I see starsStjärnskjortan jag dregglar över från Bikbok. Skjortor kan man banne mig inte få för mycket av alltså. Slå till?

NudeOutfit från igår. Jag och min fining var ute på promenad i det fina vårvädret. Tröja - Vero Moda, byxor - Åhlens, skor - Vagabond, brillor  JC

PlåtningHar sminkat på en plåtning idag med fina Ema och Susanne. Blev grymma bilder och jag längtar efter att se resultatet.

The bagFina väskan från Pieces.

Mickey mouseKöpte mig en finfin musse-tröja igår.

SneakersJag är ute efter ett par kritvita sneakers. Är trött på Converse och allt vad det heter (för tillfället iaf) och vill ha nåt annat bekvämt. Så. Vita sneakers alltså. Dessa finns på Stadium.

Maybe we can find new ways to fall apartDagens i en smutsig spegel hos Bikbok. Jacka från h&m, assymetrisk tisha - Monki, brillor - jc, byxor - Åhlens och skor från Vagabond

Hattenav

Finfin hatt på rea inne på h&m.

Mot stanSnart blir det stan hade jag tänkt med min fina systerring på fingret (fick den av min syster i vintras och hon har en likdan). Uppsatt hår också, förovanlighetens skull.

New jacketJag har glömt visa en bild på jackan jag hittade inne på Beyond Retro. Jag älskade modellen och ryggen.

Valborg/picknick/outfitJag och min älskade var på en liten picknick igår för att grilla korv på en klippa vid sjön. Hur mysigt som helst. Korv och öl, svårslaget.

Jacka och sjal - H&M, skjorta - Vila, kjol - Monki, skor - Vagabond, brillor - JC

RSS 2.0