Idag hade jag min nya tröja som jag införskaffade igår. 199 pix från Vero Moda. Till den blev det mina velourtights från Monki och en ring från JC.

Animalistic





Ännu en julklapp från syster. En ring jag inte vet var den kommer från. (Det var tydligen en hemlighet.) Grrr

Saknad



1000 mil ifrån mig. 1000 mil söderut. 1000 mil ifrån mitt hjärta. 1000 mil är allt för långt. Kom hem.

Villovägar



Kollade igenom min blogg. Sånt är kul. Men det fick mig att inse att jag inte riktigt har koll på vart denna ringen befinner sig. Jag tror den är ute på villovägar. Finns den inte uppe i Fränsta så har jag ingen aning om vart den är. Får kika lite om den är här hemma. Fortsättning följer..

Shearling



Dösnygg jacka från needsupply.com. Mysig som få och snygg som få. 10 av 10 helt enkelt.

Nu: Mellandagsrea!!

Just my luck



Happ, just när man bestämt sig för att beställa och fått pengar till det så är pjäserna slut. Tack och god jul på den.

It don't matter where i lay my head tonight





Tusen tack till min syster som gav mig denna fina klockan i julklapp. <3

Cold

ph. knighttcat.com

Jag känner inte för att klä mig i nåt annat än mjukisar, sitta i sängen/soffan och glo på datorn och bara slöa. Min näsa är igentäppt och jag nyser så att jag tror hjärnan ska flyga ur. Nej, nu vill jag bli frisk snart. Ska knäppa nåt kort på vad jag fick i julklapp lite senare.

Only



Nytt och snyggt från ONLY. 280, 300 respektive 360 kronor.

Lazy days







Jag blir galen på mig själv för att jag inte gör någonting här hemma. Jag är en rastlös person men det är svårt att hitta på något att göra. Det har i alla fall blivit pyttelite sytt idag. Det är väl det jag kan stoltsera med.

Tröja - Vila, jeans - Gina tricot, örhänge - egengjort

Long hair





Jag saknar faktiskt mitt långa hår. Även om det inte var mitt eget (hade löshår) så saknar jag det. Grymt mycket. Fast jag antar att det är skönt att slippa det. Att få vara nöjd med mitt eget liksom. Får fortsätta intala mig det..

Earring / homemade





Ja det här blev då resultatet av min rastlöshet. Kikade i min påse med mängder av smyckesdelar och var sugen på ett nytt örhänge (är inte så förtjust i örhängen så har lite svårt att hitta något jag gillar).

Det kliar i fingrarna









j.mendel pre-fall a/w 11

Helt plötsligt fick jag en sån lust att sy. Eller pyssla av nåt slag. Imorn skickar i alla fall bästa Sofie ner mina grundmönster som jag glömde i Fränsta så då kan jag börja sy. Nu tror jag bestämt att jag ska kolla i min smyckes-del-påse om det finns nånting att knåpa ihop. Jag-måste-göra-något!!

Cold as hell



Var varm i vinter med jackor från Modekungen.se. Shit, jag vill ha alla tre.

Nightgown





Idag har jag vart och inhandlat lite nödvändigt. Köpte även med mig akvarellfärg hem eftersom jag fick en sån lust att måla. Här fortsätter det bara att snöa också. För mig, som inte är sådär superförtjust i snö, skulle det inte gör så mycket om det ville sluta nu.

Kofta - Asos, gammalt nattlinne, byxor Only och klocka Ur&Penn

Dyed





Färgade håret idag så här får ni en före- och efterbild. Gillar att ha det lite mörkare och framförallt att få bort mitt lite rödbruna hår.

Born to be



Kikade in på webshopen borntobe.se. Nåt så grymt snygga klockor till ett lika grymt pris. Så nu är bara frågan innan bestämmer mig för att beställa. Brun eller svart?

Modekungen



Men hallå tröttheten. Har setat på tåg och väntat på tåg i vad som kännts som en evighet idag. Och som om inte det vore nog så har jag släpat på väskor som jag (utan att skämta) tror vägde lika mycket som jag själv. Mina axlar är inte riktigt vad de brukar just nu.. Ska få mig en god natts sömn och sedan vakna pigg och utvilad imorn. Nu är det lov!

Dålig uppdatering


ph. jakandjil.com/blog

Det har vart dålig uppdatering under dågra dagar. Och inte lär det bli bättre innan jag kommer hem. Mycket att göra nu de sista dagarna innan lovet. Åker på torsdag. Det ska bli grymt skönt att få komma hem till Dalarna igen och få träffa alla. Det behövs.
Iaf så är väskora på bilden grymt snygga. Sådär nu har jag gett en liten lägesuppdatering. Nu är nog min syster nöjd?

Weekend coming up





Åh äntligen fredag imorgon. Ska bli så otroligt skönt med en helg. Sen är det tre dagar i skolan sen tar jag lov. Ett långt skönt lov. Dock inte ett helt ultimat lov då min älskade kommer vara ungefär 1000 mil ifrån mig i några veckor. Men det ska nog gå bra. Nej nu ska jag kolla mejl medmera och sen sova. Nightinight

Tröja - H&M

Like a dream




ph. knighttcat.com

Nu är det dags att krypa ner i sängen för min del. Har gjort av med endel energi nu på kvällen, det kan nog familjen i korridoren vittna om.. Jaja sova var det. Godnatt

Snake





Idag hade jag min nya ormring som jag köpte på Indiska i helgen. Är så nöjd så jag vet inte vad. Typ 80 spänn eller nåt.

The claw



Jag gillar ju mest ringar och mestadels stora sådana. Men ett udda och snyggt armband hade ju inte vart fel. Som detta från Pamela Love. Snordyrt men snorfint. ph. jakandjil.com/blog

Wintercold



Helmysig kappa från Only. Vore inte helt fel i vinterkylan. 660 kr om inte valutaomvandlaren har helfel (?). Toppenbra.

Untill spring comes





För någon helg sedan kunde jag inte hålla fingrarna i styr. Dessa godingar har jag spanat på sedan juli ungefär när jag gick runt i Karlstad och klämde på dem för jämnan. Nu var de på rea och då kunde jag ju inte låta bli. Katching lät det, så var jag 299 kr fattigare.

Kringel krångel


gammal bild

Så nu är det dags att krypa till sängs. Känner mig lite konstig i huvudet. Hade tidigare ikväll ett flimmer för ena ögat och sen fick jag lite huvudvärk. Vet inte vad det berodde på men det känns bättre nu iaf. Annars då. Jag har ringt fram och tillbaka och krånglat med ett blombud i Falun för att jag skickade blommor till min pappa som hade premiär på sin julshow ikväll. Jag kunde inte vara där (eftersom jag är 30 mil bort) och det har vart tradition att gå varje år. Imorn blir det iaf julklappshandling med Sofie så det blir en bussresa in till Sundsvall. Nej godnatt nu behöver jag sova.

Jeffrey Campbell



Skickade ett mejl till min mamma för jag var tvungen att lägga till dessa skor från Jeffrey Campbell på min önskelista. De är mina drömskor just nu och jag skulle döda för de i päls.

Nytt projekt





Sitter här i soffan med Sofie och Christina och diskuterar våran nya uppgift vi fick i skolan idag. Vi ska skapa ett liv, alltså skjorta, blus, tunika eller liknande, och inspireras av ett ljud eller en låt. Hhm, svårt som tusan. Ljud kan ju vara vad som helst. Ska klura lite till på den.

Skjorta från vinden, byxor från Only, halsband från MQ

Redovisning





DÅ, var det dags för redovisning av byxprojektet. Satt ju och kämpade och skrev klart texten igår. Nu måste jag bara läsa igenom den riktigt. Snart julkalendern ju! Tittade igår så måste fortsätta följa. Måste ha lite julstämning, måste ha lite julstämning.

Greypants





Puh. Äntligen klar med mitt skrivande om Acne. Imorn ska byxan redovisas och skönt är väl det, så man slipper ha det att tänka på. Men imorn är det också start för nytt projekt. Det blir liv den här gången så får se vad det blir av det.

Byxor - Vero moda, skjorta - Lindex, skor - Scorett

Note



I måndags när jag kom tillbaka från skolan hittade jag en lapp på min kudde. En lapp med fina ord från en fin person. Den sitter  på min anslagstavla nu. Som ett bevis på att du finns kvar även fast du åkt härifrån. <3

RSS 2.0