VIP-kvällen / pt.1















Ja, här kommer lite bilder från VIP-kvällen på Only i onsdags. Det blev riktigt lyckat och nog kom det en hel del folk. Ett stort tack till de duktiga dansarna också som verkligen gjorde sin plats där vid entrén. Vid vissa tillfällen (när de stod blick stilla) kunde man tro att de var skyltdockor. Ett stort tack även till min fina Axel som var fotograf under kvällen. Fler bilder kommer.

Världens överraskning



Igår hade jag ju min VIP-kväll på Only i Borlänge. Det blev riktigt lyckat tycker jag och det verkade som om mina goodiebags gick hem. Kul var det också att träffa fina vänner. Men den största överraskningen var lätt att min finaste Sofie kom bakom mig och och la händerna över mina ögon. " Men vem kan detta nu vara" tänkte jag och vänder mig om. Och se där, där stod Sofie. Jag kastar mig om halsen på henne och kan inte hålla tillbaka tårarna. Så glad blev jag att se henne. Puss på dig!

Sponsring



Detta är vad goodiebagsen innehåller ikväll. Alltså, de 100 första handlande får en goodiebag.

Dryck från Aloevera drycken
Bakistabletter från Natuvital
Snösmycken eller andra fina saker samt rabatter från Diamanten
Lavendeldoftande badsalt från Kneipp
Rabatt från cocoo.se
Läkeroltugummin från Leaf
Hyrfilm från Headweb
Lancome-produkter från Kicks (i Borlänge)
Nagellack från Depend

Lucky me



Idag har varit en enda tankekarusell. Mina taknar har tagit mig till ställen jag inte vill vara. Ställen jag inte borde vara. Tur för mig att det kommer någon vid 20.40 som kan göra allt bättre.

Vinröd



Köpte den skönaste och antagligen snyggaste topen inne på Only igår. Den kostar bara 79 kr och jag älskar färgen på den. Jag måste kolla vilka andra färger den finns i på onsdag när jag ahr min VIP-kväll där.
Byxorna kommer från Åhlens och skorna från Nelly.com.

Only / outfit



En höstig outfit innehållandes plagg från Only.

Stickad tröja 299 kr
Skjorta 199 kr
Jacka 129 kr
Byxor 199 kr
Handskar 329 kr
Väska 499 kr

X





Jag i skjorta som jag sytt.

Monki öppnar webshop



Ja nu har Monki öppnat webshop och för det så ropar vi HURRA! Det är särskilt bra för mig som inte har välsignats med att bo i eller nära en stad med Monki i. Spanade in en massa godis på deras sida. Så fort jag får pengar vill jag beställa!

20110923





Kavaj - Monki, halsduk och väska - H&M, skor - Björn Borg/Second hand

Gray





Efter mina ärenden tidigare så tog jag mig en mysig liten höstpromenad med kameran. Det är alltid lika mysigt och speciellt när det är så fint väder ute som idag. Nu ska jag sätta mig och redigera medan jag tittar på film. Skön fredag.

Byxdress - Weekday, skärp - Monki

Only / september



Några höstmysiga plagg som trillar in i Onlys butiker under september. Den håriga tröjan skulle jag vilja mysa ner mig i. En kall höstdag liksom.

Kom på VIP-kväll!



Ja, inbjudan säger väl allt. Om mindre än en vecka är det alltså VIP-kväll i Only-butiken i Borlänge. Ni är varmt välkomna dit och jag hoppas på att få se många ansikten som jag känner igen. Se även till att komma i tid då de 100 första handlande får en goodiebag med massa fint i. Jag skulle själv vilja lägga vantarna på en sån..

The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly



Darling I wish you were here.

Cut?



Jag är osäker på vad jag ska göra med mitt hår.. Klippa det? Låta det växa? Jag måste erkänna att jag är lite sugen på att klippa av det lite. För att låta det få en nystart liksom. Men mest för att det är snyggt. Det här är en helt ny sida av mig.

Utelåst



Lämnade min älskade imorse och tog tåget hemåt Dalarna. Som att inte det är tråkigt nog så kom jag hem för att inse att jag är utelåst. Gulligt. Så, 4 timmar sittandes på bron alltså. Ja, om det inte vore för att pappa var gullig och åkte från jobbet tidigare. Men i väntan på honom (blev ändå 2 timmar) fick det bli en fika på Siljan med min nyinköpta Elle.

Only fall



Några finheter som infinner sig på Only under hösten. Jag gillar speciellt november-tröjan och dess färg. Tåls att väntas på.

20110914



Igår blev det O'Learys med Axel och hans kompisar. Därför känner jag mig lite småsliten idag, men bara lite. Det är grått väder ute så det lär väl bli mest slappande innomhus. Jag behöver kurera mig lite från min förkylning också så då passar vädret finnemang.

Autumn wanties



Lite (eller ganska många) höstgrejer som jag spanat in. Jag är väldigt shoppingsugen men tills min plånbok fylls på litegrann får jag vänta och bara drömma. Sukta. Längta.

Packing



Har så gott som packat klart nu. Och inte lyckades jag få väskan att väga nå mindre den här gången heller. Så det blir till att släpa på det tunga åbäket ändå. Nej nu ska jag fixa lite lunch åt mig själv hade jag tänkt. Innan jag ställer in destinationen på Stockholm.

Kulturnatta







Igår var det något som kallas Kulturnatta här i Leksand. Affärerna hade öppet extra länge och det var rabatter och erbjudanden överallt. Sedan var det uppvisningar, öppet-hus på diverse ställen, skolor som visade upp sig. Med mera, med mera. I alla fall så var det rätt mysigt. Att strosa omkring där tills mörkret la sig. Det kan faktiskt hända något i Leksand. Bara de lägger manken till.

Förresten så har jag blivit sjuk. Ännu en förkylning har drabbat mig. Stora frågetecken på vad det är som försigår, jag som brukar vara sjuk en gång om år.. Men imorn åker jag till Stockholm. Har ingen lust att sitta här hemma själv och snörvla.

Only jeans 2011




Bilder: only.com

Jag vill ha nya jeans. Framför allt ett par svarta eftersom jag avverkar mina på löpande band. Mina från Cheap monday gick nyss sönder på det vanliga stället. På insidan av låret/under rumpan. Så nu behöver jag nya. Gärna ett par lite mörkare blåa också. Dessa kommer från Only.

20110910



Hösten är liksom här. Typ. Det är fortfarande varmt, men det märks att den där höstkylan börjar smyga sig på. Imorse gick jag upp i dimman för att vinka hejdå till min älskade pojkvän som åkte iväg. Så idag får jag minsann roa mig själv.

Tröja - Only, kjol och skärp - Monki, skor - Björn Borg (second hand), väska - Accent

Today



Jag tänkte snart dra till Borlänge, möta upp A och försöka fixa några fler sponsorer till VIP-kvällen på Only.
På mig har jag, kavaj och halsduk från H&M, skjorta hittad på vinden, tights - Linde, väska från Weekday och väska - second hand.

Birdie





Idag kände jag för något annorlunda. Därför fick det bli mina byxor med fåglar på från London. Gillar dom men det har inte blivit mycket användning för dom.

Byxor - River Island (London), jacka - H&M, tröja - Vero Moda, skor - Euro sko, sjal - Pieces (köpt på Only)

Like autumn turns leaves





Idag har jag ett antal samtal jag måste ringa. Försöker få ihop min höst här och hoppas på det bästa. Sen tänkte jag äver dra igång att skissa lite, samla inspirartionsbilder och faktiskt börja sy. Jag har inte gjort nåt sånt på hela sommaren och nu känner jag att jag vill sätta igång. Here we go.

White / Knit



Jag köpte en ny tröja när jag var i Örebro. Only kommer den ifrån och kostar ynka 199 kr. Jag skulle vilja bära den vitt på vitt. Med ett par vidare vita byxor till.

Home



Internet på min dator vill inte samarbeta så jag får ta föräldrarnas sega dator istället. Jag är i alla fall hemma igen efter först några dagar i Stockholm hos älskling och sedan helgen i Örebro hos syster. Lite lätt uttråkad redan men jag har ca. 140 kort som jag ska klistra in i mitt nyinköpta fotoalbum. Så lite upptagen lär jag vara.

RSS 2.0