Waiting for better days



Nej nu rycker jag upp mig. Sminkade i ordning mig för att känna mig lite fräschare. Har legat i sängen större delen av dagen men nu ska jag till affären och handla och sen baka cupcaces med nougatfrosting på. OCH hjärtan. Sådeså.

Tröja från h&m och skor från have2have.se


Nejnejnej



Ibland vill man bara skrika rakt ut. Ibland vill man sticka ner huvet i sanden och hoppas att känslorna går över. Ibland vill man glömma allt. Ibland vill man vara någon annan. Ibland vill man bara ge upp.
Det blev ingen rolig lördag för min del igår. Ordninggjord och klar men det blev till att vara inne för att jag helt enkelt inte klarade av det. Idag är inte en så mycket bättre dag men jag ska rycka upp mig. Tänkte baka muffins. Det hjälper nog.

Tonight's gonna be a good night






Jacka - oasis, tröja och halsduk - h&m, lacktights - cubus, mockastövlar - vagabond, väska - åhlens

Sov ut och vaknade hos älskling idag. Nu ska jag göra mig i ordning inför ikväll. Har tagit en dusch och nu slinker lösögonfransarna på. Har lite klädpanik (som vanligt) men det löser sig nog för jag har några förslag. Nej nu ska jag göra mig i ordning. Ikväll blir det en trevlig kväll med vänner och sen utgång.

Svartsomnatten









Tröja egensydd, byxor från Åhlens och klocka som var en julklapp från J. Det är vad jag har på mig idag. Helsvart är lite min grej men ibland kan jag känna mig lite för svart lite för ofta. Men det ändrar sig nog när våren infinner sig.
Idag har jag klippt ut tyg till min klänning så nu ska jag sy ihop den. Råkade klanta till det och klippte ut fel del i fel tyg så nu räcker inte det tyget så jag får göra en annan lösning. Men jag tror det blir bra, kanske tillochmed bättre.

Seethru



Ge mig den här tröjan från h&m! Precis i min smak och jag behöver nåt nytt, det känns. Någon? Snäääälla?

Stress och pepp




Ph1: Wheredidyougetthat Ph2: Signe

Sitter i skolan och jobbar med mina arbetsprover. Har börjat satt ihop allting i Indesign och proppat in krokier, målningar och skisser. Nu saknas bara det jag sytt och det får jag försöka blir klar med och fota snarast. Usch jag hatar stress.
Igår var vi ett gäng som var och lyssnade på Mia Törnblom. Rejält peppande person och mycket av det hon sa var verkligen träffande. Efteråt drog några av oss till baren och satt och pratade och hade mysigt. Nej nu ska jag ta tag i saker som behöver göras här!

Wow







Iiih, hittade dessa bilder på klingens blogg. Bilder från The row's (Mary-Kate och Ashley Olsens märke) a/w 10 kollektion. Kolla kappan, byxorna och väskorna. GE MIG!

Sunny days



Hittade den här bilden hos Frida Fahrman förut. Grymt snygga solglasögon (måste ha de i mitten) som, om jag inte minns helt bananas, kommer från h&m. Snygga brillor till budgetpris. Precis som det ska va'.

Just nu





..sitter jag på mitt fönster bräde och glor ut på snön. Det snöar och blåser för fullt och jag är så trött på det som man bara kan bli. Måste gå och fixa mat nu pronto och byta om för att sedan möta upp Sofie och traska till friskisen som börjar klockan sju. Senare ikväll blir det skräckisafton med ett härligt gäng. Tur man slipper sova ensam om nätterna..

Floral dress







Sydde en klänning i skolan. Av en bh. Och ett tyg jag hittade hemma på vinden. Den hör till en tanke jag har om mina arbetsprover. Imorn ska jag sy mer för jag har införskaffat lite tyg.


Leopard




Ph: wheredidyougetthat

Hur snygg är inte den här tröjan på en skala? Till ett par högre byxor (jag är inge sugen på att visa magen). Yum. Jag är läskigt shoppingsugen nu..

Flowers







Hej och hå! Såhär ser jag ut idag. Blommig tröja från bikbok och gamla jeans från cheap monday. Sitter i skolan och NU ska jag ta tag i syandet. Ska sy saker av bh:ar så har tagit med några gamla. Känn på den. Ska skriva ut lite inspirationsbilder först..

Sonia pour h&m



Jag tycker inte att Sonia Rykiels samarbete med H&M är något att ropa högt för (känns liksom så clown) men jag hittade iaf tre saker jag inte skulle säga nej till. Svart, svart och svart. Såklart.

I know it makes sence but it's like sand in my eyes






Tröja - fått från syrran (h&m), byxor h&m, smycken - egengjorda

Snöoväder! Det yr snö ute. Nog bäst att stanna inne. Jag och älskling var till borlänge en sväng på förmiddagen. Mysigt, bara det att jag inte har vart på världens bästa humör idag så jag tror jag sabbade det där lite... förlåt.

Details of today









1. Örhänge från topshop 2. Skärp från kappahl, tröja från gina och byxor cheap monday 3. Skor - vagabond 4. Hej

Kul dag i skolan idag. Eftermiddagen började med indianer och slutade med munnar ritade på tejp. Hej vilket kul gäng vi är! Ikväll blir det nachos-kväll med mamma, pappa och Jon. Fredagsmys i vanlig ordning. Hej på er.

In school







Hade det inte vart för att jag dragit sönder mitt halsband från topshop hade jag haft det på mig just nu. Det går nog dock att laga eftersom det var knytet där bak jag drog sönder. Nu blev det påfågelörhängen istället för det var det jag hade lämnat hos min pojkvän igår.
NU ska jag planera vad jag ska sy till mina arbetsprover.

Random









1. Kisse   2. Idag - rutigt från åhlens, nitarmband från lindex (julklapp) och mammas gamla armband   3. spotify i fönstret   4. Lördags

Är hos J nu.<3 Han är och handlar. Blir nog filmmys ikväll. Puss

With sunkissed legs



Grymma skor från modekungen.se. Tänkt att strosa runt i dessa och ett par brunbrända ben i sommar. 699 kr får du hosta upp för dem.

Lace and wood




Ph. wheredidyougetthat

Sitter i skolan just nu. Förmiddagen har spenderats i gympasalen med penna och block. Vi har nämligen haft kroki. Bra att skaffa sig lite flera av dem inför snsökningar.
Anyways, jag hittade precis en ny blogg (har inte mycket att göra nu på eftermiddagen här i skolan) som blev en favorit på en gång. Älskar dessa bilder och tjejen har ju grymma kläder på sig. Jag vill införskaffa en vit spetsklänning och ett par rejäla träklackan inför våren. Sjukt snyggt.

Valentines day







Titta vad jag fick av min älskade pojkvän på alla hjärtans dag. Jag älskar dig!

Earrings



En sak som jag måste införskaffa är ett par STORA örhängen. Skitsnyggt att ha och att då inte ha halsband. Alla dessa är från topshop.

I found a pair of broken glasses and finally I can see clearly







Sex and the city på tv:n om nån skulle undra. Känns som att jag mestadels går runt i svart varje dag nu för tiden. Men det är ju bekvämt och enkelt. Snyggt på ett lätt sätt. Sådeså. Dock vart det gråa tights eftersom jag imorse drog sönder mina svarta som jag köpte i helgen. Så mycket för den kvaliten. Nej nu ska jag traska ner och äta. Tjing tjong.
Tröja - h&m, halsband - lindex

Hair and Make-up





Kvällens sminkning går i brunt och guld. Satt även på minaa lösögonfransar som jag hade på balen i våras. Håret gjorde jag bara lite vågigt. Sådär nu är jag good to go. Hej!

Girlsnight





Blå naglar, transparans, skinn- och mockaimmitation. Det är så jag ser ut ikväll. Det blir en tjejkväll och sedan utgång. Blir nog toppenkul och jag tänkte ta med min (kassa, rosa) kamera den här gången så får se om det blir några bra bilder. Ha en bra kväll! Klänning - coola anna, kjol - h&m.

Transparant





Ny tröja sydd. Transparant. Såklart, skulle man kunna säga. Måste köpa tyg till min klänning också!! Nu när jag fått lön och allt. Hej och hå.

White


Ph. jak&jil

Jag är på jakt efter en vit skjorta. En i lite slappare modell. Den får gärna vara lite genomskinlig också. Gah, jag dör vad snyggt.

Loneliness






Ph. by me. Från mitt fönster

Det känns alltid lika tomt när jag inte är nära älskling. Trots att det bara är fredag-söndag så kommer alltid den där känslan av att något inte är rätt. Dessutom får jag inte somna i en varm och mysig famn heller utan i min egen säng som känns allt för stor. Imorn blir det iaf en liten tjejkväll och utgång så det ska bli kulkulkul. Nu ska jag mysa vidare här i soffan.

Update: Saknaden blir ju inte mindre heller av att man får världens gulligaste sms innan sängdags.. <3

Funnight







Tack älskling, Sofie, Sofie, Linus och John för en toppenkväll igår! Rappakalja och många många många skratt. Ni är bäst.

Lazy/thursday









Lat lat lat. Det är tre ord som beskriver mig idag. Mitt fönster mot norr måste vara världens underbaraste plats (typ). Älskar att sitta där och bara tänka. Så himla bra. Funderar dock på att rycka upp mig lite nu och städa badrummet. Yes.

Nytt nytt nytt nytt nytt nytt





Sitter med en bränd varmkorv i handen. Det är väl det bästa? Anyways. Här är min nya tröja från h&m som jag köpte idag på min, Sofies och Jons lilla trip idag. 199 pix. Nu är jag pank. Hej.

schhhnyggt






Ph. jak&jil

Kollade igenom min inspirationsmapp på datorn och hittade dessa bilder. Snygga. Älskar jackan och brallorna går ju inte av för hackor de heller.
Nu: Gympa.

Sommar!



Jag vill ha sommar så att man kan gå runt i jeansshorts, vara brun, ha kavaj, vara uppe hela natten, bada, sola, rulla sig i gräset, gå barfota, äta glass, cykla. You name it.

Braids







- Hej sneda tänder. Hade flätor idag som jag inte haft på...ja hur längesen egentligen? Idag har vart en riktigt produktiv dag. Jag har krypit omkring på golvet i skolan och ritat mönster bl.a.

Fugly





Känns som jag har en riktigt sån där fulperiod just nu. Kläderna känns det som jag skulle kunna skänka till uff och håret är en enda katastrof. Och inte orkar jag bry mig nå vidare heller. Jag väntar för jag vet att det kommer ändra sig. (Det här är inget depressionsinlägg, jag mår finemang just nu och skolan var riktigt kul idag) Puss
Leotee - h&m, byxor - åhlens

Spring at Zara



Bilder från Zaras vårkollektion. Jag slukar allt med hull och hår och måste bege mig till Zara snartsnartsnart! Läste nånstans att de ska börja komma in inom den nämsta tiden. Jiho!


Where the flowers are





Tröja från Bikbok. 199 kr. Inhandlad i Örebro i helgen. Det var nog allt. Tackochhej.


You electrify my life, let’s conspire to ignite







Ha, idag känner jag mig riktigt pepp. Har jobbat med en grej till arbetsproverna mest hela dagen och det gick mer än bra. Den här veckan är 1000 gånger bättre än förra. Snart ska jag bege mig till friskis. Om 40 minuter. Jag måste byta om. Sen blir det middag med mamma och pappa plus J <3

Sidenskjorta - h&m, tights - monki, paljettbasker - lindex

Beltbeltbeltbelt







Hittade detta skärp på Kappahls rea i Örebro. Halva reapriset så 64,50/2 = 32 kr = perfekt! Har varit ute efter nåt liknande ett tag så jag tvekade inte en sekund när jag såg det.

Coco avant Chanel











Jag, Jon och Sofie var och såg Coco avant Chanel igår. Jag tyckte det var en mycket bra och inspirerande film. Audrey Tautou var bara för vacker.
Just nu sitter jag i skolan. Ska väl skissa något snart eller fixa till några fler av mina krokier. En och en halv timma till så ska katten våran kastreras så jag ska hjälpa mamma att få dit Selma. Hasta la pasta.

New shirt





Närmare titt på tröjan från h&m. 249 pix kostar den och jag älskarälskarälskar axlarna. Såg nyss att jag hade den här tröjan i min "syprojekt"s-mapp på datorn så antagligen hade jag planerat att trixa till något liknande själv på axlarna. He-he, lite kul sådär.

These reeling emotions they just keep me alive






Tröja (ny) från h&m och byxor samesame.

Tjo! Ikväll blir det bio med iaf Sofie, sen får vi se om någon mer hänger på. Coco Chanel är det som ska ses och jag ser fram emot det. Nu drar jag igång arbetsproverna till Konstfack också. Känner mig rätt taggad och har några idéer. Full fart!

RSS 2.0