Back



Inne på Gina tricot igår hittade jag en stickad klänning med en väldans snygg rygg. Kunde inte låta bli.. 249 pix.

Only basics





Hämtade ut ett paket från Only idag. I det låg det bland annat tre basplagg i vitt. Tackar och bockar. De passar mer än perfekt nu när man börjar få lite sommarbränna.

White



Nu när man fått lite färg på sig (iaf lite) börjar längtan efter att ha på sig vitt smyga sig på. Det där med att ha på sig vitt från topp till tå är inte helt fel. Fast jag skulle nog bryta av med världens knalligaste nagellack. Typ orange, eller grön, eller turkos..

Bilder: only.com

110521


En halvtaskig bild på mig som catwoman på maskeraden förra helgen.

Idag är min hals helt fucked up. Det började igår när vi var på förfest hemma hos en kompis och min hals började bli hesare och hesare. Att man sedan gick ut på krogen där man får skrika ut allt man vill säga gjorde ju inte direkt saken bättre. Idag blir det bara vila. Jag måste se till att bli frisk till nästa vecka då det händer massor här på skolan. Sista veckan ju..

Earcuff





Idag fick jag ett litet paket som verkligen gjorde min dag. Min syster hade skickat en earcuff som hon beställt som present till min kollektionsvisning men som inte kommit fram i tid. En sådan himla glad överraskning såhär när man är lite småkrasslig och allt. Puss syster!

All black



Svart, svart, svart. Allt i vanlig ordning. Men jag kände mig krasslig imorse och svart är det mest bekväma som finns. Håller på att fixa ihop allt inför redovisningen imorgon men eftersom mitt huvud inte riktigt vill hänga med idag så går det segt.
Kavaj - Stockh lm, tröja - Indiska, byxor - CM, skor - Nelly.com + ring från Riga

110518



Den här dagen har varit så himla slapp. Hela den här veckan har vart slapp. Lite jobbigt bara att behöva göra en broschyr till redovisningen på fredag. Vet inte riktigt hur jag ska göra men jag hoppas det löser sig när jag får bilderna vi fotade med Axel. Tjip tjip.

People doing what people do



Hej överstökiga rum. Men jag har iaf städat halva rummet (dock den halvan som inte syns). Jaja, snart blir det flyttstädning iaf så jag ser det som att det inte är någon idé. Just nu.
Idag är det soligt ute, dock inte så varmt då det blåser och har sig. Men man får passa på att njuta ändå.
Kjol - H&M, t-shirt - Åhlens, solbrillor - Lindex

Colour



Finfina väskor och skärp från Asos White. Jag skulle då inte banga på nån av de orangea.

Silver





Beställde dessa skor för någon dag sedan. Kunde inte låta bli efter att ha testat dom av min vän Dejana som har ett par likadana. (Haha inte mening med rim där.) Iaf har jag tänkt ha dom på våran avslutningsmiddag tillsammans med min svarta långklänning. Från Nelly.com.

Want summer





Just nu lyser faktiskt solen ute. Hoppas hoppas det håller i sig! Jag blir så sugen på sommar när jag ser dessa bilder från only.com. Orange är inte fy skam när solen tittar fram. Dessvärre är småkrassliga jag helsvart idag..

Another rainy day



Det där med runda glasögon är inte helt fel alltså. ph. jakandjil.com

Idag är ännu en grå och regnig dag. Hoppas den här smörjan försvinner snart för nu vore det faktiskt trevligt med lite sol. Nu: frukost Sen: mönsterkonstruktion.

Only bikinis



Är väldigt mycket på jakt efter en ny bikini. Dock vet jag inte alls hur jag vill att den ska se ut. Känner att jag skulle vilja ha någon med färg, eller kanske en vit. Hmm, får ta en runda på stan nån gång. Dessa bilder är iaf från Only, och jag gillar dom starkt.

Rainy day





Hej och godmorgon. Eller åtminstone känns det som morgon. Vaknade vid tio och sen har jag gjort mig iordning för att åka till Sundsvall, fast det visade sig att det var massa krångel med tåg så det blev inget av. Nu sitter jag bara på sängen och tar igen mig lite från gårdagen. Maskerad med skolan. Flirtar jag lite med Sofie kan jag säkert fixa nån bild. Hej så länge.
Kavaj - Stockh lm, sjal - H&M, blus - vinden, jeans - Cheap monday + Converse på det.

110510





Solig och härlig dag idag med. Det tackar vi för. Nu är jag strax klar med mitt kollektionsjobb också. Ska fixa de två sista plaggen klara bara så är det klart och betalt. Skönt skönt.
Nu: Sängen.
Klänning - gina, skor - scorett, klocka - glitter

Sunshine



Godmorgon! Kollektionen tar verkligen all min tid och ork nu. Men på torsdag är det över och då märks det förhoppningsvis här. Det känns även lite surt att sitta inne och sy på dagarna när solen steker som rena sommardagen ute. Men det är bara att bita ihop. Nu: göra klart det sista, sen frukost.

Rubrik



Yes, jag har införskaffat mig två nya symaskiner idag, eller jag har inte fått dom än, de kommer i juni. En vanlig och en overlock är det iaf och jag kunde inte vara gladare. Nu ska jag titta på balklänning och se om jag kan få iväg en beställning.
Skjorta - Vila, kjol - Monki, body (under) - Urban outfitters London, armband - Dorothy Perkins London

Shoes



Grymt coola skor från modekungen.se. Är litegrann ute efter ett par snygga kostymskor och dessa har ju nånting extra. 699 kr.

Green



Bild från igår. Har vart urusel på allt vad bloggning heter den senaste tiden. Jag har inte känt mig inspirerad varken till det eller till det jag gör i skolan. Troligtvis är det bara en tillfällig svacka och under tiden får jag kämpa på. Igår hade jag iaf min klänning från Monki tillsammans med ett skärp köpt second hand.

RSS 2.0