Regret



Två reakavajer inne på monki. Blev råkär i båda. Dock fanns den turkosa bara i xs. Den svarta är ju nästan att man ångrar att man inte köpte..

Reputation



Omtalad klänning från H&M. 199 pix. Tyckte om men köpte inte.

Förresten, Glad midsommar!

When fall comes







Ett stycke ny kavaj från MQs rea. Från märket Stock olm. Perfekt till hösten.

Monki



Från provrum på Monki i Karlstad. Såhär hade jag gärna gått runt och sett ut.

Jeansjeansjeans



När jag kom hem från Karlstad hade min syster med sig hem lite jeans som hon rensat ur garderoben. Jag fastnade för fem stycken som nu befinner sig i min garderob istället. Älskar de två gröna paren.

In the dressingroom#4



Är helförälskad i tröjan jag köpte från H&M - fashion against aids. Så fort jag tog på mig den vart jag fast. Precis som det ska vara. 249 kr.

In the dressingroom#3



Syster, var det den här tunikan du menade att du köpt? I alla fall så har jag också testat den och den är ju superfin. 199 kr och toppenskön i sommar.
Sitter och väntar på att älskade ska vakna.. Det lär dröja ett tag om jaginte tar saken i egna händer och skriker och ruskar om honom.

In the dressingroom#2



En annan inte heltokig sak från H&M. Svart spetsklänning. Minns inte vad den kostade men gissar väl på 199.
Sitter i älsklings lägenhet i Karlstad just nu. Ska ta mig lite frukost, göra iordning mig och sedan dra mot stan. Håll tummar och tår för att jag hittar dit bara, men det ska nog gå.

Cheap outfit





Cirka tre timmar kvar tills mitt tåg går. Jag springer runt och kollar så jag har allt med mig samtidigt som sex and the city går på här i bakgrunden. Hhm, är orolig att jag glömt nåt. Men pengar och biljett är väl det viktigaste antar jag. På mig har jag iaf klänning och jacka hittade på vinden plus ett secondhandbälte. Oj insåg precis att hela min outfit bara kostat mig 5 kronor, haha.

Scorett



Snygga skor från Scorett. Jag är riktigt shoppingsugen just nu. Tur för mig så drar jag till Karlstad imorn och jag hinner kika lite i affärer innan älskling slutar jobbet så förhoppningsvis hittar jag nåt fint.

In the dressingroom



Mitt i städyran tänkte jag visa er en klänning jag testade på H&M för en vecka sedan. Från Fashion against aids-kollektionen och jag vart helkär i mönstret. Tyvär var det väldigt djup urringning vilket inte gör sig på mig.. 199 kr kostar den tror jag.

Cleaning


jakandjil - Proenza Schoulerwedges

Puh jag börjar se slutet på tunneln nu gällande det här med städning. Visserligen har jag all dammtorkning, dammsugning, golvtork och hela badrummet kvar med allt är bortplockat från golvet och garderoberna är snyggt ordnade. Vad bra det känns.

An old one



En outfit från kanske två veckor sedan. Men bättre sent än aldrig! Eller kanske inte i det här fallet med en kass mobilkamera? Rubbet är från H&M förutom halsbandet som är från Topshop.

Hattfnatt



Jag testade min paljettbasker jag köpte i höstas. Testade ha den på ett lite annorlunda sätt.

Train



Såhär ser jag ut idag. Top och byxor från H&M, secondhand-skärp + pärlörhängen (ps. kolla in min "fotlänk" runt vristen, det är en brännskada från ett rep..). Nu måste jag skynda mig till en bankomat och sedan till tåget. Ska träffa bästa vän. Solong

Pile of magazines



Jag städade ut lite gamla tidningar tidigare idag. Det roliga är att det där bara är en liten del av alla man samlat på sig under åren..

Maxi



Snygg maxiklänning från Topshop.

I miss my baby





saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad saknad.

ph. knighttcat & jakandjil


Pink





Nu sticker jag iväg på picknick med Sofie och Sofie. Blir en myskväll med mat i solen och kladdkaka till efterrätt. Jag kör på jeansshorts och älsklings gamla tröja. Så har jag iaf lukten av honom med mig.

I'm back



En veckas bloggpaus. Det har mest bara blivit så. Mycket annat som har pågått och jag har precis gjort min sista vecka i skolan. Så. Nu har jag officiellt sommarlov. What to do? Städa rummet står nog högst på listan. Men det får bli imorn för ikväll ska jag på picknick med Sofie och Sofie. Myskväll med 90-tjejerna. Känns skönt när min älskade är flera mil härifrån.
Tröja - H&M, shorts - Gina tricot, skärp - Second hand

RSS 2.0