Happy new year!



Vill bara önska alla ett riktigt gott nytt år! Jag hoppas på att 2012 blir ett kanonår som slår alla år tillsammans. Hoppas att ni har en kul/mysig nyårsafton!

Warming mineral mask



I mammas The Body Shop-påse låg även den här ansiktsmasken. Testade den innan jag stack till Stockholm och den var verkligen jätteskön. Det är en djuprengörande mask som känns varm på huden. Hur bra som helst för ett kallt vinteransikte.

H&M acc.



Allt går att klicka hem från H&Ms hemsida.

Nyårsaftonsmorgon




Bilder från igår

Sitter här i soffan hemma hos älskling i min nya morgonrock i tunt svart tyg som jag fick av honom i julklapp. (Säger man morgonrock fast det är en sån här fin variant? När jag säger morgonrock tänker jag på en sån där i frotté eller en stor mjuk fluffig en som jag har hemma.) Jaja hursom så kan kag visa bild sen.

Vad ska ni göra ikväll förresten? Hoppas att ni får en fin nyårsafton!

XXX dec




(Nej jag är inte skitnödig på sista bilden)

Såhär ser jag ut idag. Det ser ut att ha blivit vår ute. Vilket decemberväder liksom.. Men jag klagar faktiskt inte. Det måste vara snö på jul, men sen kan den faktiskt fara och flyga.

Kappa och pälskrage - H&M, blus - Kappahl, byxor - Cheap Monday, skor - Vagabond

På tåget



Detta är ett tidsinställt inlägg. Sitter på tåget nu. Om någon timme får jag äntligen träffa min älskade igen. Och få min julklapp!!! (Ja jag är barnsligt förtjust i paket.) Det känns kul att få en liten eftersläng av julen såhär. Att den inte är borta riktigt än liksom. Jaja hoppas ni får en mysig kväll iaf. Det ska jag ha.

Artynails





Satte fast mina Artynails igår. Är toppennöjd och det är snyggt snyggt snyggt. Dock fick jag inte till varje nagel till 100 % så det är lite veck här och där. Men övning ger färdighet, nästa gång får det bli guld.

Dreams Unlimited



Igår kom min mamma hem med en tygpåse. Hon började tömma den på min säng och jag trodde att hon hade rånat The Body Shop. Men så var inte fallet. Hon hade bara fått ett väldigt bra pris på denna påse full med härligheter. Jag fick alltså den här Body buttern. Luktar liksom fräscht. Inte för mycket. Tack kära mamma!

Packing



Har nästan packat klart här. Har alltid lika svårt att packa. Speciellt när man inte vet hur länge man ska vara borta. Vill alltid ha med mig så mycket så det slutar ofta med att jag får ont i rygg och nacke när jag väl är framme för jag får konka på så mycket tungt. Vill liksom inte välja bort något att lämna hemma...

Cheap Monday



Jag är inte mycket av en kepsmännsika men om jag nu skulle köpa en keps skulle det bli denna. Och skorna. Jag-måste-ha. Dock får jag vänta lite. Det är nämligen Cheap Monday ss/12.

Sneak peak





En sneak på min nyårsklänning jag sydde klart idag. )Obs, inte fållad här.) Blev inte så nöjd men nu har jag inget annat att ta på mig. Congratz.

XXIX dec



Har nyss sytt klart min nyårsklänning. Tack och lov. Nu ska jag nog börja packa inför Stockholmsresan imorn. Åker imorgon eftermiddag. Tänkte även hinna slänga på Arty nailsen jag fick i julklapp av syrran. Tror det blir fint på nyår. Kan visa resultat imorn eller så.

Moroccanoil



I julklapp till min syster köpte jag bl.a. Moroccanoil. En olja hon hade testat hos frisören och tyckt vara super. Och OM den var super! Jag testade den idag och håret blev jätte mjukt och fint. Måste nog köpa en själv också.. 339 kr och finns hos frisörer och på vissa sidor på nätet.

Eyeshadow



Julklapp: En brun ögonskugga från Make Up Store. Perfekt till ögonen men även till mina ögonbryn.

Greetings





Godmorgon från mig och Ramses!

H&M news



Fem snygga saker som trillat in hos H&M. Skinn och färg. Fint. Skinnjackan är precis en sådan modell som jag är ute efter. Är så less på min lilla som går till midjan.

Snapshot



En liten hej-bild bara. På mitt osminkade jag. Hejhej. Idag har vart en mysig dag med promenad och massa kortspelande. Dock ingen vinst för mig del.. Nu håller jag på att klippa ut tyget till min klänning. Fast jag fick lov att ta en paus eftersom ryggen började säga till. Får ju sitta på golvet på grund av brist på bordsytor. Men snart dags att börja sy!

New years eve dress



Förlåt för frånvarandet, men syster är ju här hemma så man vill umgås järnet innan hon åker hem imorgon. I alla fall har jag köpt ett tyg till min nyårsklänning idag. Har haft lite olika tankar och idéer som jag brottats med min egen hjärna angående. Men det landade iaf tillslut på en klänning. Svart såklart. Det blir nog bra. Annars kan jag ju alltid gå naken. Ja...

Dr. Martens





Åh fick mina fodrade Dr. Martens av mamma och pappa. Tack som tusan! Nu ska jag gå varmt och stabilt i vinter.

Menswear



Några saker från herravdelningen jag skulle vilja flyttade in i min garderob.

1. Weekday 2. Kappahl 3. H&M 4. Weekday 5. Kappahl 6. H&M 7. H&M 8. Asos 9. Topman

Snake





Yes. Fick ormväskan, jag kollat på tidigare, i julklapp. Den är så himla häftig.

Weekday nights





Weekday Nights. Snyggt. Bilder: Weekday.

Silver



Lång kofta - Gina, silvertop - sytt själv, byxor - Lindex

Nails



Testade lacka på ett av nagellacken jag fick av syster igår. Otroligt fint. En ny favorit måntro? Det heter iaf Rocky Bronze och är Kicks egna märke.

11.25



Godmorgon, eller god förmiddag eller vad man nu säger fem i halv tolv. Jag har varit vaken ett tag och hunnit ta det lugnt bara. Glad att stormen Dagmar lagt sig, det blåste som sjutton i går kväll och i natt. Gärdsgård låg liksom typ ner..

Jahapp. Nej nu blir det ett avsnitt Sex and the city från träningscykeln. Hejs.

Gold and bronze



Fick så himla härliga nagellack av min fina syster i julklapp. Älskar metallicfärger på naglarna så dessa passade perfekt.

Cheap Monday ss/12









Cheap Monday ss/12.

Skinn/mocka





En av de grejerna jag fick i julklapp. Ett par skinn/mockavantar från MQ. Superlena innuti.

XXV dec





Kavaj - H&M, t-shirt - Indiska, byxor - Lindex, skärp - Gina Tricot

x4



Goddag. Idag är då juldagen. Dagen efter liksom. Själv tycker jag den dagen är lite lätt deprimerande eftersom man är ledsen att julafton och dagen före julafton är över. Men idag är ju iaf dagen man får leka med sina julklappar. Tänkte visa upp lite senare vad jag fick.

Förövrigt tänkte jag ta en cykeltur nu. Ja inomhus alltså. Framför Sex and the city.

God Jul



Ville bara önska alla fina en riktigt god jul. Hoppas att ni har det mysigt med mycket mat, godis och paket!

111223



Jag smälter nästan in i tapeten idag med min kimono-sak från Vila.

Dan före dan



Ja jäklans, dan före dan. Vad fort det går. Granen kom på plats igår kväll och så även min syster (äntligen!). Så nu är vi full familj. Idag vankas julgodisbak och på kvällen uppesittarkväll, vilket är en tradition vi har här hemma. En mysig sådan.

Tunnt



En guldaktig tunnstickad skönhet som denna bor inne på Åhlens.

Headache


Gammal bild

Usch sitter här i sängen med huvudvärk. Inte kul. Vad som dock är roligare är att det har blivit juligare här i huset och att min syster kommer snaaaaaaart!

Bordeaux



Något som är väldigt snyggt just nu är den dova färgen bordeaux. Liksom som en blandning mellan mellan lila och vinrött. Hatten bloggade jag om förut och är lika sugen på än.

Dräkt - Valentino, handskar - Zara, hatt - Zara, stövlar - Marc by Marc Jacobs/net-a-porter, byxor - Topshop

Bilder: Elle.se

H&M herr





Galet snygg tröja. Hittade den inne på herravdelningen på H&M. Varför ska den gömma sig där liksom?

Mint



Kör på nya minttröjan från Lindex idag. Till det har jag även haft (något missmatchat) mina pyjamasshorts. Det har julstädats här hela dagen så det är bekvämast så. Men nu ska vi dock ut i kylan och handla julmat så nu blir det till att dra på sig ett par byxor.

Kuvert



Finfina kuvert inne på Åhlens.

Myskväll

Nyss sett på Jul med Ernst i pappas stora Adidas-tröja. Det ger lite mer julstämning att mysa ner sig framför ett julprogram.

Wide pant



Vida/prickiga/blåa/snygga byxor jag hittade på Lindex hemsida.Galet snygga verkligen. Hamnar dirket i Wanties-kategorin.

XXI dec





En helsvart dag idag.

Lång kofta och skärp - Gina, polo och klänning - H&M, skor - Vagabond

I thought it crashed, blowing 80 miles an hour





Om någon timme är det dags för fika med min vän Anders. Vi har inte setts sen i somras så det ska bli kul. Och spännande att höra om hans Europaresa. Tänkte utföra några ärenden också medan jag är uppe i centrum.

Face



Jag är inte den som dirket älskar läppglans. Brukar oftast köra mina läppar au naturel (el. möjligtvis läppstift). Men så fick jag detta i min ägo och har ändrat mig en gnutta. Detta funkar faktiskt på mig. Det är en beige/rosa (ser lila/rosa ut på bilen) variant och ger en lagom glans till läpparna. Följer med senaste Elle!

Nightsky



En mörkblå stjärnhimmel som finnes hos Gina Tricot.

Alone

En alldeles för stor säng som jag ska försöka fylla så gott det går. På egen hand. Det suger att min fina pojkvän har åkt hem till sitt. Jag hatar att sova själv. Vems arm ska jag gosa in mig mot? Vem ska jag pussa godnatt? Vem ska jag smyga förbi på morgonen så tyst jag kan för att inte väcka? Kom tillbakaaaaa älskling, jag saknar dig! Turligt nog för mig kommer iaf min syster på torsdagskvällen. Då blir det mysdeluxe.

Fuzzy





En sådan här fuzzy fusk-fårpäls vore inte fel nu såhär i decemberkylan. Snygg och mysig på samma gång. 899 kr hos Chicy.

New years eve





En fin klänning med drapering. Känns liksom enkel med färgerna men ändå är den speciell. Ett tips på nyårsklänning kanske? Från H&M kommer den iaf.

Rörstrand / Lovisa Burfitt



Detta fat från Rörstrand, designat av Lovisa Burfitt fick jag när jag började prenumerera på Styleby. Jag tycker att det är fantastiskt fint. Det är stort som ett kaffekoppsfat. Kanske att jag ska byta ut min fula smyckeshand och lägga mina ringar på detta fat i stället.

Metallic



Metallicväskor hos Lindex.

Nailpolish





Använder O.P.Is nagellack Samoan Sand på klorna just nu. Med endast ett lager är det lite genomskinligt och ger en fin färg och glans till naglarna. Med två lager blir det mer täckande. Det är också fint.

111219



Snön verkligen yr ute alltså och nivån på den har stigit markant sen igår. Det snöade hela dagen igår och har snöat hittills hela dagen idag. Mysigt.

Roses are red







Inne på Lindex hittade jag den här röda godingen. Toppensnygg och kul modell, och så gillar jag slitsarna i sidorna.

Details





Dagens detaljer. Nu ska vi ut och bygga snölykta i snövädret!

Blommigt



Åh hur gärna skulle man inte vilja ha denna blommönstrade dröm som Frida Fahrman har på sig då? Hur snygg som helst i vår. Och det är just då den kommer ut. I vår. Det är nämligen H&M ss12.

Bild: Frida Fahrman

Glad morgon



Hur glad blev man inte av att vakna till detta då? Veckans modeblogg. Tack som tusan Karin på blogg.se!
Vill ni se det så gå in här och skrolla ner lite.

Pattern



Snyggt mönstrat hos Kappahl.

Fashionshow



Några till bilder jag hittade i min hårddisk. Från en annan modevisning. Här hade vi sytt en hel kollektion och här är ett av mina plagg.

Foto: Petra Dahlgren

111218





Älskling tyckte att jag skulle ha min zebratröja från H&M på mig idag. Så här är den. Sen i snörusket så är det ju obligatoriska vinterkappan från H&M på + sjal. Skor från Nelly.com.

Hej mitt vinterland





Yes, idag kom det rejält med snö. Tror det snöar än också. Så nu är det grymt mycket vintrigare ute. Kanske att det kan infinna sig en större julkänsla nu.

Ps. Det är inte snor under min näsa, haha. Vet inte om det är snö eller vad det är?

Tags





Jag älskar ju att jobba med händerna och att pyssla. Så igår drog jag fram sax, lim och penna och satte igång. Det blev dessa etiketter som jag har satt på paket.
Jag tog bara ett tjockare papper, klippte det i önskad form, klistrade sedan på kartongfärgat papper i samma form. Efter det slog jag hål med hålslagaren och klistrade på det röda runt om. Sen är det bara att dra valfritt snöre genom hålen och skriva något fint på.

Inne på H&M





Inne på H&M gömmer sig den här snygga tröjan. Jag gillar blockmönstringen och att ärmarna är vidare.

Läsning



När jag kom hem till Dalarna möttes jag (förutom en glad familj) även av bästa läsningen. Styleby hade ju kommit i brevlådan i slutet av november men jag har inte kunnat kika på den eftersom jag vart en månad i Stockholm. Men nu så. Godmorgon förresten.

Party bag





Den här till någonting grått liksom. Reptil är ju minst sagt på tapeten just nu och jag gillar verkligen den här färgen. Från Kappahl.

XVII dec



Stickat - H&M, skjorta - Vila, skor - Vagabond

Details





Stickat, korsring och transparent krage.

Vinter



Vintrigt fint mönster hos Åhlens.

Nighty night





De här nattlinnena är verkligen helt otroligt fina. Jag har kollat runt lite efter nattlinnen men inte hittat något som fallit mig i smaken. Men dessa var verkligen perfekta. Lagom söta, lagom sexiga. Och priset? 99 riksdaler. Inte illa Lindex.

Mornin'


Här sitter jag halvnyvaken och rufsig i håret (som om jag inte typ jämt är rufsig). Har vaknat upp i mitt egent rum i Leksand idag. Här är det lite mer julkänlsla då det ligger ett litet snötäcke på marken. Dock blev jag lite besviken på snön..trodde det skulle vara mycket mer. Menmen det kommer nog.

Annars vet jag inte vad som kommer att hända idag. Det återstår att se...

Looking back









Hittade lite bilder från en modevisning, vi hade i vintras, när jag rensade min hårddisk. Det var alltså med skolan jag gick på förra året. En av de roligaste sakerna jag gjort. Så himla roligt också att få visa upp de saker man skapar.

Still lovin'



Jag är fortfarande grymt sugen på den här väskan. Den står på min önskelista, så snääääälla tomten?

Fredag



Idag bär det av hemmåt. Mot Dalarna. 1 vecka och 1 dag till julafton. Helt otroligt. Det går nästan för fort. Även om jag längtar. Jaja 11.44 går vårat tåg.

New years



Nastygal bjuder ju helt klart på de häftigaste och glittrigaste nyårsblåsorna. Så himla snygga. Synd bara att det finns risk för att få betala tull när man beställer. Det har jag ingen lust att riskera..

White shirt





Den här fina vite skjortan hittade jag inne på Åhlens. Gömd knäppning, liten krage, tunt fint material. Kanske den perfekta vita skjortan (som man tycks söka efter i all evighet)?

Tvåfärgad



En tvåfärgad snygging från H&M. Perfekt modell.

4x Zara



Fyra stycken goditar jag drömmer om från Zara just nu.

Inslaget



Slagit in två julklappar efter min dusch. Jag gillar enkla papper och sedan att pimpa dem med snören, band och annat fint (ska göra det med dessa när jag kommer hem). Gillar speciellt kartongfärgat papper då det känns lite förr i tiden och det passar julen tycker jag.

Rubrik





Idag känns som en härlig dag. Det är fint väder ute och vi kom upp i god tid idag. Nu hade jag tänkt ta en dusch, sedan kanske slå in någon julklapp (De som ligger i en kartong och inte tar någon större plats för att jag slår in dem. Jag måste ju få hem dem) och sen ska jag kanske packa ihop mina saker. I morgon bär det ju av till Dalarna.

Found it





Hittade äntligen ett par fodrade Dr Martens i min storlek (De är ju slutsålda i varenda webshop!). Så mamma och pappa, DE FINNS PÅ EUROSKO! Fast nu är frågan om jag vill ha de fodrade eller ofodrade...

Spring bag



Fin väska som finns på Kappahl. Härliga färger som är perfekt till våren. Snyggt också att den är assymetrisk.

Tiny Raven Ring


En tunn och fin ring jag gärna hade burit på ett av mina fingrar. Liksom enkel men ändå cool. Maria Nilsdotter.

111214





Idag har jag på mig en egensydd skjorta!

Nytt nummer



Nyaste Elle. Gårdagens och dagens läsning. Och antagligen fredag på tåget.

Leo







Djurmönstrat. Svart/vitt. Transparent. Snyggt snyggt snyggt. Perfekt till röda läppar ju. Kommer från Gina Tricot. Grraow.

Vill ha



Dagens vill ha. Dessa får mig att längta till sommaren. Tänk till en längre skjortklänning. Fulsnygga liksom.
Scorett 1599 kr.

The hat





Hatt alltså. Det är bra snyggt. Jag har en asasnygg från Monki men är aningen feg att ha den på mig. Bwuaa! Louise, när du kommer hem igen är det du som tar tag i dig själv och tar på dig hatten. Punkt.

Pics: jakandjil.com

Mysfrukost



I morse gjorde jag i ordning mysfrukost till mig och Axel innan jag gick och väckte honom. Julvört och varm choklad med tända ljus till det. Mysig luciamorgon.

elvatolvtretton



Tröja - Vero moda, kjol - Monki, halsband - mammas eller mormors gamla, skor - Vagabond

Lucia



Tänka sig att det är lucia redan. 11 dagar kvar till jul. Helt otroligt. Och ingen snö i Stockholm. Men på fredag åker jag hem till Dalarna där det finns snö. Det ska bli så otroligt mysigt. Glad lucia på er!

Nowhere / bags


Nu har även väskorna från Nowhere släppts. Så himla snygga tycker jag och perfekt att ha med sig ut en kväll. Väska och armband i ett liksom. Ni hittar dem här.

H&M / Februari



Lite finfina saker som kommer in till H&M i februari. Våriga fina färger.

Filmkväll



Idag har vart en lite halvtaskig dag. Egentligen inget större fel men har vart på lite smådåligt humör och sedan klämde jag mitt finger när vi skulle bygga ihop en IKEAgarderob. Ajaj. Ikväll däremot blir det mys med film. Baksmällan 2 ska vi hyra från Headweb. De var med och sponsrade till VIP-kvällen jag hade i september och så blev det några kort/gratiskoder över så jag har några kvar.

Dreaming



En liten önskeoutfit såhär på en måndag. Tröja - Weekday, skor - Dinsko, väska - Marni/Net-a-porter, byxor - Romwe

Turkos



Idag kör jag på min vita transparenta skjorta från Only över min turkosa bandeautop från Gina Tricot.

Smyckessida - tips





Godmorgon. Eller jag har varit vaken ett tag men ändå. Iaf så ville jag tipsa om en sida som jag vid flertalet tillfällen läst tips om. Denna sida. De har så jäkla coola smycken och inte minst kragarna på bilden högst upp. Har även kikat på ringarna. Nej, hade det inte vart för dyrt för mig just nu så hade det fått bli en beställning.

Like santa



Helröd. Det hade vart kul att vara helröd på julafton. Och då speciellt med kostym.

Pic: jakandjil.com

Cecilia



Söndagsinspiration. Hittade en bild på Cissi Fors när jag slösurfade runt. Dösnyggt och inspirerande till tusen. Älskar den lite längre klänningen och den röda sjalen. Två tummar upp.

Bild: chic.se

Golden



Fin guldig top från Gina Tricot. Kommer dock inte ihåg priset. Julfint.

Black wanties



Svart. Faktiskt den snyggaste färgen man kan ha på sig, enligt mig. Hur många gånger jag än försöker få på mig färger och mönster och allt vad det heter så är det ändå svart som är det bästa. Och här är det bästa av det bästa. Mina svarta favoriter.

Skjorta - Weekday, underklädesset - H&M, skor - Acne, kjol - Kelly Bergin/Net-a-porter

111210


Gammal bild

Jag har faktiskt inte satt foten utanför dörren idag än. Men det har vart en ganska skön morgon/förmiddag med bloggar och patiens. Hjärter är min drog just nu. Typ. Ikväll blir det middag med Axels mamma, hans syster och hennes kille.

Cheap Monday



Den här klänningen från Cheap Monday skulle jag inte säga nej till. Nu: duschen.

Vårskor





Något som känns långt borta men som jag längtar till iaf är alla värskor. Typ som dessa ovan. De översta kommer komma in på Dinsko och de understa på H&M. Fast först måste vi ta oss igenom en lång lång vinter...

Bilder härifrån.

Paljetter



Hittade ett par asläckra paljettights inne på Gina Tricot. Precis sådana jag är ute efter. Inget köp dock. En annan gång.

Windy





Dagens blåsoutfit. Vilket jäkla busväder det är ute. Det blåser som attan och regnet piskar en i ansiktet. Inget vidare. I morse runt sju snöade det. Självklart blev det bara blött av det hela när det träffade marken men ändå.

Kappa och halsduk - H&M, top, mössa och kjol - Monki, skärp - Gina tricot, skor - Vagabond, läppar - Viva la Diva

Påse



Japp ännu en väska i påsmodell. Jag är minst sagt hooked på den grejen. Men men. Denna kommer från Lindex och kostar inte mer än 149 kr. Kap.

111209



Idag hade jag tänkt släpa mitt arsle till centrum för att titta lite. För kul skull liksom. För att roa mig med något. Axel jobbar nämligen idag så jag får fördriva dagen själv. Men det ska nog inte vara några problem. Datorn och pizzaresterna som ligger i kylen liksom. No problemas.

Lager på lager



Lager på lager är melodin så här års i detta kalla land. Då kan man låta några snygga plagg titta fram. Istället för att gömma hela altet i en stor dunjacka.

pic: jakandjil.com

Asos shoes wanties



Finfina skor från Asos. Behövs väl egentligen inte sägas nåt mer.

Marni ss/12







Marni ss/12. Färg och mönster. Undrar om det ör nåt liknande vi får se vid samarbetet med H&M.

Bilder: elle.se

We are golden





Jag är sugen på ett par metallicbyxor. Antingen i guld eller i silver. Testade ett par i silver förut och nu har jag spanat lite på ett par i guld. Riktigt snyggt. Tänk till en svart stickad tröja. Mums. Dessa är från H&M.

Slappis




Idag är en riktig slappardag. Det har blivit lite tvättat vilket är behövligt. Och nu ligger jag bara på soffan. Med datorn i knät. Sådär utslagen av minimal ansträngning. Jag har lust att pyssla. Möjligtvis skissa, men jag hade mer lust med nåt annat. Klippa och klistra liksom.

Lace





Här är spetstyget jag köpte igår. Ett så himla fint nudefärgat med passande band till. Jag köpte även vitt band och ringar och reglerare till det så att jag kan sy klart min vita bh jag började på i våras. Så himla roligt!

H&M vår







Mera från H&Ms vår. Shit pommes alltså jag kan inte förklara hur mycket jag längtar tills vårkläderna kommer ut. Lite färg och lättare material. Jag kommer helt klart kolla in de runda glasögonen (bilden längst ner) och den vita tröjan (bilden högst upp).

Bilder: Frida Fahrman

Inte bra



Fick ett tips på att det var rea på denna skönhet jag skrev om igår. Sänkt från 1299 till 649,50. Åh jag blir arg när något jag vill ha sätts ner så pass mycket men jag ändå inte riktigt har råd. Eller inte vill lägga pengar på en jacka jag inte ens kan använda nu. Taskigt läge.

Jackan med stort J







Åh världens finaste jacka från H&M Trend. Så jäkla coolt med det bruna skinnet till de svarta ärmarna i tyg. Hur häftig som helst. Priset var också häftigt. Fast på ett dåligt sätt.

111207



Japp det blev lite tygshopping. Till en bh. Och sen köpte jag band och tillbehör så att jag kan göra klar en bh jag började på i våras men som jag inte hade band till då. Så himla fina spetsar hade de där inne. Ville köpa så mycket mer men det fick räcka för den här gången. Sen blev det fika och massa prat. Det blir lätt så med Sofie.

Kappa - H&M, byxor - Lindex, skjorta - Vero moda, skor - Vagabond, väska second hand

Under/över





En vacker sak i underklädes inspiration. Lite liknande den här, som jag skrev om förut. 149 kr från H&M.

x8



Om lite mindre än en timme drar jag in mot stan för att möta Sofie. Pratade med min syster över facebook tidigare och jag är mer än avundsjuk på att det snöade hos dem. Den lilla snön som låg på marken igår är ju självklart borta idag. Men hemma i Dalarna verkar det vara snö för jag snackade även lite med en gammal vän. Så om en vecka och två dagar får jag trampa runt i snö. Om det inte hinner försvinna tills dess. Just my luck liksom..

Undies



Idag ska jag med Sofie och kolla på underklädestyger. Jag är sugen på något rött. Vill sy en bh som på bilden ovan. Den sydde jag i februari det här året och har använt ihjäl den sedan dess. Älskar modellen på den. Så nu blir det span på lite tyg till en till.

Sequins



Jag är väldigt sugen på paljetter just nu. Men framförallt till vardags. Skulle vilja ha en kjol eller ett par tights i paljett för att ha en stor stickad tröja till. En aningens längre tröja så att kjolkanten sticker ner lite nedanför. Som en detalj.

Klänning - Topshop, väska - Gina tricot, silverkavaj - Gina tricot, guldklänning - Haute hippie/Net-a-porter, kjol - H&M, tights - Gina tricot, krage - Romwe, blå klänning - Cubus, guldkavaj - Ellos, klänning - Topshop, top - H&M

Weekday ss12



Weekdays vårkollektion 2012 är inspirerad av konstnärer och deras ateljéer. De har fått fram en androgyn och intressant look genom att använda den Italienska konstnären Vanessa Beecrofts monokroma stil som inspiration.
Själv älskar jag det verkligen. Enkelheten. En stor sked av allt tack.

111206



Kappa - H&M, tröja - Only, byxor och väska - Lindex, skärp - Gina tricot - skor - Vagabond

Idag har vi ätit finfrukost, lyssnat på julmusik, matat änder och gjort fula pannkakor. Mysig dag med andra ord.

White on white



Vad gillar ni trenden med vitt till vitt nu till vintern? Jag tycker det är grymt snyggt och skulle vilja införskaffa ett par vita brallor. Dock inte kritvita utan gärna lite crémefärgade. Som dessa manchesterbyxor från Åhlens.

Details



Dagens detaljer. Hel outfit kommer senare.

SNÖ!



SNÖÖ! Det har kommit snö inatt. Inte mycket men ändå, SNÖÖÖÖ!
Jag och älskling har lyxat till det lite (kan inte säga lyxa till det utan att tänka på Lidl-snubben) med croissanter, marmelad och varm choklad och nu lyssnar vi på julmusik. Tisdagsmys. Sen ska vi dra ut och mata änder.

Picture



Fick lite ritlust igårkväll och resultatet blev bloggaren Amanda Astor.

JC Tardy



Har fastnat lite för Jeffrey Campbells Tardy. Älskar snörningen och att de är klumpiga. Men 1490 riksdaler är ju lite mycket just nu i julklappstider.

Bild, vänster: Signe

Orchid



Pic: by me

111205





En dagens från provrummet. Jacka - Oasis, halsduk och tröja - H&M, byxor och väska - Lindex

Span på stan



Goddag. Idag var jag och köpte det här skärpet till min fina syster. Det var slut i Örebro så jag var en snäll lillasyster och sprang iväg och köpte det här. Sen blev det lite span i några affärer innan jag drog tillbaka. Det finns så mycket fint i butikerna nu!

2 väskor



Åh kolla vilka fina väskor från Cubus. Som sagt så är jag ju inne på väskor i påsmodell och dessa är så snygga då de är tvåfärgade. Fasen skulle vilja ha båda två. Den vit/svarta nu till vintern och den brun/röda till våren och sommaren.

Tips



En liten räddare i nöden för mig är denna lilla krabat. Ett concealerstick som ska torka ut finnar. Jag har aldrig haft problem med finnar men när det väl dyker upp en rackare så tar jag på lite sånt här under min foundation. Jag tycker faktiskt att den funkar, för efter någon dag börjar finnen försvinna. Från ACO. Vet inte vad den kostar för jag fick den av min mamma som en liten suprise för länge sedan. Men ett litet tips bara.

Orange



En fin orange sak från Monki. Blev inget köp för mig för det är julklappar först som gäller. Men fin och enkel är den iaf.

Kappahl kidz



Ja men hur fin var inte denna då på en skala från 1-10? Sådär bra på längden och lite bredare. Och med en lagom stor mysig krage. Kappahl kidz för 249 kr. Kör man på strl 170 så borde det ju inte vara några problem.

Metal





Supersnyggt skärp. Älskar skruvdetaljen. 129 kr från Gina Tricot.

Söndag



Goddag vänner. Idag har jag vad som känns som en liten fuldag. Men söndag liksom. Då är det ju nästan obligatoriskt med en fuldag. Jag tänkte nog slappa ner mig i soffan nu och kolla på adventskalendern på svt play. Hej!

Gold/silver



Ett säkert kort om vintrarna är ju att lysa upp med lite metallic. Och de snyggaste metallicfärgerna (enligt mig) är ju guld och silver. Som partyhöjare eller nedklätt till vardags med en stickad kofta eller liknande.
Glitterskorna från Topshop liksom. Kärlek.

Guldtop - Åhlens, Silvertights - Chicy, Guldklänning - Romwe, silverheels - topshop, Guldshorts - Chicy, guldlinne - Cubus, silvertop - H&M, silvertop med längre ärmar - Gina tricot, armband - Weekday, guldtop - Gucci/Net-a-porter.com, glitterskor - Topshop, guldkjol - Topshop

Weekday



Weekday firar tio år med att ge ut en ny linje. MTWTFSS Collection är vad den kallas och kommer ut i butik vecka 7. Jag fastnade verkligen för den här toppen. Kanske kan bli ett enkelt litet syprojekt. Åh saknar mina symaskiner.

Bild: Vanillascented

Interview



Jag satt och läste bloggar imorse, i vanlig ordning, och kollade sidan freshnet. Då helt plötsligt får jag se min gamla gästlärare Jocke från Ålstatiden. Det är alltså en intervju det handlar om där han pratar om Aids (det var ju internationella Aids-dagen i torsdags). Jocke var en himla gullig och begåvad kille och var alltså en av de gästlärare vi hade i utbildningen jag gick förra året (modedesign). Det är också han som lärt mig att sy korsetter, och på hans lektioner sydde jag denna naturvita korsett. Helt fantastiskt kul att kunna. Guld värt. Någon gång ska jag också visa en svart korsett jag sytt med snörning fram. Men den ligger hemma i Dalarna.

Vill ni läsa intervjun finns den här.

Insnöad


Okej jag fick lov att låna en bild från Annika från Solos blogg. Den föreställer Gina Tricots vår och anledningen till att jag visar denna bild är väskan till vänster i bild. Hur snygg ser inte den ut? Jag har litegrann snöat in på det här med ormmönster på väskor. Och väskor som är i en stadig påsmodell.

111203





Lördag. Så himla skönt. Men vart är snön undrar jag? Det är ju ändå 3:e december. Finns den kvar hemma i Dalarna? Måste ringa hem och fråga. Tvivlar på det.

Collar



Godmorgon folket. Har nyss vaknat och sitter i Axels morgonrock. Idag blir det Ikea för att titta runt. Så jag lär göra ordning mig snart.
Hur som helst så tänkte jag visa en världsfin pärlkrage från Vero Moda som jag fick span på när jag och Sofie var ute. Så himla snyggt att ha till en lite mer nedklädd look med t-shirt eller vanlig långärmad. 260 kr.

111202



Efter en dag i centrum som resulterade i att jag är så gott som klar med julklapparna har jag mest spenderat resten av den i soffan. Jag och älskade laddade ner ett spel som vi har blivit lite beroende av. Men det kan vara skönt att byta ut Hjärter, Harpan och de andra passiansspelen.
Nu: Idol.

Rutor



Är det något jag är sugen på så är det en rutig skjorta. Gärna en i röd färg. Här är tre varianter på rutor. H&M, Bikbok och Monki. Jag gillar verkligen den från Monki.

Puss


En fredagspuss till alla!

Klappar





Har precis slagit in några julklappar som jag köpte idag. Jag älskar att slå in paket, det är bland det bästa med julen. Note to self: Måste köpa snöre bara!

Blå/vit





Testade en snygg skjorta inne på Gina Tricot. En blå/vit smalrandig sådan. Gillade den verkligen men det blev inget köp. Runt 2-300 spänn för den som är intresserad.

Looking back









Har tittat bakåt i mitt bloggarkiv och extra kul är det att kolla på alla outfits. För ca. 1,5-2 år sedan gillade jag verkligen det där med mönstermix, denim till denim, mina snygga jeans med massa sömmar och detaljer och min stora mysiga blå kofta. Att titta tillbaka såhär ger en verkligen inspiration. Mycket som man använde då har man liksom glömt bort litegrann.

Snakefeet



Att ormmönstrat är på tapeten nu är det väl ingen som missat. Jag hittade dessa godbitar på sidan fashionpash. 598 pix så blir de dina.

En dagens



En dagens från Monkis omklädningsrum. Sportade mitt nya hår på stan idag med min fina Sofie. Hade mycket att prata om och inte minst julklappssnack. Inte lätt det där. Jag fick då med mig en klapp till syrran och en till min älskade. Har bara lite kvar nu, så det känns otroligt skönt.

Kappa och halsduk - H&M, byxor - Lindex

Ska jag?



Denna gula fina top hittade jag innte på Vero Moda. Har dock inte köpt den än men kanske att det blir ett köp. Man får ju passa på när jag hittar nåt i färg och sen har jag ju även presentkort så egentligen är det väl inte så mycket att fundera på...

Mot stan





Håller på att göra ordning mig för att dra in till stan med Sofie. Vi ska kolla lite affärer och jag ska förhoppningsvis handla de sista klapparna. 1 december idag och allt. Extra mysstämning på den. Jag hoppas på massa julmusik i butikerna.

What to wear? / New years eve



Att hitta den perfekta klänningen till nyår är en svår uppgift. Att ha en lång klänning tycker jag är skönt då man får lite mer skydd för bena. Annars är det ju naturligtvis tights som gäller. Men jag har kikat lite i web-butikerna och hittat några nyåriga godbitar. Jag älskar verkligen den gröna!

1. Topshop 2. Monki 3. Nelly 4. Nelly 5. Topshop 6. Modekungen 7. Åhlens 8. Modekungen 9. H&M 10. Weekday

RSS 2.0