Whole





Här är en bild på hela tröjan som jag köpte i lördags på Vila. 359 kr kostade den om jag inte minns helt fel. Men jag fick den för billigare eftersom de hade ett specialerbjudande i butiken.

Acne track



Sitter och försöker skriva ett litet arbete om Acne eftersom det var därifrån jag hämtade inspiration när jag sydde mina byxor, men fastnade mest på dessa snygga skor. Track från Acne. Nej nu måste jag börja med mitt skrivande. Hej så länge.

Nailpolish





Detta nagellack från Pieces köpte jag i helgen. Starry sky heter det och kostar 30 pix. Himlans bra pris och jag älskar designen på flaskan. Så snygg.

Hopeing to come back around to find myself someday





Slänger på mig svart idag också. Men jag har nåt att skylla på. Det är ju textiltryck idag också så jag vill inte få nån färg på ljusa kläder..

Byxor - Åhlens, skjorta - Vila

Korsett



Har inte visat upp min korsett som jag sydde för nån månad sen. Nu sitter den inte tip top för den är för stor för min provdocka. Den är aningens stor för mig också så.

Patches



Sitter här och glor på Sofie som städar sitt rum. Hon springer fram och tillbaka och jag är glad att jag sitter här på hennes säng och tittar på. Fast jag har faktiskt vart duktig och plockat på mitt rum alldeles innan. Ska fullborda städningen alldeles snart.. Nåt jag fastnade för var denna tröja från Lindex vår/sommar-kollektion. Diggar de bruna lapparna på armbågarna och att den är lite oversizad. Bild, vanillascented.com

Lång / kort



Kör på min nya tröja från Vila idag. Den är kort fram och lång bak. Nu ska vi testa på textiltryck! Tjao

Only / dec 10



Några godbitar som ramlar in i Onlys butiker i december. Den gröna skjortan skulle jag verkligen inte ha något emot att titta närmre på. Bilder, only.com

Looking forward to





Äntligen är det fredag imorn. Efter den här jobbiga veckan känns det verkligen som att det behövs. Helgen kommer dessutom bli rolig som attan. Imorn åker jag till älskling och stannar där över natten. Sen på lördag blir det julbak med Västgård, Sundsvall med Sofie, Axel och Agostino och sedan tillbaka hem för lite fest på kvällen. Ser-fram-emot.

Skjorta och byxor - h&m, ring - Riga

White / shirt





Okej då var det dags igen. Ny dag. Jag vill helst bara gå och lägga mig. Men snart är helgen här så det är inte mycket kvar att kliva upp. Idag är det redovisning på modeillustrationen. Känns väl sådär, jag är verkligen inte nöjd med min text. Men det är nog inte min starka sida.

Igår: Skjorta från vinden, byxor från Only, skor Scorett och halsband från Topshop.

Leaf





Kör på mitt lövhalsband som jag tycker grymt mycket om. Lite smådrygt är det bara för det låter så mycket.. Menmen. Nu ska jag dra till frukosten och sen blir det modeillustration.

Simple



Japp japp enkelt och skönt fick det bli idag. Tröja från H&M och skor från Scorett. Nu tror jag (efter ett sju jädrans skissande) att jag ska gå och sova. Känner att näsan snart ligger i tangentbordet. Nattinatt

Modekungen



Några godbitar från modekungen.se som jag spanat lite på. Julen närmar ju sig med stormsteg så det är dags att börja spana på vad man önskar sig...

Dagens detaljer





Ringar från älskling, Bikbok och Riga. Skor från Scorett. Nu ska jag snart pysa iväg till skolan.

Everyday / party





Har glömt visa närbild på min top som jag fick med mig från Only-butiken i Bromma. Den är i ett himla häftigt material och passar lika bra till vardag som till fest.

Ps. Skickar härmed en stoooor hälsning till min vän Gustav. Det har kommit vissa klagomål från hans sida om att han inte finns med på min blogg. Så här får du Guss. From me to you liksom. Hejhej

Knitted





Ge mig allt som är stickat. Jag vill linda in mig själv i stickade plagg just för att det är så mysigt. Och snyggt för den delen. ph. knighttcat.com

Back in town



Nu är jag tillbaka efter en mysig men kort helg i Dalarna. Åkte hem över helgen för att gå på Gamlingsfesten, som det så fint kallas, på min gamla skola. Jättekul och jag och älskling klädde ut oss till Skönheten och Odjuret eftersom det var tema tecknat.
Men nu är man tillbaka på banan och har en del att göra den här veckan. Byxorna ska vara klara, jag ska skriva en snutt om mitt modehus jag valt och modeillustrationsuppgiften ska vara klar. Toppen.

In a hurry


Okej ett snabbt blogginlägg för Linnéa knackade nyss på min dörr. Idag ska jag sy på mina byxor och förhoppningsvis blir jag färdig. Får visa en bild sen. Måste kila! Tjing

H&M+Lanvin



Spanade in Lanvins samarbete med H&M. Hittade några saker jag gillade men ändp inget jag skulle tälta utanför butiken för att få..

Test.



Test.

body/transparent





Sitter här och pratar med bästa Johanna. Så skönt att få höra hennes röst. Idag har jag setat vid datorn mest hela dagen. Har fixat med texter till våran uppgift i modeillustration. Ska nog gå ut och fortsätta skissa snart på uppgiften så den blir klar någon gång. Tack och bock för mig.

Skjorta från Vila, byxor och body från Only, skärp - second hand, ring - Scortett

I would give anything to live one day in those shoes



Nu var det länge sen som jag köpte skor känns det som. Skulle vilja ha ett par godbitar att stoppa tassarna i. Några man kan känna sig riktigt fin i. Som några av de ovan. Have2have.se respektive Dinsko.

Going home





Mornin! Nu är det ju sista dagen innan fredag hörrni. Det känns ju skönt som attan. Imorgon åker jag hem. Självklart blir det tråkigt att lämna alla här med det ska bli kul att komma hem och få träffa dem där hemma. Gå på gamlingsfest på gamla skolan och så.
Nej nu ska jag göra ordning det sista och sen dra mig till frukosten. hejhej

Sleepy



Nej hörrni nu ska jag krypa ner i sängen lite tidigare. Har känt mig rätt trött ikväll så det är nog lika bra. Kanske tröttheten kommer från yogan tidigare? Jag och Sofie låg brevid varandra och sov där. Missade tydligen hela grejen när man skulle röra på händer och vrister under "den långa vilan". Så kan det gå.

Again and again





Nuu bär det av mot sysalen. Igen. Måste verkligen få klar min gamlingsfestkostym. Fick rådamp på dragkedjan igår för det blev bara fel. Så jag gav upp för ett tag och fortsätter idag. Hoppas på att det går bättre!

Idag: top och byxor från Only, vitt linne och skor från Scorett.

Autumn







Jag saknar hösten. Alla färger. Värmen som fortfarande finns där till en viss del. Regn. Tunnare kläder. Jag.gillar.inte.vinter.punkt.

Knitted/transparent





Japp. Detta var vad jag slängde på mig idag. Bekvämt och bra (och svart). Idag har det sytts för hela slanten.

Mornin'





Godmorgon. Jag har precis gjort mig i ordning för att äta frukost. Sen drar vi igång dagen med byxsömnad. Igår kom jag då en bra bit på min gamlingsfestutklädnad. Nu är det bara de sista detaljerna kvar.

Polisemen





Godmorgon. Idag är det modeillustration som gäller och det betyder att vi ska visa upp de uppgifter vi haft. Jag satt och slet med den sista igår. Även om den inte tog allt för lång tid att göra.

I helgen körde vi på lösögonfransar jag och Sofie. Det var maskerad och vi var poliser. Ganska flashiga sådana må jag säga..

Winter will breath snow in our paths





Sådär hej och hå. Nu sitter jag med tandborsten i munnen. Gläder mig åt att jag kom in på rummet så pass mycket tidigare än igår. Behöver verkligen sova (även om det fortfarande blir för lite inatt också). Jaja.
Det här hade jag på mig idag iaf. Byxor nya från ONLY, tröja från H&M och skor från Scorett.

Zara









Zara lookbook november 2010

Nu är jag trött som attan och behöver få mig några timmars sömn. Imorn står det mönsterkonstruktion på schemat. Sen måste jag sy. En massa. Min klänning måste vara klar innan helgen.

Only you





Sådär. Äntligen får jag en chans att blogga efter min resa ner till Stockholm och ONLYs kontor. I torsdags tog jag flyget ner för att få en dag med information och inspiration och få träffa alla på Bestsellers kontor och alla denimizers. Dagen började med information och gick sedan vidare med att vi fick se vår/sommar-kollektionen för ONLY. Väldigt mycket snyggt som jag mer än gärna lägger vantarna på när det kommer ut i butik. Vi fick även åka till ONLY-butiken i Bromma och plocka med oss en varsin outfit. Himla generöst! Sen åkte vi tillbaka och fick lite informstion om hur man ordnar en lyckad VIP-kväll. Tillsist blev det gruppfoto och sen var det till att ta flyget tillbaka till Sundsvall. Så kort och gott var det en mycket lyckad dag.

Ovan ser ni ett av plaggen jag fick med mig från ONLY-butiken. En underbar body med spets framtill. Passar finfint till ett par tighta byxor eller ett par chinos.

Outfit





Tröja - h&m, jeans - gina tricot, ring - riga

Happiness



Tygshopping, höstpromenad, foto. En dag för mig själv. Idag är jag lycklig.

RSS 2.0