Maybe we'll find better days




Tisdagens uteoutfit: Jacka - Oasis, jeans - Cheap monday, skor - Vagabond, halsduk och väska - Åhlens.

Mycket bättre dag idag än igår. Tackgodegudfördet. Har setat i InDesign i skolan idag och försökt förbättra skolans ansökningsblankett. Var helt okej kul faktiskt.
Nu tänkte jag ta och baka nåt, typ kokosbollar, som en liten surprise surprise till älskade. Sover där ikväll och åker dit om cirka 2 timmar. Älskar överraskningar och fick en sån lust att baka så nu blir det kockmössan på.
Imorn blir det Örebro och SYSTER!

Sadgirl



Tack till min underbara mamma som tröstar en med sin underbara sago-berättar-röst. Den där som hon hade varje gång man kröp ner i sängen och fick lyssna på en saga som hon hittade på. Hon vet hur man tröstar hon. En stooort kram och några värmande, stöttande ord. Allt som behövs när man är ledsen. Tack även till min allra allra bästa vän som alltid finns där och förstår och vet precis vad man pratar om. Tacktacktack. Jag älskar er.


Leaf me alone






Jeans - cheap monday, t-shirt - indiska, lövhalsband - topshop

Ingen bra eftermiddag, ingen bra eftermiddag alls. Tänker inte gå in på vad det beror på men jag vet att jag måste ta tag i mig själv. Samtidigt så låter jag mig själv vara arg idag. För det är så jag känner mig. Riktigt jävla förbannad. Inombords då. Vitrinskåpet ligger illa till för att åka ut genom dörren. Jag tänker träna hårt sen, för att glömma min ilska, eller iaf för att ta ut den någonstans. (förlåt för deppinlägget)

HalsbandetmedstortH







Detta halbandet var det länge sedan jag använde. För länge sen. Halsbandet fullt med skramlande löv. Lite för skramlande kanske, det är väl det som är problemet. Men äsch. Det är to die for så vem bryr sig? Imorn får det bli. Punkt.

Kickin'


Kavajliknande kofta - h&m, linne Laura Lane för h&m, byxor h&m (värst vad mycket h&m det blev) och skor från vagabond

Har inte bestämt mig hur jag ska göra med min träning ikväll. Alternativen lyder: Gå upp i typ 20 minuter och träna gympa i en timme sen får jag antagligen skjuts hem, följa med mamma på power-yoga (låter ju lite lockande, eller träna träningscykel hemma. Hhm, jag kan inte bestämma mig, men tror iaf att jag skippar friskis idag med tanke på att jag får lov att gå upp i kylan då..
Idag har jag setat och skissat och målat lite om vartannat. Måste ta och kolla in vad det är jag ska göra till arbetsproverna. Hej och hå.

For god sake dear




Tröja (klänning) - coola anna, brallor - åhlens, skärp - second hand.

Ett stort hipp hipp hurra både till min mamma och min klasskompis charlotte idag som båda firar födelsedag. Nu blir det fika med familjen, morfar och jon och om två timmar ska jag till vänner och smälla i mig mer fika. Somliga har det bra alltså.. Jag ska kila på en gång för fikat är klart om nån millisekund. Tjao!

Transparent



Inhandlade en ny skjorta idag. 299 kr från Vila. Transparent och finfin.


Now nothing feels right unless you're by my side.




Blus - gammal från h&m, skinnbrallor - cubus, ringar - smycka, guldfynd, Riga och dollarstore.

Hej och goddag. Idag har jag självstudier och är hemma. Skönt som attan. Ska äta lite och sen bege mig upp för att leta reda på en present åt min mamma. Ska kolla in lite kläder åt mig själv också. Sånt kan behövas *host*. Ikväll blir det bio med vänner. Snabba cash. Hoppas på att den är bra. Blir nog nåt mer kul ikväll också, innan eller efter bion. Det får vi se. Nu ska jag ta och skissa lite tror jag, så jag kommer nån vart. Ha're fint!

Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet






Sidenskjorta - h&m, jeans(ljusa = snart vår!) - bik bok, ringar - kommerinteihåg

Idag har jag kännt mig peppad. Faktiskt. Dock inte till att jobba med arbetsprover (som jag egentligen skulle behöva), utan till annat. Känner mig mer positiv liksom. Nu ska jag ge mig den på att hålla humöret på den här nivån också. Skit i pressen med arbetsprover. Det blir som det blir. Hej och hå.
Igår var een toppenkväll med rappakalja, kladdkaka och goda vänner. Skrattade så mycket som jag antagligen inte gjort på länge. Nu blir det fika med mamms och papps. Hej så länge.

Bad feelings




tröja - h&m, tights - monki, klocka - julklapp från pojkvännen

Usch fy och blä. Just nu känner jag som att jag skulle vilja gräva en grop och begrava mig själv i den. Eftermiddagen medförde inge bra känslor med andra ord. Trots att den började bra med Jon och Sofie uppe i centrum. Men alltihop har nog att göra med arbetsprover och stress och gud vet vad. + allmänn vinterångest.
Detta blev inget roligt inlägg så jag ska nog sluta innan det går ännu längre. Ha en bra kväll!

Soulders





Gjorde mig själv lite axelpynt igår. Lite fejkskinn, lite kedjor och lite klämpärlor (eller vad det heter). Har bara gjort en än. Nästa kommer så fort jag skaffat mera kedja. Sen ska jag bara hitta nåt att sätta dem på..

Inspiring



Inspirerande Mary-Kate.


First day at school







Sitter här med en hund i knät. Efter en toppendag i skolan. Kändes som en riktigt bra start på den här terminen. Idag tänkte jag kommer igång med träningen också. Blir ett pass friskis vid klockan sju. Nu är det bara två dagar kvar av längtan också. Känns så skönt att väntan snart är över. Tre långa veckor har gått.

Skjorta - syrrans gamla från h&m, skinnbrallor - cubus, skor - vagabond, väska - mammas gamla puccini, klocka - julklapp från pojkvännen

I want spring

 
Ph. knightcat


Well now, she don't need to see the sun ahead







Idag: byxor från åhlens, tröja sytt själv, armband julklappar från sys, skor have2have.

Forever and ever



Det kliar lite i fingrarna när man ser dessa halsband från forever21. Fröken Burman får allt hålla i slantarna..

KittyCat







Jag kan inte lyssna på lugna låtar nu. Har inte kunnat på hela jullovet. Lugna låtar går inge vidare ihop med saknad. På onsdag kan jag börja lyssna på dem igen. Tills dess blir det justin, gaga, mika och kesha.

Good morning





Vart tog det där håret vägen liksom? I alla fall, godmorgon. Idag vaknade jag av ett underbart sms och slängde mig sedan in på skype. Det var mig ett bra sätt att vakna på. Hade tänkt försöka skissa lite idag, om det går. Har ju inte lyckats med det de andra dagarna jag sagt så. Men skolan börjar snart så då kan jag ta tag i det riktigt. Nu: upp och göra ordning mig.

Picture





drawing by me.

Luxirare






ph. luxirare

Bilden längst ner känns som något jag skulle vilja göra skissa/rita riktigt stort. Snart mat, jag svälter.

Dressed in black and white








Tights - monki, kavajliknande kofta - h&m, skor - vagabond, halsband - lindex

Idag har faktiskt vart en mysig dag. En sån där dag när man inte har gjort nånting när man tänker tillbaka men som ändå inte har varit urtråkig. Har kännt mig rätt uttråkad och nere de senaste dagarna men idag har kännts riktigt bra! Kanske kommer av att det bara är snart 4 dagar tills älskade kommer hem..

Haircolour







Tonade håret igår. Ingen stor skillnad men jag tyckte mitt hår var alldeles för ljust och rödaktigt på nåt vis. Nu känns det som att jag fått bort det. Idag måste jag försöka skissa lite. Trots total avsaknad av motivation.. Jag måste ta mig i kragen. Skärpning Louise!

Chains and studs





Hade en vanlig vit tröja från h&m som jag länge tänkt fixa med. Ikväll tog jag tag i det och satt i ett par axelvaddar och knepade på lite kedjor och nitar. Resultatet ovan. Vad tycks? Nu måste jag gå och skölja ur min toning jag har i håret. Tjao!

Wearing today







Idag myser jag runt hemma i kofta från Vero Moda, linne Art by Laura Lane h&m, skinnbrallor cubus, klocka från ur&penn och skorna är från dinsko.

Inspiring










Bilder/fashiontoast.com

Hur inspirerande är inte Rumi från bloggen fashiontoast? Här är lite bilder från en av mina favoritbloggar. Väldigt inspirerande och väldigt fina bilder.

No motivation




Biler från i somras

Nu får väl ändå kylan ge sig. Det är cirka 25 minus ute och här inne är det snudd på lika kallt. Det är till och med is på insidan av fönstren på grund av våra otäta lister och grejer. Jag vill ha vår, med sol, värme, vårkläder och allt vad det innebär.
Skjut mig vad jag är shoppingsugen också. Dock ekar plånboken tom så jag får lugna mig på den fronten.. Imorgon får plugg stå på schemat. Jag måste jobba vidare med mina arbetsprover om jag vill ha nån chans att komma in på någon skola. Men min motivation tryter och jag känner inte för att lyfta ett finger. Jag känner inte för framtiden. Jag vill bara leva just nu, precis nu. Och inte tänka vad som händer sen. Och det ska man ju göra. Varför måste jag då oroa mig så mycket för antagningar? Har ni kännt så någon gång, att ni haft noll motivation till något ni måste/borde göra?


Spring jacket





Kavaj från h&m som jag testade för ett tag sedan. Vore ju perfekt för våren med både färg och material. Kanske att man borde slå till om den finns kvar i min storlek. 499 kr om jag inte minns fel.


NEW

Ny blogg, nya tag. Nu börjar jag om på nytt. Bloggade tidigare på devote.se men på senare tid har jag ledsnat ur. Nu känns det som att jag vill börja om och vad är då bättre än en ny blogg? Så, som sagt, ny blogg, nya tag. Nu kör vi!

RSS 2.0