Dip-dye



Men åh jag blir galen. Såg den här übersnygga tröjan på Vanessa och såg en sekund senare att den är från H&M (mycket H&M nu jag vet). Någon som har sett den i Sverige? Älskar färgen på den.

Imorn blir det stan med fina Sofie!

Totebag





Tjenamors väskan från Lindex!

Dear Santa



Jag har skrivit önskelista till tomten (mamma, pappa och syrran).

iPhone 4, skor från Scorett, metallicnagellack, ny dator, brun ögonskugga från MUS, Arty nails i silver, fodrade Dr Martens, prenumeration på Elle och en väska från Lindex.

I did it!



Aaah jag gjorde det! Kortare frilla men mindre slitet. Känns skönt. Jag är faktiskt nöjd. Vill fixa med det. Typ testa locka det lite smått. Eller nåt.

Winterland





Hejhej spegelbild nr. 2 där också ja. Bry er inte om den. (Eller det är klart ni gör det när jag anmärker på det.) Men i alla fall så var det inte spegelbilder jag skulle skriva om utan denna fina tröja som jag fick tag på inne på H&M. Skrev ju om den tidigare. Den är verkligen hur fin som helst och hur mysig som helst. Riktigt vintrig.

Black lovers



Jaha, ännu ett par snygga skor som man skulle vilja lägga vantarna på. Dessa ska tydligen finnas inne på H&M. Så jäkla snyggt att de är spetsiga och har dragkedjan där bak. Vill haaaaa.

Bild: Styleways

Walk







Tre bilder från min och Axels promenad i helgen. Så himla härligt väder så vi tog en riktig långpromenad. Med det så säger jag godnatt.

Mera H&M






Mera bilder från H&Ms vårkollektion. Dessa två jackor tyckte jag var to-die-for. Den översta ska jag verkligen lägga vantarna på för det är exakt en sån modell på en skinnjacka som jag vill ha. Längre i modellen. Trots att jag är sugen på lite vintermys nu så kan jag inte låta bli att längta lite till våren...

Bilder: Fashionflash

H&M + Marni





Japp japp, här kommer H&M samarbeten på löpande band. Nästa i raden är Marni och kollektionen kommer släppas den 8 mars 2012. Känns spännande med detta samarbete, mycket mönster och färg. Får se om det den här gången finns något som faller mig i smaken. Vid de samarbeten som vart innan har jag inte hittat något som fallit mig i smaken (förutom vid Klings då, men där hann jag inte få tag på nåt). Så jag väntar och ser med spänning.

Christmas shopping



Idag har jag gått runt och handlat några fler julklappar i skjorta från Vero Moda och byxor från Lindex.

XXIX nov





En mulen tisadag som denna tänkte jag dra till centrum och handla några fler julklappar. Jag har planerat några köp så det lär inte bli allt för svårt. Sen ska jag nog gå hem och skriva lite på en sak tror jag.

Weekday wanties / gray



Grå tycker jag är en snygg basfärg och ett bra substitut till svart. Lite ljusare liksom. Här är mina gråa favoriter från Weekday. Glad tisdag!

Snowflakes



Japp årets jultröja eller? Otroligt gullig och mysig iaf. Finns både som tröja och som lite längre tröja/klänning. 399 respektive 249 kr. Från H&M.

Dipped



Åh jag vill ha den dära dip-färgade tröjan! Sådär små-fuzzy och mysig. Och otroligt snygg. Tänk er den till allt vintermys. Någon som vet vart det finns en liknande?

Bild: Thecobrasnake

111128


Gammal bild

Efter en natt med för lite sömn så känner jag att en lugn dag är vad som behövs. Jag sitter fortfarande i min pojkväns morgonrock. Har inte orkat slänga på mig något annat. Får se om dagen bjuder på något mer spännande. Annars ska jag nog planera för de kvarvarande jukklappsköpen. I år är jag ute i tid!

O.P.I





Nu kommer O.P.I med en nagellackskollektion i samarbete med Mupparna. Nya filmen "The muppets" har premiär i USA nu i november men den kommer inte till Sverige förrän i mars. Men så länge kan man ju njuta av dessa roliga nagellack. Jag skulle gärna måla klorna med det multifärgade glittriga. Eller varför inte det rödglittriga nu till jul?

Snööö



Fick precis ett sms från pappa; "Hej kära. Snön vräker ner här. 1 dm på en timme. Hua! Kram pappa." Helt plötsligt längtar jag hem. Puss på snön och julen!

Hårsnack





Okej nu måste jag ta tag i mitt hår. Det börjar bli slitet igen och jag är riktigt sugen på en lite kortare frilla á la Alexa Chung. En rufsig lite längre page. Typ. Måste boka tid i veckan. Mitt hår kommer tacka mig.

Bilder: Här och google

111127



Det får bli en dålig webcam-bild idag. Hejhej. Första advent och allt. Mysigt. Fast det är ingen snö ute så det är ett minus. Louise Snöhataren börjar faktiskt längta efter snö nu. Julkänsla liksom. Jaja vi firar in advent med regn istället. Det är mysigt det med.

La Redoute / samarbete







La Redoute inleder sin vår med ett designersamarbete. Men våren 2012 bjuder inte bara på ett samarbete utan hela tre stycken! Anthony Vaccarello, Athé Vanessa Bruno och Madame á Paris är det som designar och det bjuds på kläder, väskor och skor, men även barnkläder. Det hela släpps den 2a januari. Jag gillar verkligen de svartvita bilderna. Kolla skjortan liksom!

Bilder: Damernas värld

Saknad


Bild från min och älsklings härliga promenad idag.

Igår fick jag ett infall och började sakna gamla tider och personer som jag umgick mycket mer med förut. Pratade i telefon igårkväll med min kära barndomsvän Johanna och smsade även med min fina vän Caroline, som jag lärde känna på gymnasiet. Det är två personer jag saknar nåt otroligt och som jag inte träffat mycket på slutet. Men det är svårt när alla blir utspridda över landet och det är svårt att passa tiderna så att man är hemma samtidigt. Saknar även min (numera) Göteborgs-vän Almis. Men jag får åka och hälsa på henne snarast. När tiden är rätt, hehe.

Amanda F



Nån mer än jag som blev kär i Amanda Fs klännig hon hade på sig på Idol igår? Riktigt häftig form på den. Kommer från Cos.

Fixed



Lämnade in mina älskade Björn Borg-skor till skomakarn eftersom de var helt nedslitna och ena klacken till och med hade ramlat av. Fick tillbaka dem i torsdags så nu är snyggingarna back on track. 100 spänn hittade jag dem för på Myrorna i Sundsvall. Kap, eller vad?

Cool kamel



Idag får lacket på naglarna gå i någon sorts grå-brun färg. Namnet på den är Cool Camel och märket är Isa Dora.

Nowhere / shoes





Skorna från Nowhere släpptes ju nu i veckan. Snygga är de ju, och särskilt de som är lite mer "påklädda". Ska ni beställa några? Jag har inte beställt några kläder från Nowhere och antagligen blir det inga skor heller, men det vore ju inte helt fel.

Bilder: Nelly.com, Frida Fahrman

Gray



Kappa, halsduk - H&M, t-shirt - Only, byxor - Lindex, skor - Vagabond

Nu ska jag lägga mig och glo på tv i brist på annat. Och längta tills det blir kväll.

BJØRG











Ursäkta franskan men fy i helvete vad snygga och häftiga smycken det norska smyckesmärket BJØRG har. Är fortfarande döförälskad i armbanden på bild nr 3.

Bilder: bjorgjewellery.com

111124





Kappa, tights och halsduk - H&M, skjorta - Vero Moda, väska - second hand, skor - Vagabond

Fint i butik



Finfina material inne på H&M trend. Byxor för hela slanten.

Sssssnake







Idag blire mina nya snake-tights tillsammans med en vit skjorta från Vero Moda. Ssssssssska förövrigt hämta ut mina skor jag lämnade till skomakaren idag. Fick bara lov att vänta på att vattnet kom tillbaka så att jag kunde duscha. De stängde nämligen av det i några timmar för något jobb. Fick lov att ställa klockan på halv nio imorse så jag kunde gå upp och kissa innan de stängde av. Annars kan det ju bli panik. Och diskhon är inte så lockande..

The Row II



Som sagt så kollade jag in märket The Row och oj vad mycket snyggt jag hittade. Det här är mina favoriter. Vilket/vilka plagg gillar ni?

The Row





Två av mina största inspirationskällor är verkligen Mary-Kate och Ashley Olsen. I denna video som jag tittade på (och har tittat på om och om igen) var de ju bara hur snygga som helst. De pratar om sitt märke The Row, och jag tycker definitivt att ni ska gå in här och kolla in deras kollektion. Hur snygga saker som helt. Men dyrt som attan.

För håret



Mitt hår var i stort behov av en reparerande fuktbomb. Så jag sprang in på Åhlens och letade och kom ut med denna inpackning för torrt och skadat hår. Har använt den två gånger och tycker faktiskt att håret känns mjukare och i lite bättre kvalité. Så det här var verkligen vad mitt barr behövde. Runt 70 spänn nånting (kommer inte ihåg).

111123



Idag har vart en sån där bajsdag. Tidigare ville jag bara gå och lägga mig så att den här dagen kunde vara över. Konstigt hur det kan bli sådär. Nu känns det lite bättre iaf. Är lite gladare nu för vet ni, jag har fått en ny jacka!

Fint i butik



Snyggaste pälsen. Utan tvekan. Finnes inne på H&M.

Selfmade



Kör på min skjorta jag sytt själv idag. Den känns lite ormlik och i ett rätt tunt material. Dunderskön.

Lips





Har testat mitt nya läppstift idag. Det är grymt svårt att få fram rätt färg på bild så detta känns absolut inte som rätt. Men här är en bild iaf. Jag tycker själv det känns som att jag passar bättre i mörkare röda läppstift.

Fint i butik





Satans vad jag gillade den här saken så fort jag såg den. Knäppning fram och spets tillsammans med ett sammetsliknande material. Spetsen är längre bak än fram. Från H&M. 199 pix vad jag kommer ihåg. Det blev dock inget köp för den satt inge vidare på mig.

Bags




 

När vintern börjar infinna sig och det blir dags för tjockare jackor tycker jag det är skönare att ha en väska som man håller i handen. Väskor över armen eller på axeln kan bli jobbigt då de lätt glider ner eller att det blir för jockt md jackan och bla bla bla. Då vore ju dessa snyggingarna perfekt. Från Bianco. 800 respektive 900 kr.


Coat



Okej glömde bort min orangea dröm litegrann när jag hittade den här. Känner att ska jag köpa en ny jacka ska den nog vara i någon mer neutral färg. Sen kan jag ju alltid köpa den orangea vid ett annat tillfälle...
Den här är också från H&M. Det får nog bli ett köp.

Lipstick



Nytt läppstift. Ett mörkrött sådant. Kommer från Viva la Diva och kostar 65 kr. Har inte testat det än men ska göra det snarast.

H&M s/s 2012









Här är en liten tjuvkik på H&Ms vår. Fräscht med mycket vita och beiga toner men annars är jag inte stormförtjust. Dock skulle jag inte säga nej till de vida byxorna på bilden längst upp.

Bilder via: Damernasvärld.se

111120



Idag har varit en riktigt grå dag med småregn och grejer. Men det är mysigt med sådana dagar också. Har tagit en promenad till centrum och köpt mat och grejer. Imorn hoppas vi på bättre väder för då ska jag på jackjakt.
Jacka - Oasis, kofta - H&M, skor och väska - second hand

Couture







Fadi el Khoury har tidigare jobbat på både Lanvin och Christian Dior. Nu startar han sitt eget märke Fadi Khoury. Han använder ofta material i flera lager för att skapa nya nyanser och effekter. Dessoutom använder han mest dämpade färger vilket jag ger två tummar upp för. Vackra klänningar och sen att han är svensk gör ju inte saker mindre cool.

Bilder: Damernasvärld.se

Details



Fågelring från Style by Tyra och den andra köpt i Riga.

Kitten and flowers







Hittade några bilder jag tog i somras och redigerade dem. Det får ju en att lite längta tillbaka. Även om jag gillar höst och när det blir lite kallare så man får svepa in sig i sjalar och mysiga jackor. Hursomhelst, glad söndag på er!

Kuvert

 

 


Två snygga saker att hålla i handen vid nästa utgång kanske. Gillar enkelheten i dem. 179 kr från Åhlens.

Dagens kläder


Skjorta - Only, klänning - H&M, skor - Björn Borg/second hand

111119



Goddag. Idag är en sån där härlig lördag. Med blå himmel och sol. Dock får vi bege oss ut snart innan solen försvinner. Det blir ju mörkt så himla snabbt nu. Usch och fy. Igår hade vi en riktigt mysig kväll med tacogratäng, godis och idol. En riktig svennebananfredag.

Closer look



Här får ni en närmre titt på tröjan jag köpte från Only. Mönstret på den är jättefint och den är superskön. 199 spänn.

Sequins



Något som står högt upp på min önskelista just nu är en paljettkjol. En i guld eller siver att klä ner med en stickad tröja eller en enkel t-shirt.

1. Asos.com 2. Nelly.com 3. Topshop 4. Topshop 5. Zara

Gray squares



Jacka - Oasis, byxor - Cheap monday, skor - Björn Borg/second hand, halsduk - H&M, väska - second hand

Mot centrum



Alldeles strax ska jag och hjärtat dra in till centrum och titta i lite i affärer och sedan handla godis. Det är fredag med fredagsmys som gäller. Som jag längtat hela veckan.
Annars inviger jag min nya stickade kompis från Only idag.

Drawing



Vaknade alldeles för tidigt imorse (Det är så det går när man delar på en 90-säng). Så jag sysselsatte mig med att rita litegrann. Det fick blir en avbild av Michaela Forni. Om det är likt eller inte får ni avgöra själva. Jag är måttligt nöjd.

Puss


En puss till min fina pojkvän (som fortfarande ligger och sover...) och en puss för att det är fredag!!

Vintersnygg



Några snygga prylar från Chicy.se. Massa stickade mysigheter.

Två snyggingar





Åh jag dör. Hittade två så jäklans snygga jackor inne på H&M idag. Den orangea ska jag nog med 99,9% säkerhet slå till på. Den var så j*vlans underbar.

Interview


Waah, nervositeten börjar krypa sig på. Fast bara lite. Antagligen kommer det mesta komma alldeles innan, när jag sätter mig på tunnelbanan. Det brukar vara så. Det är alltså dags för intervju idag. En spark i baken och ett stort lycka till på mig själv. Nu kör vi!

Black love



Jag är toksugen på Sofi Fahrmans jacka. Så jäklans snygg och så jäklans mysig. Inte fel i denna kylan. Dock kommer den från Acne så vågar inte fantisera om priset..

Bild: Sofi Fahrman

Waves



Sitter på tåget nu.
Idag kör jag på lite vågigit hår. Tog bara min iCurl och liksom "vek" den åt olika håll, så att det bildades vågor (svårt att förklara). Men jag gillar det. Lite mer avslappnat än lockar.

Almost on the way

Har packat klart det mesta och gjort i orgdning mig helt. Nu återstår lite mat och förhoppningsvis lite slappande framför tv:n. Kl. 15.09 rullar mitt tåg mot Stockholm.

Julklapp?



Ett par skor som jag skulle kasta mig över om jag hade råd vid detta tillfälle är dessa vassa pjäser från Sam Edelman. Gillar den enkla modellen och att de är strösslade med nitar där bak. Julklapp någon? Mamma?

Lips



Har haft en underbart tokmysig helg med min familj, fylld med kortspel, promenader och mys. Min syster kom hem i torsdags och jar nu åkt tillbaka. Det känns alltid lika tomt när hon åkt men jag får se fram emot jul när jag får se henne nästa gång. <3
Imorn bär det av mot Stockholm och älsklingen. Så det är bara att packa om min (sen 1,5 vecka tillbaka) ouppackade väska.

Sister




Marika by me.

Om bara några timmar kommer min syster. Som jag längtat efter henne. Så nu ska vi ha en riktigt mysig familjehelg. Det har varit väldigt efterlängtat.
Förövrigt har jag mest legat i soffan och sängen hela dagen. Det har gått en del Scooby Doo på tv så jag har myst framför det. Det måste ha vart typ 14 år sen man såg det.

Fog pt.2









Lite fler bilder från min dimmiga promenad. Som sagt så dras kvalitén ner nåt så fruktansvärt. Men här har ni några iaf. Jag är fortfarande sjuk och nyser så jag tror hjärnan ska komma ut genom näsan. Hoppas på att bli frisk snart så jag ligger bara här i soffan för att öka chanserna att det ska bli sant.

Cognac



Tröja - sytt själv, kavaj - H&M, byxor - CM, skor - Dinsko, halsduk - Pieces, väska - second hand

Back



Idag använder jag för första gången min barryggade tröja jag sydde i vintras (?). Den fick gå en modevisning men sen har den mest legat ihopvikt i väntan på att användas.

Cold



Idag ska jag och mamma ta en trip till Mora och hälsa på morfar på sjukhuset. Det är ju hans födelsedag och allt idag så vi ska dit och säga grattis. Det suger hårt att jag har åkt på en förkylning också. Det gör lite småont i halsen och så har jag blivit snuvig. Yippey!

Fog pt.1









Några bilder från min promenad i dimman idag. Så jäkla tråkigt att kvalitén dras ner nåt så förbannat när man laddar upp dom här...

Changingroom



Jag har bara myst runt i dag i mina tofflor nedan och pappas stora fleecetröja. Därför får ni här en gammal outfit från ett provrum på H&M i Stockholm. Tagen med kass mobilkamera tyvär.
Slängde på mig jackan över fleecen och tog kameran på en promenad idag i dimman. Blev en del helt ok bilder. Det är häftigt med dimma. Resultat kommer sen.
Kavaj, stickad tröja . H&M, skjorta - Only, jeans - Cheap monday, skor - Dinsko, väska - second hand

Slippers



Fick ett par urmysiga tofflor av min farmor häromdagen. Så himla gulligt att hon lagt ner tid åt att göra dessa åt mig. De är i ullgarn också så de är riktigt varma.Tack farmor!

XIINov



Höll på att svimma tidigare idag när jag var ute då jag insåg att jag inte ätit något frukost (bra där). Det kunde bara åtgärdas genom att åka hem och smälla i mig resten av pizzan från gårdagen. Har fått lite gjort idag och fixat en intervju till nästa vecka. Idag har vart en rätt bra dag helt enkelt.
Kavaj, halsduk, klänning - H&M, skjorta - Only, skor - second hand/Björn Borg, väska - second hand

Black





Idag har jag slängt på mig min svarta transparenta skjorta från only. Jag vill förresten klippa mig också. Kanske.

Mix



Idag matchar jag mina silvernaglar med en guldring. Skön missmatch.

Outerwear







Jag letar efter en snygg enkel kappa till höst och vinter. Känner mig petig och vill hitta den perfekta. Här är några kandidater. Från Zara.

Orange+velour



Mysdag är lika med orangestickad tröja från Vero moda och velourtights från Monki. Som min pojkvän kallade mig, mysknarkare.

Som igår



Idag är en sån där typisk mysdag, som igår. Tightsen på och jag tänkte snart inta sängläge och se några avsnitt Sex and the city. Myssöndag.

Cos x6



Sex stycken fina plagg från Cos webshop. Känns som man vill ha dessa plagg att mysa ner sig i men samtidigt vara ursnygg nu när kylan är här. Bilder: Cos

Mysdag





Idag har jag haft en riktigt mysig dag. Sov länge och tog det vara lugnt på morgonen. Sen runt två-tiden träffade jag Almis för en fika och massa snack. Så himla kul när vi inte setts sen ett år tillbaka. Sen blev det kyrkogården med mamma och morfar för att tända ljus på mormors grav. All helgona och allt. Så fint med alla ljus på kyrkogården.
Nu ska jag och mamma äta mat och sen ha myskväll i soffan med godis.

Fur







Skinnjacka och pälskrage - H&M, byxor - Cheap monday, tröja - H&M trend, skor - Weekday

Details







Lite detaljbilder från idag. Jag kör på min (fejk)skinnjacka från H&M som jag inte använt på säkert 4 år och som egentligen är för stor. Men helt plötsligt så gillar jag den.

111105



Hemma igen. Känns både och. Både mysigt med samtidigt otroligt tråkigt. Man saknar ju kärleken liksom.. Men idag ska jag träffa min fina vän Sofie som jag inte sett på hur länge som helst. Hon bor ju i Göteborg nu så det blir svårare. Men nu är hon hemma i helgen så då passar vi på. Hur bra som helst.

Only / knits and fur



Mysiga plagg som ramlar/har ramlat in på Only i oktober och november. Perfekt till kalla vintern.

RSS 2.0