Höst hos Dinsko















Mina favoriter ur Dinskos höstutbud. Budgetkedjorna blir bara grymmare och grymmare och jag känner att jag kommer spendera mycket pengar i slutet av sommaren och i höst.. Nr. 1,2 och 6 måste jag verkligen kika på när de kommer.

All dressed in black







Svart torsdag idag. Det var faktiskt ett tag sedan jag var helsvart hehe. Har iaf på mig oversize-skjorta från Monki som jag aldrig använt för att den har sett för stor ut när den vart knäppt. Nu drog jag den omlott och satt ett skärp i midjan och tadaa så har man en ny favorit i garderoben.
Nu tänkte jag leta i min garderob efter något på temat "festival" det är nämligen temafest i helgen så ska googla lite inspiration och leta fram nåt bra. Hhm, var la jag stövlarna nånstans..?

black 'n' white





Bilder från igår. Såhär såg jag ut innan jag bytte min randiga kavaj mot min militärgröna jacka.

Thats why fireflies flash





Har vart och provat kläder för en visning på lördag. Lite ervöst men kommer nog bli kalas. Hoppas bara att smhi har fel och att det blir sol istället för regn. (snällasnälla)
Ikväll blir det nog lite kul med vänner. Det är underbart väder ute så det blir nog häng i solen med massa prat. Nu måste jag sticka iväg på min cykel.
Jacka - Åhlens, t-shirt - Indiska, kjol och strumbyxor - H&M, halsband - mormors gamla och skor från Vagabond.

Sketching



Håller på med ett klädprojekt just nu i skolan. Jag ska skissa på och sedan sy upp några plagg. Känner att det kan vara bra att träna lite på modeskisser så jag letade upp några snygga bilder och hade breve för att titta på och rita av. Resultat ovan.

Patterns







Närmare titt på kjolen jag har idag. Köpte den för en vecka sedan (H&M) när jag hälsade på syster. Älskar mönstret (och priset för den delen, 149kr).

Patternmix



Idag är jag en enda stor mönstermix. Visar hel bild sen.

Nailpolish



Nya nagellack. Från H&M. Snygga vårfärger och priset går ju inte av för hackor. Ynka 39.50.

Haremx2



Har haffat två snygga och billiga haremsbyxor från H&M. De beiga fanns först bara i medium men jag köpte dem ändå. Fick dock byta dom för de var alldeles för stora. Som tur var hade de fått in dem i small några dagar efter. 99 kronor kostar kapen och de är så sköna så jag skulle kunna sova i dem.

Blackbook





Inlägg från Gotland: Var till syrran i onsdags för lite mys och shopping. Fick bland annat med mig detta linne från H&Ms samarbete med Blackbook hem.

Studenttider

Ja, det är ju många som står i studenttider nu. Att hitta den perfekta klänningen är inte alltid lätt. Fick en fråga om jag inte kunde tipsa om några studentklänningar så jag har spanat runt lite efter vita snygga klänningar och hittat några alternativ nedan. Är faktiskt glad att jag redan tagit studenten så man slipper stress med att hitta klänning och allt annat som behövs. Skulle jag dock få välja fritt mellan de här nere skulle jag helst ta klänningen från Acne för 1595.



1. Gina Tricot, 349 kr 2. H&M, 199 kr 3. Nelly.com, 299 kr 4. Chicy.se, 399 kr 5. Ellos.se, 199 kr 6. Ellos.se, 299 kr 7. Gina Tricot, 199 kr 8. Chicy.se, 499kr



1. Acne, 1495 kr 2. Modekungen.se, 499 kr 3. Acne, 1595 4. Modekungen.se, 599 kr



1. Adam,  ca. 3776 kr 2. Matthew Williamson, ca. 12 483 kr 3. Lanvin, ca. 51 937 4. Fendi, ca. 20 769 kr

Affordable Luxury



Med brist på annat att göra (sitter mest och längtar till Gotland imorn) så kikade jag in på Lindex hemsida och på de kommande kläderna från Affordable Luxury. Kläderna släpps vecka 21 så det är inte länge kvar alls. Jag skulle speciellt vilja ha de två halsbanden ovan men har även spanat på linnet och brallorna.

Höst hos Lindex







Efter att ha kollat in lite bilder från Lindex höstkollektion på Carolines blogg måste jag säga att jag är imponerad. Det känns verkligen som att budgetkedjorna bara blir bättre och bättre och det bådar inte gott för plånboken.. Jag måste ha skinnjackan.

Catwoman



En till sak som jag hittade i påsen hos syster i helgen. En tröja från när hon klädde ut sig till catwoman. Cool tycker jag.

You shouldn't hesitate





Dagens | Jacka + tröja - Åhlens, byxor - H&M. Kort och gott.

Picknick



Kortspelande med vadslagningar ledde till att jag blev skyldig älskling en picknick nu på eftermiddagen. Han väljer ställe och jag fixar resten. Perfekt. (Däremot får jag bl.a. en middag när vi åker till Gotland i helgen) Tog en sväng till affären och inhandlade lite smått och gott. Håller tummar och tår för att det inte börjar regna nu..

Lumberjack





I lördags snodde jag åt mig en skjorta av min syster (tusen tack). Den låg där i en påse och användes inte så jag fick den. Från Bondelid.

Harem



Två görsnygga haremsbrallor. De beiga är från H&M och de mönstrade från Lindex. Jag måste ha båda två. Bara måste. 99 respektive 199 kr.

Bags: Rebecca Minkoff



Åh, kollade in Rebecca Minkoffs väskutbud på shopbop.com. Jag är så jäkla kär i nästan varenda en. Monogami är ju inte att tänka på liksom. Fast ifs så är de så dyra så jag får nog fortsätta drömma om dem..

Snakering



Den där ringen alltså. Vill ha. karen-wheredidugetthat.blogspot.com

Wishes



Älskar denna outfiten. Särskilt skjortan. Skulle vilja få tag på nåt liknande. I eftermiddag blir det till att beställa lite kläder, sådeså.

Ps. jag är med och tävlar om en iPhone här.

Underwear



Söta bh:ar från H&M. Jag tänkte beställa den rosa men det känns lite osäkert att beställa bh över intrenet. Fint värre iaf.

Vi har blivit som dom



Kavaj och byxor - H&M, skjorta - Vila, Sjal - Raja, väska - Wedins, skor - Dinsko. Dagens outfit kort och gott.

Details of today









Dagens detaljer. Nu ska jag ut och jogga.

Black and white



På Lindex hemsida finns många godbitar. Jag skulle gärna klicka hem dessa skönheter och ha på mig kalaset imorn. Inte helt fel.

Höst på H&M










ph. 1,2,3 Frida Fahrman 4,5 Vanillascented

Jaouch. Fick precis se några bilder på delar H&Ms höstutbud. Jag säger då bara jisses vad jag kommer att handla hål i plånboken på H&M i höst.


Leatherjacket


thecobrasnake

snygg snygg snygg skinnjacka.

Bodys




knighttcat.com

Jag vill ha en body med transparenta detaljer. Toppen till en kavaj och ett par jeansshorts alternativt kjol. Måste hittas bara..

Twentysevennames


bild lånad från fashiontoast

Fin skjorta som är prickig, fast ett annorlunda prickig. Jag är inte den som ropar högt över prickar men mindre prickar är mer ok och särskilt om de, som på denna, sitter lite oregelbundet. Coolt. Twentysevennames

He said ask anything


ph. jakandjil.com

Prat om utgång i helgen leder till klädtankar. -och problem. Känns som jag använt allt i min garderob sjuttioelvatusen gånger och att jag behöver nåt nytt.. Eller sy nåt kanske.. Hmm.

Don't tell me we're forgiven



Det snöade idag!! Dock är det smält nu, men ändå. Lite onödigt sådär. Har jobbat på hela dagen i skolan idag vilket är lite ovant.. Brukar ju ha all tid i världen att slänga in nåt inlägg här men nu har vi arbetat hela dagen. Redovisade vårat stol-projekt vi haft sen igår. Nu blir det friskis om nån timma. Först lite vila.
Jacka, tröja och byxor - Åhlens, halsduk och väska - H&M, skor - Dinsko

Hopefully it won't rain




knighttcat.com

Drar om ett litet tag till älskling. Vi ska ta en springtur tillsammans så jag hoppas att det inte börjar regna snart. Det är nämligen väldigt grått ute och känns som regn i luften. Jag sitter här och småsjunger med till Gavin DeGraw. Nej nu ska jag göra mig i ordning! Trevlig kväll.

Make up my day



Alltså jag blir galen på dessa foundations. Var in på en affär idag för att jag skulle köpa en ny men kom ut lika tomhänt som jag kom in. Att hitta rätt foundationfärg på egen hand är näst intill omöjligt men när man inte får bra med hjälp av expiditen blir det ju inte bättre.. Jag som hela tiden trott att man inte ska testa färgen på handen.  Eftersom färgen där är helt annorlunda mot vad den är i ansiktet och på halsen. Nu säger människan att det bästa är att testa på handen. Jaha. Jag gick därifrån för jag vågade inte lite på henne. Trevlig var hon men nej..jag litear inte på henne tillräckligt för att nästan slänga bort 200 spänn..

Collage



Inte bloggat på ett tag nu på grund av att jag kännt mig lite av, plus att det har vart helg som har bjudit på mysigheter. Bjuder på ett kollage innehållande grejer som mer än gärna får hoppa in i min garderob. Jag behöver något nytt..
Örhängen från H&M, kavaj och linne från Topshop, väska Alexander Wang och skor Forever 21.

RSS 2.0